Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben Bugün keyif yaptım adam balığa gitmişti ya komşularla biz de kocaları balığa giden hanımlar olarak çocukları alıp parka gittik evden kahvaltılık filan götürdük çocuklar oynadı biraz dolaştık dondurmamızı da yiyip yeni geldik eve

KıZlar kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 18 aylık bir oğlum var eşim asker güneydoğudayız herkesten uzakta . Bizim evde aslında herşey çok düzgün ilerler fakat izinden yeni döndük ev çok sıcak oğlum bana yapışık yaşıyor motivasyonumu kaybettim herşeye karşı yeniden toparlanmak için buraya geldim izinden döndükten sonra yemeği de ben mi yapacaktım ütü mü var vs demeye başlamıştım düşünün halimi

Hoş geldin canım çok da küçük sayılmaz oğluşun onu da ev işlerine dahil edebilirsin mesela kızım ben toz alırken onun da eline bez verirdim oyalanırdı plastik süpürge vileda oyuncaklardan almıştım beraber süpürge vileda yapıyorduk sözde yemek yaparken sebzeleri doğrarken onun eline kahvaltı bıçağı verirdim beraber soyup doğruyormuşuz gibi gibi yoksa başka türlü iş yaptırmazdı bana ha bi de plastik ütü ve masamız da var ütüyü de beraber yapıyoruz

Bakliyat sever misin? Fasulye barbunya karışımı bir şey tadı.Piyaz gibi yaptım
Bir paket alınca hepsini ıslayıp haşlıyorum,porsiyonluk atıyorum dondurucuya
Taze börülce mi ekşilemesini çok severimama daha tazesi çıkmadı sanki

Ay sorun şu ki mesela yer siliyoruz eline mop veriyorum kendim viledayı alıyorum 30 saniye sonra viledayı istiyor ben ona vileda verip kendim mop alınca olay tersine dönüyor yine benim elimdekini istiyor ve asla asla vazgeçmiyor aynı renk toz bezi ona da verdim kovaya sokmak istiyor az su versem illa çok istiyor . Asla durmuyor ne yapacağımı şaşırıyorum ikna sorunu yaşıyor.

Aynı benim ufaklık. Evi süpürürken elimden çekiyor. O süpürmeye başlıyor. Ya da süpürgenin üstüne oturuyor, süpürgeyi araba gibi sürmeye çalışıyor benimki de 21 aylık

Hah bazen inatları tutuyor öyle viledanın suyuyla her yeri ıslatıveriyorlar camsili halıya sıkıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…