Bende evde otura otura o hale geldim,dün iki saat çıktım pert oldum.Çocuğun çantasını taşımayı bile unutmuşum o kadarcık şeyden boynum ağrıyorO kadar unutmuşum ki sabahtan akşama kadar dışarda olmayıEve az önce geldim hasta gibiyim heryerlerim ağrıyor
Merhaba hoşgeldinizSelam kızlar aranıza yeni katıldım ne güzel bir sayfa
Kaç yaşındaydı?Bugün yaptıklarım
Kahvaltıda evde değildik
Sonrasında eve gelince topladım
süpürge çektim
Sildim her yeri.
Yemek yaptım yedik
Çamaşır attım astım
Bulaşık makinasını çalıştırdım
Simdi boşaltcam
Wc ve banyo yarına kaldı artık bugün kendimi çok yorgun hissediyorum
Mutfak dolabini da silemedim yarın inşallah.
Oğlum bugün çok huysuzdu onunla çok ilgilendim bugünlerde çok huy değiştirdi.
Çok üzülüyorum onun için bazen yeteri kadar ilgilenmedigimi düşünüyorum.
Zaten orda yattığını aklım almıyor.Camiye gitmiş gelecekmiş gibi bir his...Nasıl geçer bilmiyoruminanılır gibi değil annem ölmüş
Geçmiş olsun canım ne güzel farkedilmiş bazen edilmiyor ve çocuklar kilo almıyor asabi oluyor falan.İlaçla düzelir üzülme.İyi canım sevindim. Şimdide böcekle uğraşma sırası bende böcek değil parazitBenim kızda kıl kurdu varmıs ishali o yüzdenmiş kafayı yicem nasıl oldu ki küçücük cocukta. İyi yıkanmamıs sebze meyveden bile olabiliyormuş. Bilgisi olan varsa bu konuda bi yazsa bana
Ayla etle yapılan çiğ köfte yedi mi?İyi canım sevindim. Şimdide böcekle uğraşma sırası bende böcek değil parazitBenim kızda kıl kurdu varmıs ishali o yüzdenmiş kafayı yicem nasıl oldu ki küçücük cocukta. İyi yıkanmamıs sebze meyveden bile olabiliyormuş. Bilgisi olan varsa bu konuda bi yazsa bana
Aa az önce sordum o da yapıyor canımİlaç verdi üç gün kullanıp 15 gün sonra yine 3 gün kullanacakmışız. İnternetten araştırdıgma göre bu ilacı kullanınca genelde bitiyormuş tedavisi kolaymış. Ama bütün aileye bulaşmış olabilir diyor bizimde tahlil yaptırmamız lazım. Bide çiğ sucuk istiyordu ben doğrarken görünce yedi bikaç kez ondan mı oldu acaba bidaha vermem asla
Kız düğünümüz var dediysem benim değil herhalde üst katta eşimin kuzeni evleniyor ama benim evde düğün evi gibi kullanılacak yatıya gelen misafirlerden bende de kalanlar olacakBenim düğünüm mü acaba oGörümcem de bugün börek yapıyordu
Canım yağlı peynir patlıyor ben sadece lor peyniri kullanıyorum içinede tatlı pulbiber karıştırıyorum 10 numara oluyorKolay gelsin canim.
Sigara böregini eskiden sarardim kızartırdım hic patlamazdi. Simdilerde niyeyse kizartirken hep patliyo neden ola ki. Sararken de dikkat ediyorum o kadar ama. Peynirler catir cutur patliyo yağda
Akşam çocukların da canı çekti birkaç tane kızarttım o kokusu dokusu içime çöktü ama direndim yemedim en son kız yarım bir tane bırakmış insan kendinden gizli yer mi ya düşünmeden yedim keşke zayıf olsak yesek yesek kilo almasakSigara böreğinin ateşi düştü göynüme
Kuzum senin bebe çok alakasız şeyler çekiyor ne ara kalem börekten çiğ böreğe geçtin senSıkı sarıyor olabilirsin canım ama yağlı peynir de patladı mı çok fena
Çiğ börek yapak mı o da fena patlıyor kıyması sulu oluyor diye ekşın çıkaralım başımıza
Bende okul bitince akşamları mecburi yatma bitecek sanıyordum şimdi çocukların okulunu düşünüp yatıyoruz diyecem ama senle ben hariçYarın cumartesi okul yok niye bizi yatırmaya çalışıyon
Günaydın nego sana bu saatte yatmak yakışmaz hadi ben olsam neyseAyy uykum geldi geribir kahve içsem kahvaltı hazırlasam
Geçmiş olsun canım ne güzel farkedilmiş bazen edilmiyor ve çocuklar kilo almıyor asabi oluyor falan.İlaçla düzelir üzülme.
Ayla etle yapılan çiğ köfte yedi mi?
Çiğ köfte yemedi de sucuktan oldu galiba canım. Cok sagol inşallah, birdaha vermem hic göstermem sucuğu görünce istiyor çünküAa az önce sordum o da yapıyor canım
Çok geçmiş olsun canım benim kızda ara sıra sucuk doğrarken kaçırıyor bende daha dikkat edeyimÇiğ köfte yemedi de sucuktan oldu galiba canım. Cok sagol inşallah, birdaha vermem hic göstermem sucuğu görünce istiyor çünkü
Vışş o nasıl ince beldir öle
Bende çok severim çiğ sucukÇiğ köfte yemedi de sucuktan oldu galiba canım. Cok sagol inşallah, birdaha vermem hic göstermem sucuğu görünce istiyor çünkü
Yok işe daldımGünaydın nego sana bu saatte yatmak yakışmaz hadi ben olsam neyseiçtinmi kahveni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?