Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynı benim ufaklık. Evi süpürürken elimden çekiyor. O süpürmeye başlıyor. Ya da süpürgenin üstüne oturuyor, süpürgeyi araba gibi sürmeye çalışıyor benimki de 21 aylık
Aynen öyle veya fişi çekiyor aşağıdan veya illa kucağına al fişi prize ben takayım diye ağlıyor robot süpürge aldık ona şiddet uyguluyor aletin haritalaması bozuluyor . Onu çalıştırırken oğlumu yürüyüşe götürüyorum sıcakta

Hah bazen inatları tutuyor öyle viledanın suyuyla her yeri ıslatıveriyorlar camsili halıya sıkıyorlar
Demek herkes aynı bi rahatlama geldi o zaman bana neyse eski düzenime geri döneceğim kararlıyım

Bugün sabah 07:00 de mesaim başladı oğluma kahvaltı yaptırdım o arada tabak kırdı birde ilaç şişesi temizledim bize kahvaltı hazırladım . Kahvaltıyı kaldırıp balkon yıkadım süpürgeye yeri süpürttürdüm . Limonata ve yemek yaptım . Oğlana yemek yedirdip uyuttum. Ütü yaptım duş aldım kendime bakıp baktım banyo temizledim. Öğleden sonra dışarı çıktık geri dönüşte sofra hazırla topla mutfağı temizle yeri süpürtüp sildirdim. Oğluma duş aldırdım şimdi yatırdım banyoyu toplayacağım bulaşık makinası boşalacak çay koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…