Düzenli Evimiz & Hayatımız

Beyine böyle limon sıkıp az kırmızı biber döküp yemeden bu hayattan çekip gitme negooooo
Oyyy bağaaa bişeyler oluyorrrrr
Kellenin bile sadece yanak etini yerim onu da eşim pidenin arasına koyar verir gözüm görse yemem

Ben sana sabahtan akşama kadar 10 bin adımı buluyor evin içinde deyince inanmıyordun banaaa
Kız ben bir haftada perte çıktım sen bu performans a her gun iyi dayanıyon

Bu arada kol göbek bel incelmiş ya şaka gibi ne kadar cam dolap ovaladiysam

Acilen totomu çalıştıracak ev işi bulmam lazım basen yerinde duruyor hala üstüm cücük gibi kaldı

İşte o performansa alışıyor vücut bir süre sonra o yüzden bana kilo verdirmiyor artık

İşte o performansa alışıyor vücut bir süre sonra o yüzden bana kilo verdirmiyor artık
Metabolizma yı şaşırtmak lazım ben artık iş yapmasam olur he

Alışmasın aman aman

Ben yürüyüşe devamke . Kulaklığı da yeniledim bugün artık bol bol yürürüm

Artık iş olarak kahve yapma çay yapma vs

Bak bu dediğine katılıyorum önceden ıspanak da o listedeydi ama bi yaptım kendim resmen ıspanak sever oldum
Benim işin kötü yanı eşim yaptığım Barbunyaya bayılıyor. Anneminkini yese benimkinin yüzüne bakmaz hiç çaktırmıyorum

Allahim karnım o kadar acikti ki bi yandan mutfaktan kokular geliyo bi yandan sizin konusmalariniz kendimden gectim karsimda oturan esimi hamburger olarak görüyorum su an
Cok sukur iyi ki gidip karnimi doyurmuşum burda mantidan kavurmaya kadar tüm yemekleri anmışsınız

Şu an hiçbirini canim cekmiyo çünkü doydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…