Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haha uzun süredir pandemiden çıkmayınca insan birden tum gün cikinca olaganustu bisey basarmis gibi hissediyo kendini dimi bende de öyle oldu aksam yorgunluktan uyuyakaldim

Baya tribe girdim hasta oldum diye Ateşimi , oksijenimi ölçüp durdum

2 temmuzda düğünümüz var şehir dışından gelecek çok misafir olacak haftaya bana düğün başlayacak buzluğa kalem börek sarıp atayım kahvaltıda falan çıkartıp kızartmak kolay olur
Benim düğünüm mü acaba o Görümcem de bugün börek yapıyordu

2 temmuzda düğünümüz var şehir dışından gelecek çok misafir olacak haftaya bana düğün başlayacak buzluğa kalem börek sarıp atayım kahvaltıda falan çıkartıp kızartmak kolay olur
Kolay gelsin canim.
Sigara böregini eskiden sarardim kızartırdım hic patlamazdi. Simdilerde niyeyse kizartirken hep patliyo neden ola ki. Sararken de dikkat ediyorum o kadar ama. Peynirler catir cutur patliyo yağda

Burusur tabi az ciddi dur
Ne guzel bakım yapıyon masallah ya ben kas biyik yoksa bakimli sayıyorum kendimi niye böyle oluyo bonus hocam

Valla istediğim gibi yapamıyorum civciv yağlı t bölgesi anca orayı temizlemekle uğraşıyorum.

Duştan sonra aparatla siyah nokta temizle gör çıkanları

Çillerimi sevmiyorum. Güneş kremi sürmeden çıkıyorum bu ara şal bağlayınca direk iz oluyor bide ona sinir oluyorum

Kolay gelsin canim.
Sigara böregini eskiden sarardim kızartırdım hic patlamazdi. Simdilerde niyeyse kizartirken hep patliyo neden ola ki. Sararken de dikkat ediyorum o kadar ama. Peynirler catir cutur patliyo yağda

Sert yufka bayat yufka yağlı peynirden patlar benim bildiğim

Ya çenin çillerin mi var cilleri cok severim benn ama gunes kremsiz cikmak olmadi o cok önemli. Ben onsuz ciksam tayuga dönerim heralde burda valla.
Siyah nokta temizleme aparatim bile yok

Oha ben sucu hep kendimde ariyodum. Meğer bambaskaymis sebepler su an aydinlandim
Yağlı peynir eriyo direk kat aralarından sızıyo bide kızgın yağ olucak çabuk kızarsın peynir sulanmadan yada erimeden.
Yağlı peynirle lor karıştırabilirsin.
Paçanga yapınca mesela kaşar koyuyorum bişey olmuyo

Beyaz peynir lor kaşar ne varaa hepsini karistiriyorum genelde. Yapmayali nerdeyse 1 sene oldu gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…