sinirlendimNe oldu kız
Hayırlı cumalar canım.Bende gittim bugün çocukları aldım geldim yokuş çıktım pertim çıktıHayırlı cumalar kızlar okula gittim geldim anca girebildim
Nasılsın canımGünaydın
Okuldan geldim babam koca bir kasa kayısı getirmişti biraz okuldakilere dağıttım biraz apartmana dağıttım vişneleri paketleyip dondurucuya attım meyve suyu için semizotu filan vardı onları da doğradım çorba vs için onları da dondurucuya koydum yoruldum yahuHayırlı cumalar canım.Bende gittim bugün çocukları aldım geldim yokuş çıktım pertim çıktı
Oh masallah altın bulmuşa dönmüşündürAllahim inanmiyorum dün baharat eksik diye yaprak saramamıştım demin öylesine bi bakim dedim buzluga ne göreyim bi büyük kutu bide kucuk kutu sarma var önceden atmisim
Ani misafir gelse techizatlar hazir rahat rahat uyuyabilirim o zaman
Yok daha değil pazartesi falan alicam muhtemelen. Önden hazırlık yapmak icin sordum ben size sorulariOh masallah altın bulmuşa dönmüşündürDünkü dedikoducu misafirini ağırladınmı
İyiyim kuzum.idare ediyoz öyle işteNasılsın canımdışarı çıkacaktım yazamadım
Oo tamam yapraklar ona pişecek o zamanYok daha değil pazartesi falan alicam muhtemelen. Önden hazırlık yapmak icin sordum ben size sorulari
Emek emek sardigim yapraklari hic ona pişiresim yok ama pisircez artıkOo tamam yapraklar ona pişecek o zaman
Haha bosa gider mi sen gel en cok sana yaparimAdresimi gönderiyorum özelden, boşa gitmesin o kadar sarma
Vişne çıktı mıOkuldan geldim babam koca bir kasa kayısı getirmişti biraz okuldakilere dağıttım biraz apartmana dağıttım vişneleri paketleyip dondurucuya attım meyve suyu için semizotu filan vardı onları da doğradım çorba vs için onları da dondurucuya koydum yoruldum yahu
Çok şükür canım bende idare ediyorumİyiyim kuzum.idare ediyoz öyle iştesen nasılsın iyi misin
Orası Iğdır olur orda Erzurum’da daha yokVişne çıktı mıafiyetle yiyin
Ayy sağollHaha bosa gider mi sen gel en cok sana yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?