En son 5 sene önce içmiştim bu gece İstanbul dan kaynımlar gelirken nargileleriyle beraber gelmişler eşimle balkonda yaktılar saat 10da kv lere gittiler hazır nargileyi kaçırmayım dedimNargile miğğ canım çekti valla
cilt bakımı istiyom
tarçınBen duş aldım ruşur taşıyla temizledim o kadarAktif Lora senin elinde ne var?
Tarçın maskesini çok merak ediyorum ama bazı ciltte yanma yapıyomuş başka ne var? Yağ,un,şeker?tarçın
Helva yapsana helva yapsanaTarçın maskesini çok merak ediyorum ama bazı ciltte yanma yapıyomuş başka ne var? Yağ,un,şeker?
O yağlar benim evde yok yulaf unuda yok
Bunu deneyelim mi bi gün birlikte?
Nego
Aktif Lora
U UcanSupurge
kk birinci noteri
Saricivcivcikcik
N nnnadal
Tarçın maskesini çok merak ediyorum ama bazı ciltte yanma yapıyomuş başka ne var? Yağ,un,şeker?
Helva yapsana helva yapsana
aklıma nelere getirdiniz eleTarçınlı kurabiyeye de bayılırım
Asıl siz benim aklıma düşürdünüz gece gece helva, kurabiye falan tövbe tövbeaklıma nelere getirdiniz ele
tarçını ilk deneyeceğim bonus. bi kız yandigini söylemis 10 dk bekletin diyor ama 1 dk ya yıkarım ben
göbeğime baktım hemen geçti isteğimAsıl siz benim aklıma düşürdünüz gece gece helva, kurabiye falan tövbe tövbe
Neyseki canın çekince kilo olmuyor yeterki evde olmasınlar o göbeğinin alası bende vargöbeğime baktım hemen geçti isteğim
Sınav görevim var gideyim geleyim bakacağım benim cildimde de renk eşitsizliği var
Bunu deneyelim mi bi gün birlikte?
Nego
Aktif Lora
U UcanSupurge
kk birinci noteri
Saricivcivcikcik
N nnnadal
Ben de göreve gideceğimSınav görevim var gideyim geleyim bakacağım benim cildimde de renk eşitsizliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?