Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego sen 11 saat uyumaya takıldın bense 3 saat uykuyla nasıl durabiliyor diye düşündüm kendi kendime. 11 saat uyumuşluğum çok bekarken,hamileyken falan ama 3 saat uykuyla cok fena oluyorum
6-7 saat uyuduğum için normal
Kesintisiz kaliteli uyku olduktan sonra 4 saat bile yeter bana

Bak onu yemedim çok açtık öğretmenevinden çıkınca önümüze çıkan bir tantunici olmuştu ertesi gün de kahvaltı yapıp biraz dolaşıp ayrılmıştık
Ahh köftesi çok meşhur bir gün nasip olur İnşallah.Yersen vazgeçemezsin.
Mersin tantunidir dediğin yer

Köftesi içşn tekrar gidebilirim
Beraber gidek mi
Ahh köftesi çok meşhur bir gün nasip olur İnşallah.Yersen vazgeçemezsin.
Mersin tantunidir dediğin yer
Bilmiyorum canım 4 yıl kadar geçmiş hatırlayamadım a bi de İzmir’e giderken Sivas’a girişte seyyar bi abi var Meraklı köfteci adı ondan da birkaç kez yedik çok güzeldi Sivas köftesi miydi yaptığı bilmiyorum ama aşağıdaki fotoğraftaki idi sanırsam

He he gidek

Sivas köftesini kirli ahmet güzel yapıyor gidersen bide onu dene

Ben dün hastaydım. Bi iş yapamadım. Yuvarlandım durdum. Bugün de çamaşır bulaşık mutfak yemek uğraştım durdum. Dünün işi de bugüne kalmıştı. Eve bişeyler alayım dedim. Çıktık alışverişe. Bi sürü insan vardı. Almadan döndük.

Anladım canım kayseride yemedin mi bişey bi kayseri mantısı yeseydin
Kayseri’de bi gece kaldık saat geçti karnımız toktu hemen uyumuştuk ertesi sabah da öğretmenevinde kahvaltıyı yapıp İzmir’e doğru yolumuza devam etmiştik hiç gezmedim Kayseri’yi

Kayseri’de bi gece kaldık saat geçti karnımız toktu hemen uyumuştuk ertesi sabah da öğretmenevinde kahvaltıyı yapıp İzmir’e doğru yolumuza devam etmiştik hiç gezmedim Kayseri’yi
Gel bi gün gezelim Sana kendi ellerimle mantı yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…