O kadar komikli şeyler yazdım kızlar güldü sen düz beğendim koydunUlan nerde
2 kase de cacık yanında offfDolmayı çok yemiş tabi gelmiş virvir
Ayyy ben de istiyorum bende çok seviyorum sufleYemeği yedik üstüne sufle yiyeceğim
Gel hemen kardeşim yapıyor şimdi ben de oğlanı uyutup koşarak gideceğimAyyy ben de istiyorum bende çok seviyorum sufle
Ye ye benim yerime de ye dombili fesleğenGel hemen kardeşim yapıyor şimdi ben de oğlanı uyutup koşarak gideceğim
Afiyet olsun bende gidem de şokolat yiyemYerim seve seve
Ay bi öğrencimin babası vardı onu görünce köşe bucak kaçıyordumİyi akşamlar ❤
Balkon ve çayın selamı var
Mutfaktan çıkamadım bugün yine yiğenlerim bende süpürüp sildiğim mutfağa mısır döktüler gubban olurumböyle pıt pıt yabış yabış
Sana da afiyet olsun :)Afiyet olsun bende gidem de şokolat yiyem
Ay ay geçmiş olsun canım Allah şifa versin şu sıra birçok kişide ishal kusma vs duyuyorum sularda mı sıkıntı var nedir ? Allah kolaylık versin çok işin varmış hakikatenİyi akşamlar herkese gelemedim bi türlü çocuklar hasta oldu ufaklık fena üşütmüş sürekli ne yerse çıkarıyor salonum hariç bütün halılarım battıannemin taşınma işi bayramdan sonraya kaldı herşey karma karışık oldu Bayram temizliği yapmam lazım bunaldım imdattt bide kv nin evini temizlemem lazım
Kız o ne biçim beddua öle tövbe de otur bir tesbih estağfurullah falan çek beddua döner dolaşır sahibini bulur derler sonra pişman olursunİnşallahhhh hepiniz 2 kg alırsınız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?