Senin ne zaman açılacak
Canım daha gelmeyecek ki aldın aldın randevu
Şuan yaptırmayı düşünmüyorum canım maalesef. Artık nasipCanım daha gelmeyecek ki aldın aldın randevu
Şuan hakkım var canım. Ama tedavi aşamasında kafamı takarım diye bekliyorumSenin ne zaman açılacak
İkisinin de koruyuculuğu yüksek.Kilo varsa,böbrek rahatsızlığı,diabet varsa biontec deniyor.Aynen bizde hep öyle düşünüyoruz ama koruma daha yüksek biontec aşısında bide şu pıhtı riski var yaşlı değil ama kiloluyum aman bilmiyorum valla
Bencede sadece uygulanacak kişilerin sağlık durumuna göre farkı varBence birinin diğerine üstünlüğü yok kızlar. Neyi ki bulduysak
Senin aşına kitap okumama dozu da eklettim
Sen paket yaptır ben sonra yicem deŞuan hakkım var canım. Ama tedavi aşamasında kafamı takarım diye bekliyorum
Allah Allah kimmiş acabaHaa ona baktım canım önceden beri samimi olduğum bir arkadaş sizinle olan muhabbetimi görünce azcık kıskanmış
Küre den bak görürsün senAllah Allah kimmiş acaba
Tabi canım nasip,bebek olsunda sağlıklaŞuan yaptırmayı düşünmüyorum canım maalesef. Artık nasip
GünaydınHayırlı sabahlar,hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2872773
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Nikinik
@Levaiz
@-Erva-
biraz daha kafanı karıştırayım dedimYaniikisi de devlet onaylı dileyen dilediğini olsun,tercih hakkı vermişler sonuçra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?