O kadar uydurma isim gibi geldi ki bana instagramda stalk yaptım, gerçekten de bu isme sahip insanlar var mı diye. Unisex bir İsimmiş kızda da var erkekte deÜlgen ne yaaa
Yeni nesil isimler absürt derdik,20 küsür yıl öncede enteresan isimler varmış
Bende hemen anlamına baktımO kadar uydurma isim gibi geldi ki bana instagramda stalk yaptım, gerçekten de bu isme sahip insanlar var mı diye. Unisex bir İsimmiş kızda da var erkekte de
Cavidan olsa isme 58 eklerdi hiç kaçırmazdıBende hemen anlamına baktım
Cavidan geldi aklıma okurken
Aynen nickine ve konu etiketlerine baktımCavidan olsa isme 58 eklerdi hiç kaçırmazdı
Kimse bir Cavidan olamazAynen nickine ve konu etiketlerine baktım
Bunda da etiket çok yalnız ilginç
Bir konu açsa özledimKimse bir Cavidan olamaz
C Capanin Gururu Teyom teom canım gelsene Nur yüzünü görelim Bugün test günündü aklımdaydı sabah baktım mesajlarında gördüm her şeyin en hayırlısı inşallah canım seni seviyorum
Sağolun kızlarC Capanin Gururu Teyom hakkınızda hayırlısı canım,biz ne desek faydasız Rabbim bilir.En hayırlı vakitte nasip olsun İnşallah
Rabbim gönlündekini tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımSağolun kızlar
Noldu kız
Ha haAnladım canım.Bende öyleyim ya valla bıraksalar uyurum 11 12 saat. Ama kızım emmeye uyanıyor gece iki kez tam uykunun en güzel yerinde uyku bölünüyor. Sabahta erken kalkıyor o kalkmasa bile eşim kahvaltı istiyo. Hamileyken eşimi yolcu eder 12 1 e kadar uyurdum Ama şimdide gece cok uyanırsam ya da geç yatarsam kızımla öyle uykusu yapıyorum valla
Kolay gelsin canım çaya kahveye hadi habersiz gelsinler yabancı değiller sonuçta da yatıya gelmek de tuhafGelemedim bugün kv kp görümce çocukları kalmaya geldiler çat kapı ölüyorum yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?