Düzenli Evimiz & Hayatımız

ay valla deli bu kadın... kuzum iyice sıkıp önce yine ilaçlı bezle sil.. sonra iyice kuralaman lazım.. birazda pencereleri açık bırak
Is cikardi bana makinayla cekeyim diyecem aksam oldu asagi komsu delirir esimde farketse asla kadin tutmaz o da icerde yatiyor ona caktirmamaliyim

Nego
Nevresimler değişti, çamaşırı makineden çıkardım, öylece duruyo

Allah nasip ederse önümüzdeki 3 5 gün içinde asarım inşallah

Hey Allahım yaa
Bilmeden yaptıysa bilemem ama aldığı paranın helal olması için işini düzgün yapmaları lazım
Sinirden agliyorum suan gercekten salon takimimdan hic gitmiyor gibi ben mi silemiyorum acaba anlamiyorum.o kadar sinirliyimki suan ya yillarca temizlige gitmis nasil bilmez arkadasimda o kadar ovmustuki tam bir hayal kirikligi mahvetti beni

Bu da salondaki koltuk ya cok mu fena

Duru suyla silersen geçer. Arap sabununu suda iyice eritip öyle kullanmak ve az koymak gerekiyor. Ben bazen parkeleri siliyorum çok koymuşsam iz kalıyor. Koltukları ve halıları güzel kokulu beyaz kalıp sabunla siliyorum. Hem ev mis gibi kokuyor hem de daha temiz oluyor sanki, aklında bulunsun.

Bu sivi arap sabunu ama beyaz beyaz kaldi ben hic koltuk silmemistim yilda bir kere buyuk temizlige kadin tutuyorum sadece iki kisiden memnun kaldim onlar cerkezdi harika temizlediler evimi gecen yilkiyle bu tuttugum fena zaten arkadaslarmis hic memnun kalmadim beni rezilligin icine koydu bi daha basindan ayrilmayacam

Sinirden agliyorum suan gercekten salon takimimdan hic gitmiyor gibi ben mi silemiyorum acaba anlamiyorum.o kadar sinirliyimki suan ya yillarca temizlige gitmis nasil bilmez arkadasimda o kadar ovmustuki tam bir hayal kirikligi mahvetti beni
Yarın ara çağır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…