Valla sallamıyorum la ne diyorsun sen bir Dk bi eşime sorayım biSallıyor var ya ne 2 puçuğu
Valla sallamıyorum la ne diyorsun sen bir Dk bi eşime sorayım bi
Valla ben de bi ufaktan delirdim de caktirmadimÇok ucuz deliriyorum burda
Ulan yaÇok ucuz deliriyorum burda
Yazdım la yazdım çatladın değil miAdama sorup gelicekte ohooooo
Valla ben de bi ufaktan delirdim de caktirmadim
Ya benim bilgisayar da bi senedir falan wifi görmüyo kaç tamirciye goturdum yok yok yok sorunu bulamiyolar. Yepyeni bilgisayar kullanamiyorum ya
Arada bi kendiliğinden baglaniyo wifiye sonra yine kopuyo 3 ay yok.
Bak benim de acim depresti. Benim de teknolojk aletlerden yana hic sansim yoktur
Ulan yavalla haklı çıktın yine totosunu kestiğimin bonusu
Eşimin kuzeni media market de müdür olduğu için senede 2 hak tanınıyormuş belli ürünlerde bunlara %50 üstü indirim o hakkını bize vermiş ondan bu fiyata almışız
Mevzuyu tam anlamadım ama olay buymuş
Adam bana yükseliyor şimdi de kim sana 2500 küsüre laptop verir takoz alamazsın diye
Ben direk telsize geçeceğimDuşlu tel alırsın
Ahh ne kadar cok baktim bi bilsen bonusumİnternetten baksana aynı sorun olanlar yardımcı olmak için yazıyolar. Tamirciler de valla pek bişey anlamıyo
Ne dusmesi düstün mü senDüşünce zorlandığı için iki bileğimde farklı yerlerden ağrıyo
AmanKomşunun çocuğa bilgisayarımı vermiştim ya ders çalışsın diyeBonus sana dedim hatta hatırladın mı.
Neyse dedim ben komşuya diyeyim o getirsin zaten ders mers de kalmadı. Çocuk alıp benim bilgisayarı arkadaşının evine götürmüş üstüne kola dökmüşler mahvetmişler
Elim ayağım titredi sinirden. Abla niye müsaade ettin tüm çalışmalarım içindeydi ben ne halt edeceğim bana diyor habersiz almış.
Neyse ben dedim kolalıyı bana getirin bilgilerim kimsenin eline geçmesin istemiyorum.
2500 liralık PC çöp oldu. Akşam kocası aramış eşimi isterseniz alayım diyor.
Eşim de demiş emanet emanettir siz muameleyi nasıl ederseniz artık. Benim eşim bilgisayar olmadan çalışamaz demiş.
Bakalım ses Seda yok ordan da yalan oldu
He geçen gün yer çekmişti yaAhh ne kadar cok baktim bi bilsen bonusum
Ne dusmesi düstün mü sen
Ya kadın öyle rahat konuşuyor ki sanarsın ben suçluyum verdim diyeAmanben dellendim burda yazıklar olsun ulen komşumun tabağını bile üst raflara koyuyorum verene kadar kırılır eder diye nasıl insanlar var ya
Ne düşmesi yaaaDüşünce zorlandığı için iki bileğimde farklı yerlerden ağrıyo
Ne düşmesi yaaa
Ben yokken deli ettin kendini dimi
Çok geçmiş olsun öp beni de geçsinYokuştan inerken bileğim burkuldu olduğum yere düştüm. Çok mühim değildi ama yine de ağrıtmış
Hoşgeldin jes gözümüz yollarda kaldı. Neler gelmiş öyle başına valla pişmiş tavuğunki bu kadar üst üste gelmezGÜnaydııııııııın Canlar ben geldiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?