- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Yani yüzme bilmiyorumHiç denize girmedim
Eki Görüntüle 2886581
BenimdeMerhaba bayanlar. Bu aralar depresyondayım sanırım. Yerimden kalkasım yok. Kronik bir mutsuzluk hali ve yorgunluk var.
Yani yüzme bilmiyorumIğdır’da, Erzurum’da deniz vardı da ben mi girmedim
Merhaba bayanlar. Bu aralar depresyondayım sanırım. Yerimden kalkasım yok. Kronik bir mutsuzluk hali ve yorgunluk var.
Biz kendi kendimizin elinden tutup kaldırmasak öylece kalırız kalkın bacılar kendiniz için bir şeyler yapın dışarı çıkın, alışveriş yapın kitap okuyun sarma sarın (bu ben oluyorum) iyi gelecektirBenimde
Kız karpaz çok uzak orda eşekler var napcan ordaMalim babam yine o tarafa gelicek biliyon mu sizde gelirsiniz deyip duruyo :)
Dedim ben gelirsem bu sefer karpaza giderim teee en uçta denize girerim
Rahatsızdım ya iki akşamdır hiç tadım yoktu2 gündür nerdesin haaa ben burda yalnız kaldım
Akşam battaniye sardım belime karnıma
Hadi yaaa tühSabah 6da göyneğimi ütüledim tamam ödevden geçtim ben
Aynı canım yiyip içip yaşıyorum işteİyiyim kuzum bu hafta çok karışıktı saatlerim çok gelemedim.sen nasılsın
20 kilo vermem lazım malim hiç iyi değil ruh halimMali demişken zayıflasak mı nego
A ha ha senin iş yapmayan halin bile normal üstü kiBen de aksi gibi muhabbet için geliyorum diyorum ya nego beni topikten banlasa ziyaretçi olarak gelirim kesinbazen yazamıyorum hoş iş yapmayınca kimse dikenli sopasıyla kimseyi dövmüyor ev işi bi şekilde yapılıyor aman
Ben girdim ama yüzme bilmiyorumHiç denize girmedim
Eki Görüntüle 2886581
Ben sadece çocuk bakabiliyorumBiz kendi kendimizin elinden tutup kaldırmasak öylece kalırız kalkın bacılar kendiniz için bir şeyler yapın dışarı çıkın, alışveriş yapın kitap okuyun sarma sarın (bu ben oluyorum) iyi gelecektir
İnan aynı ruh halindeyim ama bırakırsam hiç toparlanamam.Ev dağınık mı? O ruh halini çok etkiliyor,dağınıklığı toplamakla başla işe,aç bir müzik süre tut kendine.40 dakika iş yap 10 dakika mola verMerhaba bayanlar. Bu aralar depresyondayım sanırım. Yerimden kalkasım yok. Kronik bir mutsuzluk hali ve yorgunluk var.
Tuvalet eğitimi mi istiyor kaç aylıktı belki de hazırdır çocukBen sadece çocuk bakabiliyorumdün 50 km araba kullandım ama ağlayarak meğer regl olacakmışım oğlum bezi takmak istemiyor diye ağladım birde
Ara ara yapıyor giyinmekte istemiyor çünkü ev çok sıcakTuvalet eğitimi mi istiyor kaç aylıktı belki de hazırdır çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?