- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
kk birinci noteri nerdesin benim çifte kavrulmuş lokumum
Kendime dair umutlarım bir kez daha söndüİçten gelmesi lazım galiba senin canın istemiyor demekkiBen yemekte de öyleyim illa sunumlu süslü olcak özellikle kahvaltı dur bu sabahki kahvaltıyı atıyım
Hoşbulduk aylacımHoşgeldin canım aramıza
Ben Bugün keyif yaptım adam balığa gitmişti ya komşularla biz de kocaları balığa giden hanımlar olarak çocukları alıp parka gittik evden kahvaltılık filan götürdük çocuklar oynadı biraz dolaştık dondurmamızı da yiyip yeni geldik eveEee iki gündür herkes çok iş yapmıştır inşaallah
Ben gelmediğim zaman gelmeyenlerinüstünüçizicem bundan sonra
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Eva
Hoş geldin canım çok da küçük sayılmaz oğluşun onu da ev işlerine dahil edebilirsin mesela kızım ben toz alırken onun da eline bez verirdim oyalanırdı plastik süpürge vileda oyuncaklardan almıştım beraber süpürge vileda yapıyorduk sözdeKıZlar kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var eşim asker güneydoğudayız herkesten uzakta . Bizim evde aslında herşey çok düzgün ilerler fakat izinden yeni döndük ev çok sıcak oğlum bana yapışık yaşıyor motivasyonumu kaybettim herşeye karşıyeniden toparlanmak için buraya geldim izinden döndükten sonra yemeği de ben mi yapacaktım ütü mü var vs demeye başlamıştım düşünün halimi
Teom şuan kendimi sana şöyle anlatayım
Yemek yedim şuan mayışıyorum tv karşısındaburdayım bebekim
haftasonu ya. biraz oğlanla ilgilendim işlerimi hallettim.
sen nabiyon
Evet buradayım bi süredir yoksa oğlanla işler çığırından çıkıyordu biliyorsunAaaa gölgeeeee sende mi buradaydın
Anladım be jesimTeom şuan kendimi sana şöyle anlatayım
Yemim ederim göbeği tişörtten fırlayan bir eliyle kürdanı karıştıran diğer eliyle de göbeği kaşıyan dayılar gibiyim
Offff be ne yedim ama
Yemek yedim şuan mayışıyorum tv karşısında
Taze börülce mi ekşilemesini çok severimBakliyat sever misin? Fasulye barbunya karışımı bir şey tadı.Piyaz gibi yaptım
Bir paket alınca hepsini ıslayıp haşlıyorum,porsiyonluk atıyorum dondurucuya
Ay sorun şu ki mesela yer siliyoruz eline mop veriyorum kendim viledayı alıyorum 30 saniye sonra viledayı istiyor ben ona vileda verip kendim mop alınca olay tersine dönüyor yine benim elimdekini istiyor ve asla asla vazgeçmiyorHoş geldin canım çok da küçük sayılmaz oğluşun onu da ev işlerine dahil edebilirsin mesela kızım ben toz alırken onun da eline bez verirdim oyalanırdı plastik süpürge vileda oyuncaklardan almıştım beraber süpürge vileda yapıyorduk sözdeyemek yaparken sebzeleri doğrarken onun eline kahvaltı bıçağı verirdim beraber soyup doğruyormuşuz gibi gibi yoksa başka türlü iş yaptırmazdı bana ha bi de plastik ütü ve masamız da var ütüyü de beraber yapıyoruz
HoşbuldumHoşgeldin canım. Ekim annelerindem biliyorum seni bende Kasım annesiyim baya takip ettim sizin topiği
Aynı bizEvet buradayım bi süredir yoksa oğlanla işler çığırından çıkıyordu biliyorsun
Yapma ciğerimin köşesi valla 5 gibi uyandım 21 küsür sonrası cesin gölgesi kalmaz diyim ben sanakız cesss akşam kahve içelim uyuma
pirelerle randevun var yaniYapma ciğerimin köşesi valla 5 gibi uyandım 21 küsür sonrası cesin gölgesi kalmaz diyim ben sana
Aynı benim ufaklık. Evi süpürürken elimden çekiyor. O süpürmeye başlıyor. Ya da süpürgenin üstüne oturuyor, süpürgeyi araba gibi sürmeye çalışıyorAy sorun şu ki mesela yer siliyoruz eline mod veriyorum kendim viledayı alıyorum 30 saniye sonra viledayı istiyor ben ona vileda verip kendim mop alınca olay tersine dönüyor yine benim elimdekini istiyor ve asla asla vazgeçmiyoraynı renk toz bezi ona da verdim kovaya sokmak istiyor az su versem illa çok istiyor . Asla durmuyor ne yapacağımı şaşırıyorum ikna sorunu yaşıyor.
Hah bazen inatları tutuyor öyle viledanın suyuyla her yeri ıslatıveriyorlar camsili halıya sıkıyorlarAy sorun şu ki mesela yer siliyoruz eline mop veriyorum kendim viledayı alıyorum 30 saniye sonra viledayı istiyor ben ona vileda verip kendim mop alınca olay tersine dönüyor yine benim elimdekini istiyor ve asla asla vazgeçmiyoraynı renk toz bezi ona da verdim kovaya sokmak istiyor az su versem illa çok istiyor . Asla durmuyor ne yapacağımı şaşırıyorum ikna sorunu yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?