Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın
Bugün dişçiye gideceğim. Ancak evi toparlarım. Yemeği de eşime kitlemeyi düşünüyorum

Teşekkürler canım. ❤ Manevi ödev çok manevi olacak kayinvalidelere gideceğiz
Senin ki psikolojik şiddet olmuş manevi ödev değil gelince reset atalım sana
Günaydın kaçak hanım
Onu nasıl anlıyorsun ki?
Yoksa espri yaptın da ben mi anlayamadım
Pro üyeler kim takip ediyor görebiliyor, gizli gizli takip ettiğini sananlar var mesela misafir olarak giren uyanıklar da var
Günaydın
Bugün dişçiye gideceğim. Ancak evi toparlarım. Yemeği de eşime kitlemeyi düşünüyorum
Geçmiş olsun canım

gizli okuyorum Bu hafta kızımın yemek siparişleri var hem diyet hem caslı cıslı yemekler yapıp kendime eziyet ediyorum

Negom evdeyim ya hemen ödevi yaptım yeni deterjanlı mendiller çıkmış onunla bizim yatak odası eşimin çalışma odası aynı zamanda kitaplıkların bilhşsayar masasının üstünün komidinlerin hem tozunu aldım hem silip kuruladım
Banyoyu ve tuvaleti temizledim Bulaşık makinesini boşalttım çocuklarla markete gidip pizza aldık pişiriyoruz şimdi brunch yapıcaz

Göz kapağımda arpacık çıktı yarabbim buaralar herşey beni buluyo. Allahtan hafif düzeyde.Hasta oldum bağışıklığım düştü ondan olabiliyomus veya mikrop, toz vs ( çocukluğumdan beri sık sık tekrarlıyo zaten. Buara fazla toza girmemeye çalışıyorum.
Mutfağı temizledim kaç gündür ocak silinmemisti sildim
Tezgahı ozonladım.
Oğlumu yıkadık
Simdi evi süpürücem.
Bugün mutfakta yemek yada tatlı türü birseyler yaparak vakit gecirmek istiyorm hem kafam dağılır hemde yeriz. 40 kiloya düşmüşüm çöktüm resmen kendime bakamiyorm hic (

Geçmiş olsun canım

Evi topladım, 2 makine çamaşır katladim yerleştirdim,2 makine yıkandı. Bulaşık Makinesi boşalttım doldurdum, bebeğin sabah bakımı yaptım geç kalktı bugün. Ödevleri yapıyorum ama yazmaya üşeniyorum

Bugün naptım
Sabah eşimi yolladım
Makineye çamaşır attım
Geri uyudum
Kalktım yatağı topladım
Kahvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Çaydanlığı ovdum
Ocağı sildim
İpteki çamaşırları topladım katlayıp yerine koydum
Makinedekileri astım
Mutfak alt dolaplarını sildim üstün körü
Çamaşır makinesinin dışını sildim
Evi süpürdüm sildim
Banyoyu sildim
Oturdum kahve içiyom
Birazdan hazırlanıp evden çıkıcam..

Çöp kovasi ödevi tamamdir..
Bu hafta okullar tatil oğlum evde 2 buçuk yaşında 7 aylik kızım var durmadan ona vuruyor ikisini yanlız bırakamıyorum ödevleri yapmaya çalışıyorum ama. Pek yazamasamda girip okuyorum neler oluyor die.
Bu akşam menüde neler var acaba hanimlar

Pratikmiş dediğin mendiller afiyet olsun canım bolll keyifler
Çok geçmiş olsun canım, sen iyi olmazsan gerisinin hiç bir önemi yok, önce kendine bak kendinle ilgilen. Kendine sebze yemekleri yap sıcak sıcak küçük kavanozlara koy konserve gibi yap, buzdolabında pratik elinin altında dursun.
Eline sağlık canım, üşenme ya hu yazmak kaç saniyeni alıyor
Aa farketmeden ödevi yapmışım
Ne mutlu sana
Ellerine sağlık, sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar
Şu yemekleri yapıp yollayayım artık temizlik yapmak istiyorum

Evet canım başladım Allah kolaylıklar versin yaza fit girelim
Bende 6 kilo verdim bakalım şimdilik

Kreşe mi gidiyor canım, yarım gün mü? Akşama henüz bir şey düşünmedim, mercimek çorbam var, çocuklar dün spagetti istemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…