Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yardım edecek biri varsa halıları komple bir günde yıkayıp kaldırsan onlar kurusuna kadar da bi iki oda hallolmuş olur ama tek başına tüm halıları yıkaman çok zor olur
annem var bi tek ona da yaptirmak istemiyorum kurutacaģim alan az tek oldugum icin az az yikayim dedim
alanım cok genis negom balkon cok büyük tek avantajı o. kardesim calisiyor malesef tekim

annem var bi tek ona da yaptirmak istemiyorum kurutacaģim alan az tek oldugum icin az az yikayim dedim

alanım cok genis negom balkon cok büyük tek avantajı o. kardesim calisiyor malesef tekim
Canım halılar nasıl büyük mü?Makine halısı mı şu altı latekslerden mi?
Bekarken çok yıkardık.Önce ıslatırdık beyaz banyo sabununu alırdık her yerine fırçalar gibi sürüp bekletirdik önce,kiri daha güzel çıksın diye.
İkiye bölüp yap istersen,yatak odası halıları yollukları yıka önce sonra odaları temizlersin.Dinlenip bir iki gün diğer yerleri yaparsın.
Birde halı fırçası var ya onun böyle uzun saplı olanları var araba fırçası gibi,onunla eğilmeden yıkamak çok rahat oluyor.Suyunu da yine uzun saplı camsilen şeyler var ya adını unuttum resim atayım,onla suyunu sıyırıyorduk rahat oluyordu

Ne biçim canım çekti ya

2 6m2 4 tane 4m2 3 tane de yolluk tarzi normal halilardan. araba fircasi var onnla yapayim

2 6m2 4 tane 4m2 3 tane de yolluk tarzi normal halilardan. araba fircasi var onnla yapayim
Yok araba fırçası olmaz canım yumuşak oluyor o,attığım halı fırçasından al bence birde çekpas mı neyse ondan.Bir sap olsa ikisinede takılır sadece uç alsan da olur.
Eğilip yıkamaktan çok daha kolay böyle

Sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…