- 13 Ağustos 2020
- 15.682
- 89.051
- 598
- 32
annem var bi tek ona da yaptirmak istemiyorum kurutacaģim alan az tek oldugum icin az az yikayim dedimYardım edecek biri varsa halıları komple bir günde yıkayıp kaldırsan onlar kurusuna kadar da bi iki oda hallolmuş olur ama tek başına tüm halıları yıkaman çok zor olur
alanım cok genis negom balkon cok büyük tek avantajı o. kardesim calisiyor malesef tekimCanım halı yıkamak çok yorucu,yıkayacağın alan geniş mi?Darsa hiç yeltenme çok zorlanırsın.Kötü yıkadıkları zaman gelip tekrar almıyorlar mı yıkamak için?
Kardeşin de yardım ederse bir günü halılara ayırın,ayrı ayrı yıkamak daha yorucu oluyor.
Onlar kururken de evi temizlersiniz.
Yatak odalarından başlayın,salon,oturma odası,mutfak şeklinde gidin
Canım halılar nasıl büyük mü?Makine halısı mı şu altı latekslerden mi?annem var bi tek ona da yaptirmak istemiyorum kurutacaģim alan az tek oldugum icin az az yikayim dedim
alanım cok genis negom balkon cok büyük tek avantajı o. kardesim calisiyor malesef tekim
Canım halılar nasıl büyük mü?Makine halısı mı şu altı latekslerden mi?
Bekarken çok yıkardık.Önce ıslatırdık beyaz banyo sabununu alırdık her yerine fırçalar gibi sürüp bekletirdik önce,kiri daha güzel çıksın diye.
İkiye bölüp yap istersen,yatak odası halıları yollukları yıka önce sonra odaları temizledim.Dinlenip bir iki gün diğer yerleri yaparsın.
Birde halı fırçası var ya onun böyle uzun saplı olanları var araba fırçası gibi,onunla eğilmeden yıkamak çok rahat oluyor.Suyunu da yine uzun saplı camsilen şeyler var ya adını unuttum resim atayım,onla suyunu sıyırıyorduk rahat oluyordu
2 6m2 4 tane 4m2 3 tane de yolluk tarzi normal halilardan. araba fircasi var onnla yapayimCanım halılar nasıl büyük mü?Makine halısı mı şu altı latekslerden mi?
Bekarken çok yıkardık.Önce ıslatırdık beyaz banyo sabununu alırdık her yerine fırçalar gibi sürüp bekletirdik önce,kiri daha güzel çıksın diye.
İkiye bölüp yap istersen,yatak odası halıları yollukları yıka önce sonra odaları temizlersin.Dinlenip bir iki gün diğer yerleri yaparsın.
Birde halı fırçası var ya onun böyle uzun saplı olanları var araba fırçası gibi,onunla eğilmeden yıkamak çok rahat oluyor.Suyunu da yine uzun saplı camsilen şeyler var ya adını unuttum resim atayım,onla suyunu sıyırıyorduk rahat oluyordu
2 6m2 4 tane 4m2 3 tane de yolluk tarzi normal halilardan. araba fircasi var onnla yapayim
Yok araba fırçası olmaz canım yumuşak oluyor o,attığım halı fırçasından al bence birde çekpas mı neyse ondan.Bir sap olsa ikisinede takılır sadece uç alsan da olur.2 6m2 4 tane 4m2 3 tane de yolluk tarzi normal halilardan. araba fircasi var onnla yapayim
aaa ben hepsini aynı sanıyordumYok araba fırçası olmaz canım yumuşak oluyor o,attığım halı fırçasından al bence birde çekpas mı neyse ondan.Bir sap olsa ikisinede takılır sadece uç alsan da olur.
Eğilip yıkamaktan çok daha kolay böyle
ayyy çuvaal bulayim nasıl köpürdü ele
Soğan çuvalı çok güzel köpürtür. En son durulama suyuna yumuşatıcı koyarsan halı hem çok yumuşak olur hem de güzel kokarayyy çuvaal bulayim nasıl köpürdü ele
Sagol canımBenim canim çekmedi üstüme alinmiyorum
Ama ay sonu gezmeye adana mersin cevresine gitcez o zaman nasil yemicem bu yaptigim sporlar nereye gitcek bilmiyorum
Ben bugün aşı olcam bilmiyorum hissettirir mi kendini dehissettirmezse corap cekmecesini duzenlerim
Keyif künefesi gömdüm demek istiyor arkadaş
Maşallah canım
Çuvalla yıkardık öncedenayyy çuvaal bulayim nasıl köpürdü ele
Bende iki tane 5 metrekare,dört tane 4 metrekare,Uyy çokmuş
Hı hı beline de çok iyi gelirKardeşimin terası var orda yıkasam ya halı terapi niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?