Is cikardi bana makinayla cekeyim diyecem aksam oldu asagi komsu delirir esimde farketse asla kadin tutmaz o da icerde yatiyor ona caktirmamaliyimay valla deli bu kadın... kuzum iyice sıkıp önce yine ilaçlı bezle sil.. sonra iyice kuralaman lazım.. birazda pencereleri açık bırak
Sensin oHarika bir haber bu ❤❤
Silince geçer sanırım, bilemiyorum
Yine mi ilacli silecem sadece durulasam olmazmiay valla deli bu kadın... kuzum iyice sıkıp önce yine ilaçlı bezle sil.. sonra iyice kuralaman lazım.. birazda pencereleri açık bırak
bilmiyorum cnm emeğin boşa gitmesin die garantile die söyledimYine mi ilacli silecem sadece durulasam olmazmi
Arap sabunuyla silmistibilmiyorum cnm emeğin boşa gitmesin die garantile die söyledim
Şaka yapıyorum kız..Kııız evi gel gör ağlıyo ağlıyo pislikten
Ama dün işten sonra temizledim parladı azcık vallaama erkenden sızmışım
Hey Allahım yaaBuda diger koltuk
Nevresimler dün değişti ben fena grip oldum26 Ekim Ödevi
Nevresim değiştirmek ve çamaşır yıkama, katlama, yerleştirme günü olsun
Manevi ödev : Saç bakımı yapalım bugün
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@tosia
@Amecey
H hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@klbk33
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Efser
@Nur1835
@wisne83
@terliksi06
@Malikmerve
@Delft
Valla çok iyi geldi kuzumŞaka yapıyorum kız..
Çalışmak eminim sana iyi gelmiştir.
Geçmiş olsun canım yaaaNevresimler dün değişti ben fena grip oldum
Amin canım inşallah Allah razı olsunMaşallah eline sağlık canım
Ellerine sağlık canım ve kolay gelsin ❤
Herkesin bir imtihanı var işte hayatta, en hayırlı şekilde evlat sahibi olmamı diliyorum canım, muradına tez kavuş ❤
Ellerine sağlık malim
Sinirden agliyorum suan gercekten salon takimimdan hic gitmiyor gibi ben mi silemiyorum acaba anlamiyorum.o kadar sinirliyimki suan ya yillarca temizlige gitmis nasil bilmez arkadasimda o kadar ovmustuki tam bir hayal kirikligi mahvetti beniHey Allahım yaa
Bilmeden yaptıysa bilemem ama aldığı paranın helal olması için işini düzgün yapmaları lazım
Bu da salondaki koltuk ya cok mu fena
Bu sivi arap sabunu ama beyaz beyaz kaldi ben hic koltuk silmemistim yilda bir kere buyuk temizlige kadin tutuyorum sadece iki kisiden memnun kaldim onlar cerkezdi harika temizlediler evimi gecen yilkiyle bu tuttugum fena zaten arkadaslarmis hic memnun kalmadim beni rezilligin icine koydu bi daha basindan ayrilmayacamDuru suyla silersen geçer. Arap sabununu suda iyice eritip öyle kullanmak ve az koymak gerekiyor. Ben bazen parkeleri siliyorum çok koymuşsam iz kalıyor. Koltukları ve halıları güzel kokulu beyaz kalıp sabunla siliyorum. Hem ev mis gibi kokuyor hem de daha temiz oluyor sanki, aklında bulunsun.
Yarın ara çağır canımSinirden agliyorum suan gercekten salon takimimdan hic gitmiyor gibi ben mi silemiyorum acaba anlamiyorum.o kadar sinirliyimki suan ya yillarca temizlige gitmis nasil bilmez arkadasimda o kadar ovmustuki tam bir hayal kirikligi mahvetti beni
Sağol canım uyuyamamadım hala yemek de yapamadım tabii Allah’dan köftem vardı dünden sana da yazamadımGeçmiş olsun canım yaaa
Yarin insaat temizligine gidecekti.ya o pembe koltuk cokmu kotu gorunuyorYarın ara çağır canım
Kahverengi olarak gördüm ben.Yarin insaat temizligine gidecekti.ya o pembe koltuk cokmu kotu gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?