Evet bugun üçüncü günü antibiyotiğin bende kafayı yiyeceğim artık. 2 hafts olcak ateş düşürücü vermemiştim bugune kadar ama şimdi acısı cıktı cocugumun sesi cıkmadan içiyordu artık bıktı iki gündür oda içmek istemiyorYa sabır ya antibiyotik de kullanıyor üstelik
Yavrum ya ne yapsın çocukEvet bugun üçüncü günü antibiyotiğin bende kafayı yiyeceğim artık. 2 hafts olcak ateş düşürücü vermemiştim bugune kadar ama şimdi acısı cıktı cocugumun sesi cıkmadan içiyordu artık bıktı iki gündür oda içmek istemiyor
Hellöööselam herkeseeeee
Selaaaammmselam herkeseeeee
Üç günden sonra ateşi düşmeye başlar diyorlardı antibiyotiğe başlayınca.Dur bakalım yarın nasıl olacak:/Evet bugun üçüncü günü antibiyotiğin bende kafayı yiyeceğim artık. 2 hafts olcak ateş düşürücü vermemiştim bugune kadar ama şimdi acısı cıktı cocugumun sesi cıkmadan içiyordu artık bıktı iki gündür oda içmek istemiyor
Hoşgeldinselam herkeseeeee
ya gercekten neden ben
Yok söylemezsin ben unuttum hemen sende unutya gercekten neden ben
dilime takılırsa sesli söylersem
Evet canım doktor öyle dedi ama bugünde vardı ilaç veriyorum dedigin gibi insallah yarın olmazÜç günden sonra ateşi düşmeye başlar diyorlardı antibiyotiğe başlayınca.Dur bakalım yarın nasıl olacak:/
Pek iştahı yok canım. İnsallah yarına toparlarAyla- antibiyotiğe başlamış bir kac gün bekle düser inşallah kendine gelir. ağır bir hastalık geciriyor yavaş yavaş toparlanır.
yemesi nasıl?
yarım atıverdim nasıl heyecanlandıysamcilt bakımı
Balkona oturdum ayaklarımı uzattım nargile keyfi eşliğinde kahkahalar atarak sizi okudum değmeyin keyfimeAllah hepinizin iyiliğini versin emi
cilt bakımı
cilt bakımı istiyomEfendim canım hele bi sakin ol bu coşkuyla tedirgin edicen milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?