- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
Poğaçam fırındala yeter açım yaa tam 4 sayfa yemek konuşmuşsunuz☻
civciv ya ben doysam da çekiyor canımCok sukur iyi ki gidip karnimi doyurmuşum burda mantidan kavurmaya kadar tüm yemekleri anmışsınız
Şu an hiçbirini canim cekmiyo çünkü doydum
o kadar gaza getirdiler dimiPoğaçam fırında
Hem de ne gaz. Heleo kadar gaza getirdiler dimi
Yaaa burcun ne Lora kardeş ?civciv ya ben doysam da çekiyor canım
delirtttiiiiz beni burda halaaa sayıyorHem de ne gaz. HeleJES lahmacun ve devamını saymış. Sakatat dışında cesle aynı şeyleri seviyorum. Sebze de etli güveç, etli fasulye
başak ama tembelindenYaaa burcun ne Lora kardeş ?
Resim de yok sadece adı geçiyor mamaların bı de
Yükselen burcun etkili zaar başak öyle yemek ile pek işi olmazbaşak ama tembelindenAllah askina resim koymasınlar zaten
bana göre pek burç yok yaa ben değisiğimYükselen burcun etkili zaar başak öyle yemek ile pek işi olmazfit olur bı de benim ünv de başak arkadaşlar fit idi hep 48 kilo filan
Ah yumurtam olaydıYumurta var, yoğurt var, un var, peynir vare ne duruyorsun poğaça yapsana poğaça yapsana
Hı hı tabi canım iş yapmasan olur,sonra biriksin yine eteklerin tutuşsunMetabolizma yı şaşırtmak lazımben artık iş yapmasam olur he
Alışmasın aman aman
Ben yürüyüşe devamke . Kulaklığı da yeniledim bugün artık bol bol yürürüm
Artık iş olarak kahve yapma çay yapma vs
Sistır haaabugün birsey yapamadim. yemek yaptım sadece. 2 den beri sisterle kalkalım diyoruz şimdi de akşam oldu artık dedik ve kapanış
Teşekkür ediyorum hoşbuldukTabi katılabilirsin hoşgeldin
İçten gelmesi lazım galiba senin canın istemiyor demekkiYarebbim ben niye böyle sunumlar yapamiyorum hic ya güya yeni gelin olcam bide tüüü bana
Hangi renksac boyama konusunda bagimliligim var benim
Allah cezani vermesin
Hoşgeldin canım. Ekim annelerindem biliyorum seni bende Kasım annesiyim baya takip ettim sizin topiğiMerhaba bayanlar. Gruba bende katılacağım. İşleyiş nasıl, hergün yapılan şeyler mi paylaşılıyor
Hoşgeldin canım aramızaTeşekkür ediyorum hoşbulduk
evet bu daha kısa geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?