Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çocuk odasını beraber boyadılar

Çok hamaratsın sen maşaallah

Kolay gelsin abla, ne güzel düşünmüşüzsünüz

Ellerine sağlık canım güzel işler yapmışsın, koltuklar ne durumda?
Iyi yani komsum geldi o aa bu koltuklaea ne olmus falan demedi bu arada clk tesekkur ederim

Uykusuz bı anneden günaydınlar efendim
Bugün yapacağım işler tamamen kızımın kalktigindaki ruh haline bağlı.cok huzursuz yavrum.dun gece 4 ekadar ağladı sürekli.var bı sıkıntısı ama nedir çözemedim.hayirli günler olsun hepimize insaallah.bebeler sağlıklı olsun isi her zaman yapariz.

Günaydın herkese.
Nego dün mutfağı biraz temizledim. Fırının, buzdolabının altını çektim. Çamaşır makinesinin yüzünü sildim.
Halıyı kaldırıp yerleri sildim.
Balkonu yıkadım, nevresimleri astım.
Oturma odasını, arayı, çocuk odasını süpürdüm, sildim, tozunu aldım.
Tuvaleti banyoyu yıkadım.
Odak noktası yapamıyorum.
Ev satışta, hem de ellerim iyice yara oldu.

Günaydın herkese bugün yarım gün tatil yarın da full
Tabi ben yarın napıcam te miz lik çöp kovalarını yeni boşaltıp çamaşır suyuyla yıkamıştım
Kışlıklar yıkanıp katlanıp yerleştirildi
Dün iki makine daha yıkayıp astım bugün de onlar katlanacak

Ay bu iltifatı duymak hoşuma gitti keşke öyle olabilsem sağolasın canım
E öylesin zaten
Dolaplara hiç giremedim daha
Bugün başlarsın artık

Komple eşyaların yerini değişcem efom.yatak balkon kapısının dibinde üşüyoz artık.bugün yarın değişmem lazım
Ooo işin çok, kolay gelsin şimdiden
Geçmiş olsun canım, kaç aylık?
Ellerine sağlık epey iş yapmışsın
Ev mi alıyorsunuz?
Ellerine sağlık canım şimdiden kolay gelsin

Biri beni durdursun :) kızlar moral bozukluğuyla bir alışveriş yaptım ama kıyafet değil ev eşyası raf mutfak için bir sürü evde olan ama yine de olsun diyerek sosluk kaseler falan valla kabahat eşimin beni kızdırmayacaktı kiracıyım fazla delik açamıyorum duvarlara yoksa daha çok raf alırdım bir tek ben miyim duvarda raf seven

18 aylık negocum.10 sene arayla ikinci.rahata fena alışmışım.bide derdini anlatamayinca sıkıntı oluyor.

Çok çok çok önceleri açmıştım. Hicbir düzelme yok, aksine iyice sapıttı.
Bir de evin enerjisi çok düşük.
Eve girince bir sinir basıyor bizi anlatamam.
Gönlünüze göre bulursunuz inşaallah canım
Şuanda hiç bi şey yapamıyorum çok rahatsızım
Geçmiş olsun canım neyin var
Ohh iyi yapmışsın, güle güle kullan düzenleyicileri severim, Mutfak eşyalarını da
18 aylık negocum.10 sene arayla ikinci.rahata fena alışmışım.bide derdini anlatamayinca sıkıntı oluyor.
Allah kolaylık versin canım, büyüyorlar öyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…