Çok teşekkür ederim canım konserveyide deniycem çok doğru diyosun valla artık önce Kendim :)) ❤❤Pratikmiş dediğin mendillerafiyet olsun canım bolll keyifler
Çok geçmiş olsun canım, sen iyi olmazsan gerisinin hiç bir önemi yok, önce kendine bak kendinle ilgilen. Kendine sebze yemekleri yap sıcak sıcak küçük kavanozlara koy konserve gibi yap, buzdolabında pratik elinin altında dursun.
Eline sağlık canım, üşenme ya hu yazmak kaç saniyeni alıyor
Ne mutlu sana
Ellerine sağlık, sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar
Bende 6 kilo verdim bakalım şimdilik
Sen iyi olmazsan ne kimse umursar canım ne de çocuklarına bakan olur. Eşin sevmiyor diye sebze yapmıyorsun ona özel yemek yapıyorsun, kendine yapmıyorsun, çok yanlış. Madalya takan kıymet bilen yok şu dünyada.Çok teşekkür ederim canım konserveyide deniycem çok doğru diyosun valla artık önce Kendim :)) ❤❤
Benimde iyi gidiyorPratikmiş dediğin mendillerafiyet olsun canım bolll keyifler
Çok geçmiş olsun canım, sen iyi olmazsan gerisinin hiç bir önemi yok, önce kendine bak kendinle ilgilen. Kendine sebze yemekleri yap sıcak sıcak küçük kavanozlara koy konserve gibi yap, buzdolabında pratik elinin altında dursun.
Ne mutlu sana
Hayy Allah. Çok geçmiş olsun canım. Uçaklarda bile önce anne sonra bebek yelek giyer. Çünkü bebeğe bakacak olan annedir. Sen önemlisin canım.Göz kapağımda arpacık çıktı yarabbim buaralar herşey beni buluyo. Allahtan hafif düzeyde.Hasta oldum bağışıklığım düştü ondan olabiliyomus veya mikrop, toz vs( çocukluğumdan beri sık sık tekrarlıyo zaten. Buara fazla toza girmemeye çalışıyorum.
Mutfağı temizledim kaç gündür ocak silinmemisti sildim
Tezgahı ozonladım.
Oğlumu yıkadık
Simdi evi süpürücem.
Bugün mutfakta yemek yada tatlı türü birseyler yaparak vakit gecirmek istiyorm hem kafam dağılır hemde yeriz. 40 kiloya düşmüşüm çöktüm resmen kendime bakamiyorm hic(
Wuuu bilmiyordum bunu.Pro üyeler kim takip ediyor görebiliyor, gizli gizli takip ettiğini sananlar var meselamisafir olarak giren uyanıklar da var
Geçmiş olsun canım
Yaa ban yüzünden ondan da oldun gördün müWuuu bilmiyordum bunu.
Ben de pro üye olmak için sütlü tatlı yarışmasına katılacaktım banlandim
Toz da aldım şimdiPratikmiş dediğin mendillerafiyet olsun canım bolll keyifler
Ne mutlu sana
Evet evet kimsenin umursadığı yok canım bide üstüne insanla dalga geçer gibi tavırlar yapıyolarSen iyi olmazsan ne kimse umursar canım ne de çocuklarına bakan olur. Eşin sevmiyor diye sebze yapmıyorsun ona özel yemek yapıyorsun, kendine yapmıyorsun, çok yanlış. Madalya takan kıymet bilen yok şu dünyada.
Canının kıymetini bil, bir tencere yemek yapsan konservelesen sana yeter, çorbayı da aynı şekilde yap oldu bitti.
Rica ederim canımEvet evet kimsenin umursadığı yok canım bide üstüne insanla dalga geçer gibi tavırlar yapıyolarhiç kimseyi düşünmüycem. eskisi gibi olucam resmen enerjimi sömürdüler gereksiz insanlar. Çok teşekkr ederim önerilerin için
Çok teşekkür ederim canım çok doğru kendime gelme zamanım geldi artk❤❤Hayy Allah. Çok geçmiş olsun canım. Uçaklarda bile önce anne sonra bebek yelek giyer. Çünkü bebeğe bakacak olan annedir. Sen önemlisin canım.
Portakal soslu muhallebi yapacaktım.Yaa ban yüzünden ondan da oldun gördün mü
Artık çoook geçççPortakal soslu muhallebi yapacaktım.
Canım senin yorgun olacağını onlara söylese gıcık olurlardı belki, o yüzden söylememiş olabilir eşin. Çok büyütülecek bir şey değil canını sıkmaÖdevimi yaptım
Tüm evi dip köşe temizledim
Yemek yapacağım
Bir de size bir şey danışacağım kızlar ben çalışıyorum öğlenciyim eve gelmem 18.30 ve cuma günü eşimin ailesi gelmek istiyor eşim müsait değiliz dedi ama ısrar ettiler eşim yine olmaz dedi ben sinirlendim tabi ama elime kızdığım şu bir kere ağzından benim yorulduğum lafı çıkmadı kendisi o gece işte ben işteyim ikimiz de çalışıyoruz dedi ben de bir şeyler söyledim tartıştım çünkü müsait misiniz demiyorlar geleceğiz diyorlar bunun siniriyle benim yorgun olacağımı söylemedin dedim ya haksız mıyım gereksiz tepki mi veriyorum sizce ne dersiniz ?
Evet kizlar bugun yaptiklarimi anlatayim dun gorumcemgil geldi bizde yattilar onlara kahvalti hazirladim kizartma falan mutfagin fayansi ocak davlumbaz batti tabi onlar gittikten sonra oralari once yagcozle sonra duru kuru sildim mutfagin halisini katlayip yeri sildim sonra orta icerimin yerini sildim tozunu aldim lavaboyu yikadim salonumu supurdum gorunen yerleri sildim yatak odasini supurdum komidinin falan tozunu aldim oturma odasini supurdum tozunu aldim banyonun yerini sildim beyazlari serdim simdi renklileri atacam eriniyorum :)bide kilerdeki dolabin yuzunu sildim yerini temizledim
Ben de ona sinir oldum ya canım müsait değiliz diyoruz boş yeri gelir iki maaşsınıze derler böyle durumda benim çalıştığımı unuturlarCanım senin yorgun olacağını onlara söylese gıcık olurlardı belki, o yüzden söylememiş olabilir eşin. Çok büyütülecek bir şey değil canını sıkma ❤
Ama onların gelmek için ısrar etmesi sinir bozucu
Ooo neler okudu bu gözler. Maşaallah
Eşinin ailesi düşüncesiz çok belli canım.Ben de ona sinir oldum ya canım müsait değiliz diyoruz boş yeri gelir iki maaşsınıze derler böyle durumda benim çalıştığımı unuturlar
Bide ders calismaya baslasaydimCanım senin yorgun olacağını onlara söylese gıcık olurlardı belki, o yüzden söylememiş olabilir eşin. Çok büyütülecek bir şey değil canını sıkma
Ama onların gelmek için ısrar etmesi sinir bozucu
Ooo neler okudu bu gözler. Maşaallah
Aa ne güzel, hangi bölüm canımBide ders calismaya baslasaydimacikogretim okuyorum sadece bir konu bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?