Valla ya bı özledim11 saat uyumak
Ben sinir oldum ya şöyle sere serpe uyumayı özledimNego sen 11 saat uyumaya takıldın bense 3 saat uykuyla nasıl durabiliyor diye düşündüm kendi kendime. 11 saat uyumuşluğum çok bekarken,hamileyken falan ama 3 saat uykuyla cok fena oluyorum
gittim geldim gece olmuş yok tantuni yok kirli ahmetin temiz köftesi mantı yeter ulan.
temizlik sayfasini yemek sayfasina çevirdiniz
Böğüüüüüüüün ne işler yapıcam ufff var yaa yazmaya korkuyorum nazar değer
Çoğu yörede yok sanırım. Ben her yerde var sanıyordum Bursalı arkadaşım ilk defa bizde görüp yediğini söyleyince öğrenmiştimTaze börülceye bayılırım kendi bahçemizde yetiştirirdik şu Erzurum da satıldığını bile görmedim
Ben de çok fena iş yapicam bugünBöğüüüüüüüün ne işler yapıcam ufff var yaa yazmaya korkuyorum nazar değer
Sagom ikidir kahvaltıyı hazırlamaya benle geliyosun enerjiyi direk kaynağından emmek bu
Burdayım burdaaaaaaJES Erken kahvaltı yaptım bugün mutlumusun? Hoş gelememişsin daha
GünaydınGünaydınbugün kesin muhteşem bir gün olacak bebem ve ben yarın akşama kadar yanlızız eşim nöbetçi . Akşam buzluğumu temizleyeceğim. Evi ben süpürüp sileyim de zaman geçsin bari . Oğlana eğlence olsun . Akşama yemek yapayım . Gece de bulaşık makinası boşaltıp wc temizlerim birde buzluğu temizleyeyim.
Günaydın canımGünaydınben de bugün mutfak dolaplarını indirip silmeyi düşünüyorum alt dolapları oğlana indirticem
Burdayım burdaaaaaamutfağı toparladım
Helal goç ya goooooçerken kahvaltı candır ya
Bende önceden 10 gibi kahvaltı yapardım sonra birde akşam 17:00 gibi yemek yerdim artık erken kahvaltı yaptığım için 3 öğün yiyorum ve daha fazla yiyorumSevmediğimden değil de erken yedim mi daha çok yiyorum deyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?