- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sivas’ta tantuni yemiştik çok güzeldi bi gece kalıp o akşam ve ertesi gün dolaşmıştık Sivas’ıBayılırımmmm
Ben de köftesini çok beğendimSivas’ta tantuni yemiştik çok güzeldi bi gece kalıp o akşam ve ertesi gün dolaşmıştık Sivas’ı
Bak onu yemedim çok açtık öğretmenevinden çıkınca önümüze çıkan bir tantunici olmuştu ertesi gün de kahvaltı yapıp biraz dolaşıp ayrılmıştıkBen de köftesini çok beğendim
Sende mi bürütüs
Köftesi içşn tekrar gidebilirimBak onu yemedim çok açtık öğretmenevinden çıkınca önümüze çıkan bir tantunici olmuştu ertesi gün de kahvaltı yapıp biraz dolaşıp ayrılmıştık
6-7 saat uyuduğum için normalNego sen 11 saat uyumaya takıldın bense 3 saat uykuyla nasıl durabiliyor diye düşündüm kendi kendime. 11 saat uyumuşluğum çok bekarken,hamileyken falan ama 3 saat uykuyla cok fena oluyorum
Off canım çektiSivas’ta tantuni yemiştik çok güzeldi bi gece kalıp o akşam ve ertesi gün dolaşmıştık Sivas’ı
Ahh köftesi çok meşhur bir gün nasip olur İnşallah.Yersen vazgeçemezsin.Bak onu yemedim çok açtık öğretmenevinden çıkınca önümüze çıkan bir tantunici olmuştu ertesi gün de kahvaltı yapıp biraz dolaşıp ayrılmıştık
Beraber gidek miKöftesi içşn tekrar gidebilirim
Bilmiyorum canım 4 yıl kadar geçmiş hatırlayamadım a bi de İzmir’e giderken Sivas’a girişte seyyar bi abi var Meraklı köfteci adı ondan da birkaç kez yedik çok güzeldi Sivas köftesi miydi yaptığı bilmiyorum ama aşağıdaki fotoğraftaki idi sanırsamAhh köftesi çok meşhur bir gün nasip olur İnşallah.Yersen vazgeçemezsin.
Mersin tantunidir dediğin yer
Valla bende cocuktan sonra 7 8 saat uyuyorum ama önce en az 10du6-7 saat uyuduğum için normal
Kesintisiz kaliteli uyku olduktan sonra 4 saat bile yeter bana
He he gidekBeraber gidek mi
Bilmiyorum canım 4 yıl kadar geçmiş hatırlayamadım a bi de İzmir’e giderken Sivas’a girişte seyyar bi abi var Meraklı köfteci adı ondan da birkaç kez yedik çok güzeldi Sivas köftesi miydi yaptığı bilmiyorum ama aşağıdaki fotoğraftaki idi sanırsam
Eki Görüntüle 2882480
Gidek gidek Adana’ya kalk gidekHe he gidek
Sivas köftesini kirli ahmet güzel yapıyor gidersen bide onu deneBeraber gidek mi
Bilmiyorum canım 4 yıl kadar geçmiş hatırlayamadım a bi de İzmir’e giderken Sivas’a girişte seyyar bi abi var Meraklı köfteci adı ondan da birkaç kez yedik çok güzeldi Sivas köftesi miydi yaptığı bilmiyorum ama aşağıdaki fotoğraftaki idi sanırsam
Eki Görüntüle 2882480
Ben dün hastaydım. Bi iş yapamadım. Yuvarlandım durdum. Bugün de çamaşır bulaşık mutfak yemek uğraştım durdum. Dünün işi de bugüne kalmıştı. Eve bişeyler alayım dedim. Çıktık alışverişe. Bi sürü insan vardı. Almadan döndük.Eee iki gündür herkes çok iş yapmıştır inşaallah
Ben gelmediğim zaman gelmeyenlerinüstünüçizicem bundan sonra
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
Kirli mi adı beni biraz soğuttu sankiSivas köftesini kirli ahmet güzel yapıyor gidersen bide onu dene
Hahaha aynen canım kirli ahmet ama çok güzel köftesiKirli mi adı beni biraz soğuttu sanki
Bi kere gezme fırsatımız oldu diğerlerinde İzmir’e giderken yol üstünde mola verdik bakalım nasip bir daha ne zamana gidebilirizHahaha aynen canım kirli ahmet ama çok güzel köftesi
Anladım canım kayseride yemedin mi bişey bi kayseri mantısı yeseydinBi kere gezme fırsatımız oldu diğerlerinde İzmir’e giderken yol üstünde mola verdik bakalım nasip bir daha ne zamana gidebiliriz
Kayseri’de bi gece kaldık saat geçti karnımız toktu hemen uyumuştuk ertesi sabah da öğretmenevinde kahvaltıyı yapıp İzmir’e doğru yolumuza devam etmiştik hiç gezmedim Kayseri’yiAnladım canım kayseride yemedin mi bişey bi kayseri mantısı yeseydin
Gel bi gün gezelimKayseri’de bi gece kaldık saat geçti karnımız toktu hemen uyumuştuk ertesi sabah da öğretmenevinde kahvaltıyı yapıp İzmir’e doğru yolumuza devam etmiştik hiç gezmedim Kayseri’yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?