Ben o işi akşam yaptım şimdi börek saracam buzluğa atacam inşallah
Maşallah elin hamurdan çıkmıyorBen o işi akşam yaptım şimdi börek saracam buzluğa atacam inşallah
Var ama yatağa girdim çoktan
2 temmuzda düğünümüz var şehir dışından gelecek çok misafir olacak haftaya bana düğün başlayacak buzluğa kalem börek sarıp atayım kahvaltıda falan çıkartıp kızartmak kolay olurMaşallah elin hamurdan çıkmıyor
İyi canım sevindim. Şimdide böcekle uğraşma sırası bende böcek değil parazitEvet canim ilacladim yatak odasinda yok bikac gündür maşallah.
Aslinda tüm evi bi saglam ilaclayip 1 gun uzak dursam evden cok daha iyi olcak komple kökü kesilir de. Simdilik buna da şükür korktuğum gibi olmadi
Benim var
İyi canım sevindim. Şimdide böcekle uğraşma sırası bende böcek değil parazitBenim kızda kıl kurdu varmıs ishali o yüzdenmiş kafayı yicem nasıl oldu ki küçücük cocukta. İyi yıkanmamıs sebze meyveden bile olabiliyormuş. Bilgisi olan varsa bu konuda bi yazsa bana
Her zaman ihtiyac var da yapasim yok yine
Canim o benim bi arkadasimda da oluyodu küçükken de napiyolardi onu hatirlamiyorum. İlac falan verdi mi doktor?İyi canım sevindim. Şimdide böcekle uğraşma sırası bende böcek değil parazitBenim kızda kıl kurdu varmıs ishali o yüzdenmiş kafayı yicem nasıl oldu ki küçücük cocukta. İyi yıkanmamıs sebze meyveden bile olabiliyormuş. Bilgisi olan varsa bu konuda bi yazsa bana
İlaç verdi üç gün kullanıp 15 gün sonra yine 3 gün kullanacakmışız. İnternetten araştırdıgma göre bu ilacı kullanınca genelde bitiyormuş tedavisi kolaymış. Ama bütün aileye bulaşmış olabilir diyor bizimde tahlil yaptırmamız lazım. Bide çiğ sucuk istiyordu ben doğrarken görünce yedi bikaç kez ondan mı oldu acaba bidaha vermem aslaYa onlardan olur tamam da sadece ondan olur değil kimbilir nerden oldu.
Napıcakmışsın peki?
Evet canım ilaç verdi 3 gün kullanıcaz. Pazartesi ben yine cocuk doktoruna da götürürüm. Bu ara sürekli doktora gidiyoruz zaten. Çiğ sucuk istiyordu görünce vermeyince ağlıyor bidaha sucukta almam eve ondan şüphelendm bende zatenHer zaman ihtiyac var da yapasim yok yine
Canim o benim bi arkadasimda da oluyodu küçükken de napiyolardi onu hatirlamiyorum. İlac falan verdi mi doktor?
Evet iyi yikanmamis meyve sebzeden olur. Ciğ yiyeceklerden olur.
Hem de ele çok ne etsek a bu sufatu bir şeye benzetsek
Ay ben bennn
Cok gecmis olsun canim inşallah geçer ilacla beraberEvet canım ilaç verdi 3 gün kullanıcaz. Pazartesi ben yine cocuk doktoruna da götürürüm. Bu ara sürekli doktora gidiyoruz zaten. Çiğ sucuk istiyordu görünce vermeyince ağlıyor bidaha sucukta almam eve ondan şüphelendm bende zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?