Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay bi öğrencimin babası vardı onu görünce köşe bucak kaçıyordum hocam gubban olim sene hocam der dururdu sözlü tacize uğramış gibi hissediyordum

İyi akşamlar herkese gelemedim bi türlü çocuklar hasta oldu ufaklık fena üşütmüş sürekli ne yerse çıkarıyor salonum hariç bütün halılarım battı annemin taşınma işi bayramdan sonraya kaldı herşey karma karışık oldu Bayram temizliği yapmam lazım bunaldım imdattt bide kv nin evini temizlemem lazım

Ay ay geçmiş olsun canım Allah şifa versin şu sıra birçok kişide ishal kusma vs duyuyorum sularda mı sıkıntı var nedir ? Allah kolaylık versin çok işin varmış hakikaten

U UcanSupurge tuce_tuce sağolun kızlar sizin pastadan yaptım giderken götürdüm herkes bayıldı çok kıymete geçti bizimkilerde çok beğendiler artık sürekli yaparım Nego nun muzlu rulo pastası son zamanların vazgeçilmezi olmuştu çok sık yaptım herkese yaptım sayenizde kolay pastalarıma bir yenisini daha eklediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…