Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi yemişti bugün en son babası gofret verdi çikolatalı küçük küçük ama 3 tane yedi sanırım fazla geldi
Tek geçerim canım fısfıslı olanı direkt sık nemli lif vs ile sil veya diğerini biraz sulandır lifi o suya batır sil ve bana dua et dostum

Doğrudur bakma yiyip içtiğime emziriyorum diye kasmıyorum kendimi emzirme bitince ben de biraz vermek istiyorum. Senin gibi kilo çok yok ama boy da yok o yüzden sevmiyorum böyle
Evet evet emzirmek zaten bayagi kalori yaktiriyomus. O yönden iyi bir şey senin icin

Köpek dişler en zor olanlar Allah yardımcın olsun onları çıkarırken biz de öyleydik bütün gece beraberdik
Gölge ya sabaha kadar emmek istiyor birde benim tek göğsümde süt çok azaldı o yüzden tek taraf kullanıyor çok fena yoruluyorum susuz kalıyorum

Benimde ceyizimin kahvaltı takımı Yok her sabah bunları hazırlamıyorum ama sık kullanıyorum yani genelde pazar günü bu kadar Özeniyorum canım hafta ici erken saatte cok uğraşmıyorum

Yak bonus reyizz yaaakkk ben nerelere gidem bu goca totoyla
Benimde ceyizimin kahvaltı takımı Yok her sabah bunları hazırlamıyorum ama sık kullanıyorum yani genelde pazar günü bu kadar Özeniyorum canım hafta ici erken saatte cok uğraşmıyorum
Anladim canim ellerine saglik

Hafta ici yazmissin canimin ici diye okudum Allah Allah diyorum ne kadar da sevgi pitircigi

11 saat uyumak

Haha yegenlerim de öyle ya. Benimle birlikte spor yapiyolar ama ne yapmak mor pembe zıbınlarıyla kan ter icinde kalıyorlar o bahaneyle ben de yoruyorum enerjilerini atsinlar diye

Dogru soylüyosun yanlis adres oldu
A ha ha benim oğlanlar da sabahın nurunda uyku tulumları ile benle leslie yaparlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…