Bende içecektim suyumu kaynattım tam yapacakken akşam nescafem bittiği aklıma geldiAnca kalktım bi kahve de ben içeyim
Türkiş kofi?Bende içecektim suyumu kaynattım tam yapacakken akşam nescafem bittiği aklıma geldi
Koş gel abim bir sürü kahve getirmiş alaman kahvesiBende içecektim suyumu kaynattım tam yapacakken akşam nescafem bittiği aklıma geldi
GÜnaydııııııııın Canlar ben geldiiiiim
Napıyonuz totosunu kestiklerimm
NerdeydinÜlen ben bu şansızlıkla karambole iyi yaşıyorum he
Aslında canım çektiğinden değil var ya o an aklıma başka şeyler geliyor çağrışım gibiKuzum senin bebe çok alakasız şeyler çekiyor ne ara kalem börekten çiğ böreğe geçtin sen
hoşgeldin ya sen yokken bayaa kesilecekler biriktiNapıyonuz totosunu kestiklerimm
GünaydınGünaydın güzel hanımlar
Eki Görüntüle 2873511
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Nikinik
@Levaiz
@-Erva-
Züpürge gardaş önce bi sor ne oldu vurma hemenNerdeydinÇocuğunu kaybedip bulan anne gibi önce bi döveyim hele
Önce senden başlayam mı lorikahoşgeldin ya sen yokken bayaa kesilecekler birikti
Züpürge gardaş önce bi sor ne oldu vurma hemen
Napıyonuz totosunu kestiklerimm
no problem vücuttan ne kadar giderse o kadar kardayim o moddayımÖnce senden başlayam mı lorika
Başın nasıl oldu lora loracığım?no problem vücuttan ne kadar giderse o kadar kardayim o moddayım
Günaydın piremses ❤Günaydın
başım gecti ilacın yaptigi sersemlikte gitmis daha iyiyimBaşın nasıl oldu lora loracığım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?