Düzenli Evimiz & Hayatımız

Where is the açıklama ? Nirdeydin

Aldım telefonu geçen hafta cumartesi, gerçekten iki günde halletti adam sağolsun tanıdık da zaten

Çıktım dedim boğaya doğru yürüyeyim geleyim çantacı var ona bakayım 30 mt gitmeden elimden kaydı mazgaldan içeri gitsin mi benim telefon hay anasını ya dedim

Ne kaldırabildim mazgalı ne açabildim aradım Zabıtayı abi böyle böyle öğleden sonra anca gelir arkadaşlar diyor

Eee ben ne yapayım bekleyeyim mi başında birşey olmaz kimse alamaz dedi

6 saat bekledim ya orda düdük gibi geldiler açtılar sonra bi baktım telefon komple gitmiş

Haydiiii geri telefoncuya tıpış tıpış, abi dedi bunu bırak sen haber bekle benden

Anca dün aradı eşimi, aldım 1 saat kadar oldu.

Al sana açıklama başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiş midir düşünüyorum İnan gelmemiştir

Ha yine yenisini alamadın yani

Abooo tamam gel sarılalım şimdi

Komşunun çocuğa bilgisayarımı vermiştim ya ders çalışsın diye Bonus sana dedim hatta hatırladın mı.

Neyse dedim ben komşuya diyeyim o getirsin zaten ders mers de kalmadı. Çocuk alıp benim bilgisayarı arkadaşının evine götürmüş üstüne kola dökmüşler mahvetmişler

Elim ayağım titredi sinirden. Abla niye müsaade ettin tüm çalışmalarım içindeydi ben ne halt edeceğim bana diyor habersiz almış.

Neyse ben dedim kolalıyı bana getirin bilgilerim kimsenin eline geçmesin istemiyorum.

2500 liralık PC çöp oldu. Akşam kocası aramış eşimi isterseniz alayım diyor.

Eşim de demiş emanet emanettir siz muameleyi nasıl ederseniz artık. Benim eşim bilgisayar olmadan çalışamaz demiş.

Bakalım ses Seda yok ordan da yalan oldu

Ayy canim cok gecmis olsun okurken ben darlandim valla. Bu kadar olur yani senin telefon hep belaya bulasma derdinde
Bilgisayarin da kötü olmus genelde öyle bilgisayr falan emanet almak kötü oluyo ya teknolojik alet sonucta
2500 liralik demissin kiz sen ne zaman aldin bilgisayarini

2500 ne ulan 2500 değildir o iyi bak fiyatlara.
Vermen hataymış jes çocuk derse başka şekilde girebilir iki kardeşse gerekirse günaşırı girer hayati bi durum değil.

Hafta içi ders varsa haftasonu getirmeliler ne bileyim

Valla herşey üst üste geldi civciv gardaşım ya

3 yıl oldu casper ın valla canavar gibi bilgisayardı civcik

Şimdi son 2 yılda arttı fiyatlar ben baya indirimde almıştım bilgisayarımı

Sallıyor var ya ne 2 puçuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…