Hos gördüm hooosHoşgeldin jes gözümüz yollarda kaldı. Neler gelmiş öyle başına valla pişmiş tavuğunki bu kadar üst üste gelmez
Kimden başlayım sen karar ver hele gerisi bendeJES bi ara şu kesim islemlerine de basla rica ediyorum
Misafirleri seçiyorumKimden başlayım sen karar ver hele gerisi bende
Onlara özel spesial bıçağım var sabrediyorumMisafirleri seçiyorum
Sinsiligin lüzumu yok misafirler
Bi sen bi ben yine totomuzun uzerinde oturuyoruz herkes is yapiyo galibaOnlara özel spesial bıçağım var sabrediyorum
Hihihih valla sorma nego bizi vuracakBi sen bi ben yine totomuzun uzerinde oturuyoruz herkes is yapiyo galiba
Seni gördüm yine simardim saldim kendimi hwjsja
Geçmiş olsun hoşgeldin :)Hihihih valla sorma nego bizi vuracak
Beni gördü şımardı diyor bi de demiyor benim de yaylanasum var
Geçmiş olsun canım ya üzüm dövüp sarsan mi ki acısını alır belkiDüşünce zorlandığı için iki bileğimde farklı yerlerden ağrıyo
Hosbuldum seni de bıraktığım gibi buldum yine beğeni bombardimaniGeçmiş olsun hoşgeldin :)
Cok sagol Aynen canım verme tabi ondan mı oldu bilemem ama benim aklıma takıldı o yüzden vermem bidahaÇok geçmiş olsun canım benim kızda ara sıra sucuk doğrarken kaçırıyor bende daha dikkat edeyim
Kimselere kaptırmamamHosbuldum
Hosbuldum seni de bıraktığım gibi buldum yine beğeni bombardimani
Helal be gururumuzsun yeminle
Bende cok severim ya cimcime bana çekmişBende çok severim çiğ sucuk
GÜnaydııııııııın Canlar ben geldiiiiim
Hahaha dönüşün muhteşemNapıyonuz totosunu kestiklerimm
Kesinlikle çiğ sucuktan oluyor canım bizimde başımıza geldi verme tadı da güzel oluyor çiğ ama vermeCok sagol Aynen canım verme tabi ondan mı oldu bilemem ama benim aklıma takıldı o yüzden vermem bidaha
Aaa asla kabul etmiyorum sen hep bana bosver gel oturalim diyosunHihihih valla sorma nego bizi vuracak
Beni gördü şımardı diyor bi de demiyor benim de yaylanasum var
Hosbuldum canım hoooosHahaha dönüşün muhteşemHoşgeldin yokluğun belli oluyor valla nerelerdeydin gitme bidaha
Kızım bu saate maraton mu kalırAaa asla kabul etmiyorum sen hep bana bosver gel oturalim diyosun. hic demiyosun ki gel kanki maraton yapalim
Misafirlerin kim civciv orasını kaçırmışımMisafirleri seçiyorum
Sinsiligin lüzumu yok misafirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?