Düzenli Evimiz & Hayatımız

Okudum şimdi niye olmadıgını. O nasıl bir şanssızlık abdest alırken iyi al neyse sana bişey olmamış sonuçta belki sende düşebilirdin oraya

Şimdiye kadar ne yaptım
Kahvaltı hazırladım yedik
Topladım makinaya dizdim
Elde yikanacaklar var di yikadim
Makına doluydu bu arada bosalttim.
Mutfak dolabini sildim
Ocağı sildim gözlerini çıkardım yikadim
Oğlumu yedirdim uyuttum

Sırada banyo Wc var evi toplayip süpürge cekcem Daha baya is var

Misafirlerin kim civciv orasını kaçırmışım kayın aile mi ?

Kiz ben onu bizim topigin misafirleri sandım ya la

Yok yok şu ara mesajları çok depresif bilirim kesin kayın aile var bu işin içinde
Allah sizi napmasin gülmekten catladim hayir ben jese misafirleri picakla derken bu sayfaya gelen misafirlerden bahsediyodum
Hürrem sultana cevirdiniz beni iyice tamam kaynanayi sevmeyen geliniz de evime gelen misafiri de picaklatcak kadar vicdansız degiliz (fena fikir degilmis aslinda da )

Süpürgem misafirlerim dogru tahmin kaynana ve kardeşi simdiden sinirlerimi celik gibi tutmam lazım o derece. Hele kaynanayla bi aradayken aman Yarabbi.

İlk tanistik ben normalde tesettürlüyüm. Tanışmamızda sadece annemler falan vardı caya cagirmstik erkek yok yani evde o gün demis iyi hos da bu kiz cok acik degil mi
Sonra beni disarda gördu bi şok geçirdi.
Tabi simdi kendi oglu buldu bi kız acigin da açığı ama sorsan kendi gelini yine harika yine harika..
Beni hic ilgilendirmez ister ciplak gezsin ister carsaf giysin ister namaz kilsin kilmasin. İnsanlari yargilamayi seviyolar yani tek muhabbetleri bu. senin gelinin bunu yapti benimki de sunu yapti..
Ben de boyle şeylere gelemiyorum. Fesatlik çünku bunun adi baska bisey değil

Ne kadar kalacak sende ?

Ayrıca insanları yargılaması mide bulandırıcı. Imanin kimde olduğu bilinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…