Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geç kalmış senin oğlan gölge sana yapıştık yaşıyor mu benimki öyle oldu odadan çıksam kıyamet kopuyor gece sabaha kadar wc gidemedim sıktım kendimi kaç kere yanından kalktım ağla ağla
9 oldu artık bizim yatma saati. Evet genellikle öyle biz de ger yerde her odada beraberiz tuvalette de hatta ama gece yanında yatmıyorum ağladıkça gelip emzirip gidiyorum. Bazı geceler hemen geri dalmıyor işte o zaman 2 saat falan yanında kalıyorum

Haha yegenlerim de öyle ya. Benimle birlikte spor yapiyolar ama ne yapmak mor pembe zıbınlarıyla kan ter icinde kalıyorlar o bahaneyle ben de yoruyorum enerjilerini atsinlar diye

Dogru soylüyosun yanlis adres oldu
Ne tatlı oluyorlardı

Kendimi gördüm şuan yazdığında . Ben kabullendim çok gerilirsem içimden 10 a kadar sayıyorum sonra sakince topluyorum . Benim temizlik takıntım var yerlerde hiç birşey görmeye tahammülüm yok birde mutfak tertemiz olmalı
Bende normalde öyleydim 2 gündür beni asla bırakmıyor çözemiyorum sorunu

Yaa az önce oğlum gofret yedikten sonra kustu fairyle sildim ama biraz belli yine nasıl çıkar o kızlar
Ben direk yıkamaya yolluyorum gölge yaaa yoksa alaç bulaç kalıyor . Bulaşık makinası parlatıcısı ile silebilirsin ama

Diş falan olabilir mi
Ben direk yıkamaya yolluyorum gölge yaaa yoksa alaç bulaç kalıyor . Bulaşık makinası parlatıcısı ile silebilirsin ama
Daha perşembe günü geldi yıkamadan

Bi bakayım da olmazsa mecbur gidecek bir de tek bi tanesi değil koridorda 3 halıyı birden batırdı
Ay niye böyle oldu ki acaba oğlum bir kere tatlı yediği zaman kusmuştu çok az . Şimdi yemiyor zaten bugün ilk kez çikolatanın tadına baktı

Ay niye böyle oldu ki acaba oğlum bir kere tatlı yediği zaman kusmuştu çok az . Şimdi yemiyor zaten bugün ilk kez çikolatanın tadına baktı
İyi yemişti bugün en son babası gofret verdi çikolatalı küçük küçük ama 3 tane yedi sanırım fazla geldi

Benim de tezgah topludur benziyoruz mu ne ?çok toplarım her gün silip süpürmem belki ama günde defalarca toplar ve düzenli tutarım

Ayy teşekkür ederim canim şakasına biraz abartıyorum da zayif da degilim ama boy olmadigi icin balıketliye dönüyo 60larda benim vücut
Doğrudur bakma yiyip içtiğime emziriyorum diye kasmıyorum kendimi emzirme bitince ben de biraz vermek istiyorum. Senin gibi kilo çok yok ama boy da yok o yüzden sevmiyorum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…