Beyine böyle limon sıkıp az kırmızı biber döküp yemeden bu hayattan çekip gitme negoooooAa bak paçayı unuttum onu yerim güzelde yaparımtemizlenmiş alıyorum ama
Kelle de yerim ama beyin falan aslaaaa
Mumbar işkembe
TühSenin ciğerini yerim yetmez tabi
Benim alternatiflerim kebap beyran yuvalama lahmacun içli köfteBen sana sorayım sebze yenmez mi neyin var senin
Oyyy bağaaa bişeyler oluyorrrrrBeyine böyle limon sıkıp az kırmızı biber döküp yemeden bu hayattan çekip gitme negooooo
Ula onları yerim ama arada her gün yiyemem benBenim alternatiflerim kebap beyran yuvalama lahmacun içli köftesevmem tabi
Yaw hadi beyin anlarım yemezsin de mumbar sana ne ettiOyyy bağaaa bişeyler oluyorrrrr
Kellenin bile sadece yanak etini yerim onu da eşim pidenin arasına koyar verir gözüm görse yemem
Bizde hergün yemiyoz tabi ama ana yemeklerimiz asla sebze olmuyor. Pek seven yok anam dışında.Ula onları yerim ama arada her gün yiyemem ben
Yazmıyım düşüncemi boşverYaw hadi beyin anlarım yemezsin de mumbar sana ne etti
İşte nazık naif insanYazmıyım düşüncemi boşver
Kız ben bir haftada perte çıktım sen bu performans a her gun iyi dayanıyonBen sana sabahtan akşama kadar 10 bin adımı buluyor evin içinde deyince inanmıyordun banaaa
Çok nazikimdirrrİşte nazık naif insanbazı sığırlar nimete b*k yiyonuz diye dan diye söylüyor sövüyorum içinden kim ne düşünürse düşünsün
İşte o performansa alışıyor vücut bir süre sonraKız ben bir haftada perte çıktım sen bu performans a her gun iyi dayanıyon
Bu arada kol göbek bel incelmiş ya şaka gibi ne kadar cam dolap ovaladiysam
Acilen totomu çalıştıracak evişi bulmam lazım basen yerinde duruyor hala üstüm cücük gibi kaldı
Senin nezaketini sevem benÇok nazikimdirrr
Metabolizma yı şaşırtmak lazımİşte o performansa alışıyor vücut bir süre sonrao yüzden bana kilo verdirmiyor artık
Benim işin kötü yanı eşim yaptığım Barbunyaya bayılıyor. Anneminkini yese benimkinin yüzüne bakmazBak bu dediğine katılıyorum önceden ıspanak da o listedeydi ama bi yaptım kendim resmen ıspanak sever oldum
Alternatifler iyiymiş bayağı. Ben olsam bende sevmem sebzeyiBenim alternatiflerim kebap beyran yuvalama lahmacun içli köftesevmem tabi
Cok sukur iyi ki gidip karnimi doyurmuşum burda mantidan kavurmaya kadar tüm yemekleri anmışsınızAllahim karnım o kadar acikti ki bi yandan mutfaktan kokular geliyo bi yandan sizin konusmalariniz kendimden gectim karsimda oturan esimi hamburger olarak görüyorum su an
Sessizce gözlerini kapatip aksam yemegini ye öyle gel loram yoksa aksama manti yapmaya niyetlenebilirsin her anla yeter açım yaa tam 4 sayfa yemek konuşmuşsunuz☻
akşam yemeğimi yedim ben 1 saat önce mercimek corbasiyla yogurt yedimSessizce gözlerini kapatip aksam yemegini ye öyle gel loram yoksa aksama manti yapmaya niyetlenebilirsin her an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?