- 12 Haziran 2019
- 19.646
- 121.018
- 598
- 37
Ben o sütü hiç anlamıyorum. Başında duruyorsun kaynamıyor ama yanından gidince hemen taşıyorSamimiyette limonsuz gibi oliki kere sütü taşırana gülünür çünkü sütte koca tencere değil yani dur başında slk iki yudum süt
Sen de gelsene eşinin memleketine limosuz da gelmişkenYazarken de aklıma geldi şu mesajbişey olmadı herkes sağlam şükür daş gibiyiz
Parkta bahçede mi buluşsakbulursun bi fırsat inşallah biz de kurban bayramı gibi gideceğiz eşimin köyüne bir ay kadar kalırız zannedersem
Sen de gelsene eşinin memleketine limosuz da gelmişken
Bilirsin yakaladım mı affetmemYazarken de aklıma geldi şu mesajbişey olmadı herkes sağlam şükür daş gibiyiz
Çocukları parka götürmüş gibi yapsakİnşallah nasip olsa istiyorum bende hiç gitmedim
Çok güzel olur boraparka yakınım ben zaten dadaşkent park cenneti tam evimin önüne park başlandı da daha bir şey yapılmadıParkta bahçede mi buluşsak
Ya ne güzel olurİnşallah nasip olsa istiyorum bende hiç gitmedim
Hayaller arkadaşlarla parkta buluşma gerçekler eltiyle köyde oturmaÇok güzel olur boraparka yakınım ben zaten dadaşkent park cenneti tam evimin önüne park başlandı da daha bir şey yapılmadı
Ya ne güzel olur
Kurabiye canavarına dedim ulaAnam kurabiye yapmıyomki ne zamandırgelceksen yapem hemen
Kıskanma kardişimmm aaaaKiçinilmiz bişiy
Buyrun benimKurabiye canavarına dedim ula
Deme öyle sonra yanakları sarkıyoKıskanıyor boşver
Benim de keşke sadece eltim olaydıHayaller arkadaşlarla parkta buluşma gerçekler eltiyle köyde oturma
Valla ayağım ağrıyor demedi yürüyememezlk yapmadı şükür ama ilacın etkisi geçince ateşi yine cıkıyor ne ateşti anlamadım geçmek bilmediKolay gelsin cimcime nasıl oldu?
Ya sabır ya antibiyotik de kullanıyor üstelikValla ayağım ağrıyor demedi yürüyememezlk yapmadı şükür ama ilacın etkisi geçince ateşi yine cıkıyor ne ateşti anlamadım geçmek bilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?