Okudum şimdi niye olmadıgını. O nasıl bir şanssızlık abdest alırken iyi alAldım telefonu geçen hafta cumartesi, gerçekten iki günde halletti adam sağolsun tanıdık da zaten
Çıktım dedim boğaya doğru yürüyeyim geleyim çantacı var ona bakayım 30 mt gitmeden elimden kaydı mazgaldan içeri gitsin mi benim telefon hay anasını ya dedim
Ne kaldırabildim mazgalı ne açabildim aradım Zabıtayı abi böyle böyle öğleden sonra anca gelir arkadaşlar diyor
Eee ben ne yapayım bekleyeyim mi başında birşey olmaz kimse alamaz dedi
6 saat bekledim ya orda düdük gibi geldiler açtılar sonra bi baktım telefon komple gitmiş
Haydiiii geri telefoncuya tıpış tıpış, abi dedi bunu bırak sen haber bekle benden
Anca dün aradı eşimi, aldım 1 saat kadar oldu.
Al sana açıklamabaşıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiş midir düşünüyorum İnan gelmemiştir
Valla cenabet de cikmiyom dışarı niye böyle oldu hiç bilmiyorumOkudum şimdi niye olmadıgını. O nasıl bir şanssızlık abdest alırken iyi alneyse sana bişey olmamış sonuçta belki sende düşebilirdin oraya
Kiz ben onu bizim topigin misafirleri sandım ya laMisafirlerin kim civciv orasını kaçırmışımkayın aile mi ?
Yok yok vermem canım bidaha hatta eve almamayı düşünüyorum baya bi süre pişmiş bile yemeyelmKesinlikle çiğ sucuktan oluyor canım bizimde başımıza geldi verme tadı da güzel oluyor çiğ ama verme
Yok yok şu ara mesajları çok depresif bilirim kesin kayın aile var bu işin içindeKiz ben onu bizim topigin misafirleri sandım ya la
Hahahaha okudum ve dedim bile ya abdestsiz geziyor ya yanlış alıyor dedimAyla laptop un da başına gelenleri okursa kesin bu cenabet geziyor der bana
EuzubillahiminesseytanirracimmmmmHahahaha okudum ve dedim bile ya abdestsiz geziyor ya yanlış alıyor dedim
Dedikoducu bi misafiri gelecek eşinin taraftan onu mu diyorsunuzYok yok şu ara mesajları çok depresif bilirim kesin kayın aile var bu işin içinde
Tahmin ettimDedikoducu bi misafiri gelecek eşinin taraftan onu mu diyorsunuz
Telefona oku üfleValla cenabet de cikmiyom dışarı niye böyle oldu hiç bilmiyorum
Euzubillahiminesseytanirracimmmmm
Benim bir hatim indirmem lazım en kısa zamanda doğru dedinTelefona oku üflehep nazardan
Kendine de oku
Çok geçmiş olsun
Teoskooooo ben geldiiiiiim beeenKızlar yumurta toplamam oldu. Şükür iyiyim. Akşam döneceğiz eve. Siz de çok sayfa yapmışsınız
Transfere de yakında çağırırlar o zamanKızlar yumurta toplamam oldu. Şükür iyiyim. Akşam döneceğiz eve. Siz de çok sayfa yapmışsınız
Misafirlerin kim civciv orasını kaçırmışımkayın aile mi ?
Kiz ben onu bizim topigin misafirleri sandım ya la
Allah sizi napmasin gülmekten catladimYok yok şu ara mesajları çok depresif bilirim kesin kayın aile var bu işin içinde
Ne kadar kalacak sende ?Allah sizi napmasin gülmekten catladimhayir ben jese misafirleri picakla derken bu sayfaya gelen misafirlerden bahsediyodum
Hürrem sultana cevirdiniz beni iyice tamam kaynanayi sevmeyen geliniz de evime gelen misafiri de picaklatcak kadar vicdansız degiliz(fena fikir degilmis aslinda da )
Süpürgem misafirlerim dogru tahmin kaynana ve kardeşisimdiden sinirlerimi celik gibi tutmam lazım o derece. Hele kaynanayla bi aradayken aman Yarabbi.
İlk tanistik ben normalde tesettürlüyüm. Tanışmamızda sadece annemler falan vardı caya cagirmstik erkek yok yani evde o gün demis iyi hos da bu kiz cok acik degil mi
Sonra beni disarda gördu bi şok geçirdi.
Tabi simdi kendi oglu buldu bi kız acigin da açığı ama sorsan kendi gelini yine harika yine harika..
Beni hic ilgilendirmez ister ciplak gezsin ister carsaf giysin ister namaz kilsin kilmasin. İnsanlari yargilamayi seviyolar yani tek muhabbetleri bu. senin gelinin bunu yapti benimki de sunu yapti..
Ben de boyle şeylere gelemiyorum. Fesatlik çünku bunun adi baska bisey değil
Tüp bebek mi yapacaksınız canımKızlar yumurta toplamam oldu. Şükür iyiyim. Akşam döneceğiz eve. Siz de çok sayfa yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?