Valla hepiniz etiket yapmışsınız lö bönüüüüs tam alıntı yaptım hepsini sayfa bi yenilendi hepsi yok olduUlan en önce beni etiletliycektin saksı değilim ben
Gel şöyleeee gel
Where is the açıklama ?Valla hepiniz etiket yapmışsınız lö bönüüüüs tam alıntı yaptım hepsini sayfa bi yenilendi hepsi yok oldusen saksı değilsin Çınar ağacısın
Onu iyi dedinhoşgeldin ya sen yokken bayaa kesilecekler birikti
Günaydın yigidimGünaydın piremses ❤
Where is the açıklama ?Nirdeydin
Aldım telefonu geçen hafta cumartesi, gerçekten iki günde halletti adam sağolsun tanıdık da zaten
Çıktım dedim boğaya doğru yürüyeyim geleyim çantacı var ona bakayım 30 mt gitmeden elimden kaydı mazgaldan içeri gitsin mi benim telefon hay anasını ya dedim
Ne kaldırabildim mazgalı ne açabildim aradım Zabıtayı abi böyle böyle öğleden sonra anca gelir arkadaşlar diyor
Eee ben ne yapayım bekleyeyim mi başında birşey olmaz kimse alamaz dedi
6 saat bekledim ya orda düdük gibi geldiler açtılar sonra bi baktım telefon komple gitmiş
Haydiiii geri telefoncuya tıpış tıpış, abi dedi bunu bırak sen haber bekle benden
Anca dün aradı eşimi, aldım 1 saat kadar oldu.
Al sana açıklamabaşıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiş midir düşünüyorum İnan gelmemiştir
Abooo tamam gel sarılalım şimdiAldım telefonu geçen hafta cumartesi, gerçekten iki günde halletti adam sağolsun tanıdık da zaten
Çıktım dedim boğaya doğru yürüyeyim geleyim çantacı var ona bakayım 30 mt gitmeden elimden kaydı mazgaldan içeri gitsin mi benim telefon hay anasını ya dedim
Ne kaldırabildim mazgalı ne açabildim aradım Zabıtayı abi böyle böyle öğleden sonra anca gelir arkadaşlar diyor
6 saat bekledim ya orda düdük gibi geldiler açtılar sonra bi baktım telefon komple gitmiş
Haydiiii geri telefoncuya tıpış tıpış, abi dedi bunu bırak sen haber bekle benden
Al sana açıklamabaşıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiş midir düşünüyorum İnan gelmemiştir
Komşunun çocuğa bilgisayarımı vermiştim ya ders çalışsın diyeAldım telefonu geçen hafta cumartesi, gerçekten iki günde halletti adam sağolsun tanıdık da zaten
Alamadım valla yine bunu getirdim. Allah belasını versin ı phoneninHa yine yenisini alamadın yani
Diğer mevzuyu da oku. Dayanamaz öpersinAbooo tamam gel sarılalım şimdi
17 aylıkKaç yaşındaydı?
Günaydın güzel hanımlar
Eki Görüntüle 2873511
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Nikinik
@Levaiz
Eva
Geç olsada gunaydin❤Günaydın güzel hanımlar
Eki Görüntüle 2873511
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Nikinik
@Levaiz
Eva
Ayy canim cok gecmis olsun okurken ben darlandim valla. Bu kadar olur yani senin telefon hep belaya bulasma derdindeAldım telefonu geçen hafta cumartesi, gerçekten iki günde halletti adam sağolsun tanıdık da zaten
Komşunun çocuğa bilgisayarımı vermiştim ya ders çalışsın diyeBonus sana dedim hatta hatırladın mı.
Neyse dedim ben komşuya diyeyim o getirsin zaten ders mers de kalmadı. Çocuk alıp benim bilgisayarı arkadaşının evine götürmüş üstüne kola dökmüşler mahvetmişler
Elim ayağım titredi sinirden. Abla niye müsaade ettin tüm çalışmalarım içindeydi ben ne halt edeceğim bana diyor habersiz almış.
Neyse ben dedim kolalıyı bana getirin bilgilerim kimsenin eline geçmesin istemiyorum.
2500 liralık PC çöp oldu. Akşam kocası aramış eşimi isterseniz alayım diyor.
Eşim de demiş emanet emanettir siz muameleyi nasıl ederseniz artık. Benim eşim bilgisayar olmadan çalışamaz demiş.
Bakalım ses Seda yok ordan da yalan oldu
Ayy canim cok gecmis olsun okurken ben darlandim valla. Bu kadar olur yani senin telefon hep belaya bulasma derdinde
Bilgisayarin da kötü olmus genelde öyle bilgisayr falan emanet almak kötü oluyo ya teknolojik alet sonucta
2500 liralik demissin kiz sen ne zaman aldin bilgisayarini
Ayy canim cok gecmis olsun okurken ben darlandim valla. Bu kadar olur yani senin telefon hep belaya bulasma derdinde
Bilgisayarin da kötü olmus genelde öyle bilgisayr falan emanet almak kötü oluyo ya teknolojik alet sonucta
2500 liralik demissin kiz sen ne zaman aldin bilgisayarini
Kiyamam ya üsülme üsülmeeValla herşey üst üste geldi civciv gardaşım ya
3 yıl oldu casper ın valla canavar gibi bilgisayardı civcik
Şimdi son 2 yılda arttı fiyatlar ben baya indirimde almıştım bilgisayarımı
17 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?