- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Aslında severim yemekle uğraşmayı bugün niyeyse canım istemiyor sanki yaprağı suya koymuştum kaldırırım olmadı
Çok şükür bende aynı işteMaalesef canım yaa. O çöp oldu eski bi nokia kullanıyorum alo desin yeter modunda işte o databletle idare ediyorum bakalım sen nasılsın
Oh oh misteşekkür ederim negom
hem benim için hem çocuk için iyi oldu ya. hava aldık park da çok sakin tenhaydi:)
şimdi keyif kahvesi zamanı
Evet :/ hem 5 te kalktığı için dayanamıyor hemde gündüz uyumayınca gece çok kalkıyor.Gündüz uyuyor öyleyse canım
Yalan söylüyorlar geçmiyorAy ben şok ciddi mi3 olunca geçiyorlar diyorlardı yalan mı yani
Moralim bozuldu resmenEvet :/ hem 5 te kalktığı için dayanamıyor hemde gündüz uyumayınca gece çok kalkıyor.
Yalan söylüyorlar geçmiyor
Normalde önce çıkıyor köpek dişi arkadaskşler en sona cıkıyor, ama bazı cocuklarda değişebiliyor öncede cikabilirOğlum çok geç çıkarmıştı ilk dişini
31 haftalık doğunca geriden geldi doğal olarak.
Şimdi de anlamadım köpek dışı arka işlerden önce mi çıkmalı yoksa değişe biliyor mu
Öyle valla diş çıkarma çok zor, son 4 kaldı oda çıksaydı bi kurtulsaydık. 6 aylıkken diş çıkarmaya basladı hala çıkarıyor yavrumBizim normal dişler 3 ayda çıkıyor düşün köpek dişleri nasıl çıkar
Bitti mi işinsabah kahvaltı hazırladım parka gittik. yedik içtik oynadık geldik oğlumla.
çıkarken çöpleri topladım attım.
gelince bulaşık makinesini boşaltıp doldurdum.
klozet için limontuzlu su kaynatıp döktüm iki tur. kireçler iyice çıksın diye.
şimdi çamaşır atcam makineye, çamaşır katlicam.
akşam yemeğim yok onu düşünmem lazım.
eşim valiz hazırlarken evi azıcık dağıtmışonları toplamam gerekiyo
o kadar çok iş var kieşim işten geldiği zaman çanta hazırlayıp bayram için memlekete gitcez galiba.
Nego maraton istiyorum beybi
Yok canım içmedim daha,hava sıcak pek canım istemiyorsen de yaptın mı kahve
Evde yoklarsa balkon nasıl akıyorKızlar işim çok sabahtan beri düzgün birşey yapamadım kahvaltı bile yapmadım daha .
Eşim mesai yapıyor gelecek
Evi robot süpürdü
Balkon yıkadım üst katın balkonu gece bize akmaya başlamış onlar tatildeler aradım söyledim video attım bi inanmama hali saçma sapan davranıyor deli midir ne sinir oluyorum
Bulaşık makinası çalıştı
1 makina renkli yıkandı asıldı
Oğlumu dışarı çıkarttım gelince çorba içirdim alt üst değiştim emziriyorum uyuyacak
Bende hızlıca işlere bakacağım liste yaptım ama sıcak ve halim yok
Yooo kardeşi 2 gün önce bunun balkonunu yıkamış ama şuan onun balkonu kupkuruymuş. Demekki borularda kaçak var zaten hep olan şey neden şaşırıyor anlamadımEvde yoklarsa balkon nasıl akıyoryaşmur mu yağdı
İlginç iki gün önce yıkanan yeni akmış.Borular zeminden geçiyor demek kiYooo kardeşi 2 gün önce bunun balkonunu yıkamış ama şuan onun balkonu kupkuruymuş. Demekki borularda kaçak var zaten hep olan şey neden şaşırıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?