- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Tek geçerim canım fısfıslı olanı direkt sık nemli lif vs ile sil veya diğerini biraz sulandır lifi o suya batır sil ve bana dua et dostumİyi yemişti bugün en son babası gofret verdi çikolatalı küçük küçük ama 3 tane yedi sanırım fazla geldi
Evet evet emzirmek zaten bayagi kalori yaktiriyomus. O yönden iyi bir şey senin icinDoğrudur bakma yiyip içtiğime emziriyorum diye kasmıyorum kendimi emzirme bitince ben de biraz vermek istiyorum. Senin gibi kilo çok yok ama boy da yok o yüzden sevmiyorum böyle
Yarın sabah alayım o zaman hemen marketten yazarım sana sonra :)Tek geçerim canım fısfıslı olanı direkt sık nemli lif vs ile sil veya diğerini biraz sulandır lifi o suya batır sil ve bana dua et dostum
Eki Görüntüle 2882449
Hayatımın hiçbir döneminde böyle iştahlı olmamıştımEvet evet emzirmek zaten bayagi kalori yaktiriyomus. O yönden iyi bir şey senin icin
3 tane cidden çok fazla olmuşİyi yemişti bugün en son babası gofret verdi çikolatalı küçük küçük ama 3 tane yedi sanırım fazla geldi
Benzemiyoruz bence aynıyızBenim de tezgah topludurbenziyoruz mu ne ?çok toplarım her gün silip süpürmem belki ama günde defalarca toplar ve düzenli tutarım
Gölge ya sabaha kadar emmek istiyor birde benim tek göğsümde süt çok azaldı o yüzden tek taraf kullanıyor çok fena yoruluyorum susuz kalıyorumKöpek dişler en zor olanlar Allah yardımcın olsun onları çıkarırken biz de öyleydik bütün gece beraberdik
Benimde ceyizimin kahvaltı takımıCanim normalde ben de öyleyim de bu aralar jillian yapiyorum. Anamdan emdigim sütü burnumdan getirdigi için emeğime kiyip canimi bile cektiremiyorum
Anaa benim ceyizimdeki kahvalti takimimin aynisi bu
Ne guzel hazirlamissin
Her sabah bunlari mi kullaniyosun kirilir diye korkmuyo musun
Yak bonus reyizz yaaakkk ben nerelere gidem bu goca totoyla
Anladim canim ellerine saglikBenimde ceyizimin kahvaltı takımıYok her sabah bunları hazırlamıyorum ama sık kullanıyorum yani genelde pazar günü bu kadar Özeniyorum canım hafta ici erken saatte cok uğraşmıyorum
Yok kuruTaze börülce mi ekşilemesini çok severimama daha tazesi çıkmadı sanki
Cık cık cık cıkBi sayfa öncesini bir okumaya üşeniyorumanca gelir bensiz ne çok konuştunuz diye carlarım
Hahaha öyleyimdir aslında canımın içiiiYak bonus reyizz yaaakkk ben nerelere gidem bu goca totoyla
Anladim canim ellerine saglik
Hafta ici yazmissin canimin ici diye okudum Allah Allah diyorum ne kadar da sevgi pitircigi
11 saat uyumakAboo içine iki tane bebe mı kaçmışikiz olacakken tek olmuşun ellam kaç kilosun ki balık etli filan mı?
Sorma ya hala uyuyamıyorum tembelken 11 saate kadar uyurdum şimdi 3 saate düştü çok canım sıkkın iş de bittti 21 saat uyanık ne yapicam
Manzara çok güzelsofra zaten güzel de .
Oturup keyifle yiyeceğin biri varsa daha güzel
Taze börülceye bayılırım kendi bahçemizde yetiştirirdik şu Erzurum da satıldığını bile görmedimTaze börülce mi ekşilemesini çok severimama daha tazesi çıkmadı sanki
Nego sen 11 saat uyumaya takıldın bense 3 saat uykuyla nasıl durabiliyor diye düşündüm kendi kendime. 11 saat uyumuşluğum çok bekarken,hamileyken falan ama 3 saat uykuyla cok fena oluyorum11 saat uyumak
A ha ha benim oğlanlar da sabahın nurunda uyku tulumları ile benle leslie yaparlardıHaha yegenlerim de öyle ya. Benimle birlikte spor yapiyolar ama ne yapmakmor pembe zıbınlarıyla kan ter icinde kalıyorlar o bahaneyle ben de yoruyorum enerjilerini atsinlar diye
Dogru soylüyosun yanlis adres oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?