Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oğluma kahvaltı yaptırdım
Bize hazırladım ve ekmek bekliyoruz getirsinler yer kaldırırız
Akşama misafir gelecek . Ben regl oldum çok fena halsizim karnım ağrıyor . Dünden yemeğimiz var evi süpürürüm birde silerim gece ütü yapmıştım allahtan

Merhaba bayanlar. Bu aralar depresyondayım sanırım. Yerimden kalkasım yok. Kronik bir mutsuzluk hali ve yorgunluk var.

Biz kendi kendimizin elinden tutup kaldırmasak öylece kalırız kalkın bacılar kendiniz için bir şeyler yapın dışarı çıkın, alışveriş yapın kitap okuyun sarma sarın (bu ben oluyorum) iyi gelecektir

A ha ha senin iş yapmayan halin bile normal üstü ki
Ne tuhafları engellemedim seni mi engelliycem kız
Engelleyeceğim bir şey yapmazsın dimi

Ben sadece çocuk bakabiliyorum dün 50 km araba kullandım ama ağlayarak meğer regl olacakmışım oğlum bezi takmak istemiyor diye ağladım birde

Merhaba bayanlar. Bu aralar depresyondayım sanırım. Yerimden kalkasım yok. Kronik bir mutsuzluk hali ve yorgunluk var.
İnan aynı ruh halindeyim ama bırakırsam hiç toparlanamam.Ev dağınık mı? O ruh halini çok etkiliyor,dağınıklığı toplamakla başla işe,aç bir müzik süre tut kendine.40 dakika iş yap 10 dakika mola ver

Tuvalet eğitimi mi istiyor kaç aylıktı belki de hazırdır çocuk
Ara ara yapıyor giyinmekte istemiyor çünkü ev çok sıcak dışarı bile bu düz beyaz badilerle çıkıyor . 18 aylık şuan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…