Günaydın hayırlı sabahlar
Annemin evini toparlıyor uz gelemedim
Oğlumda çok hasta iki gündür gece uyumuyor
Bugün gece bide yataktan düştü burnu yara olmuş
Kahvaltı hazırlıyorum şimdi sonra süpürme silme işlerine başlıyorum havada çok soğuk kış geldi
Evet dün kötü bir gün olmuş ama bugün olmayacak neşeli bomba gibi bir bonusla merhabaDün uğrayamadım daha yemekleri yaptım işe güce başlamadan başım dönüyodu biraz uzandım ayaklarımı kaldırdım içimde bi boğulma hissi sürekli derin nefes alıp veriyorum yapamadım bişey.
Dün dünde kaldı diyorum yapılcakları bugün yapıcam inşallah yapmadan da iyi hissedemem.
Oğlum dün diyo balkona nolmuş bi süpürsemiydikher gün siliyodum çiçek gibi böyle silinmemiş olunca garip geldi.
Niye hayırdır bonus ablamm bişey mi oldu canını mı sıktın
Dün uğrayamadım daha yemekleri yaptım işe güce başlamadan başım dönüyodu biraz uzandım ayaklarımı kaldırdım içimde bi boğulma hissi sürekli derin nefes alıp veriyorum yapamadım bişey.
Dün dünde kaldı diyorum yapılcakları bugün yapıcam inşallah yapmadan da iyi hissedemem.
Oğlum dün diyo balkona nolmuş bi süpürsemiydikher gün siliyodum çiçek gibi böyle silinmemiş olunca garip geldi.
Anladım, Allah gönlüne ferahlık versin. Hersey olacağına varıyor üzme kendini ama işte elimizde olmuyor bazen istemesekte takıyoruz. Hayırlısı herşeyin.Bu ara hep böyleyim geçer inşallah. Ailesel sıkıntılar insan takmim dese de olmuyo
Geçmiş olsun canımGünaydın hayırlı sabahlar
Kahvaltı hazırlıyorum şimdi sonra süpürme silme işlerine başlıyorum havada çok soğuk kış geldi
İŞTe ideal Adanalı karpuzuyla uyuyorSabah uyandım ayaklarımı yatağın yanından saldım gözler yarı açık ayağım yumuşak birşeye değince irkildim gözler patladı. Birde ne göreyim benim cimcime yerde 15 kilo karpuzu yuvarlamış getirmiş ona sarılmışta bir güzel uyuyor
Gel seni göbüşümde uyutayım o bıngıl bıngıl gıdından öpeyim bönüüüüs
Hatta keyfin yerine gelecekse Abdurrahim dedenin lokumlardan bile alırım
Öptürmeden öpmen falan alışık değilim
Anla işte çaktırma sen de he
Sana özel spesial bugün keyfin yerine gelsin
Şükürler olsun sağlık iyi olsunda ben iyi olurum.sağolasın jös daha iyiyim zaten sen nasılsın?
Ne yedin kahvaltıda?
Bonus
Tost yaptım karışık
Yanına söğüş
Biraz da köy biberi kızarttım
Tatlı niyetine de senin bıngıl bıngıl gıdını yücem
Oy geçmiş olsun,koruması yok mu yatağınGünaydın hayırlı sabahlar
Soğuk soğuk sarılmışSabah uyandım ayaklarımı yatağın yanından saldım gözler yarı açık ayağım yumuşak birşeye değince irkildim gözler patladı. Birde ne göreyim benim cimcime yerde 15 kilo karpuzu yuvarlamış getirmiş ona sarılmışta bir güzel uyuyor
Çaydanlık kullanmıyorum artık onda kuşburnu yapıyor kocam,semaver kullanıyorum her günNegom semaverini yaktı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?