- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Artık akşam üstü serinleyince çıkayım, parka gidiyim. Çocuklarla dışarı çıkmak da ayrı bir yorucu da gerçiDışarı mı çıksan çocuklarla,evde bunaldın o zaman
Küçükler heryerde pırtlasın da biz napcazA ha ha
Onu benim çocuklar da çok yaşadık,kaç kere acillik oldular.En son küçük espri malzemesi oldu herkese,oğlum pırt gelince yap içinde tutma dedi her gören
Kimyon çayı iyi geliyor da ben iki gündür niye aklıma gelip de içmedim
Bende böbreğim ağrıyor diye gittim doktora. Bağırsaklar da gaz çıktı. Doktor ilaç verdiA ha ha
Onu benim çocuklar da çok yaşadık,kaç kere acillik oldular.En son küçük espri malzemesi oldu herkese,oğlum pırt gelince yap içinde tutma dedi her gören
Kimyon çayı iyi geliyor da ben iki gündür niye aklıma gelip de içmedim
Ah bilmez miyimArtık akşam üstü serinleyince çıkayım, parka gidiyim. Çocuklarla dışarı çıkmak da ayrı bir yorucu da gerçi
Mottoyu çok beğendimGünün mottosu
Eki Görüntüle 2886575
@kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
tuce_tuce
sudem34
Bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı koyuyorsun 10 dakika demlensin dibine çöküyor zaten. Tane kimyon da olur,bende toz var onla yapıyorumrumdaKüçükler heryerde pırtlasın da biz napcaz
Kimyon çayına ben de bi bakayım canım hiç bilmiyorum.
Aa böbreğe böbreğe vurur ağrısı,boğazına kadar yolu varBende böbreğim ağrıyor diye gittim doktora. Bağırsaklar da gaz çıktı. Doktor ilaç verdiama nasıl eminim kesin böbrekler de sıkıntı var diye
Günaydın canım gitti mi kayınvalide sizde mi ?Mottoyu çok beğendim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Sabah yürüyüşumu mezarlık ziyaretimi yaptım geldim.Gelirken açma aldım çayı demledim kahvaltı yapicam şimdi .
Pazartesi akşam 9 ben onun eve geldim canım Ankara'da yim.Günaydın canım gitti mi kayınvalide sizde mi ?
İyi tatiller canımPazartesi akşam 9 ben onun eve geldim canım Ankara'da yim.
Oluu oluu sen iste her türlü hallederikBaşkası versin bizim yerimize ama bizden gitsin olmaz mı
Tam hazır değil ama tuvalet iletişimine bu ay başlayacağım inşallah .Çocuk ne yapsın valla sıcaktan darlanıyordur ama bezi takmak istemiyorsa deneyebilirsin tuvalet eğitimini
Ben de sizi özledim açıköğretimden mezun oldum bayağı yoğun zamanlar geçirdim negoom. Oğluşu önce Ankara ya sonra İstanbul’a yeni bir doktora götürdük yeni ilaçlar veriyoruz diyetimiz biraz değişti eşim doktorasına devam ediyor ben de aynı tarz çalışıyorum yoğun bir şekilde ama kurban bayramında tatile çıkıcaz. İnş bu seferki doktordan çok ümitliyim inşallah şifa rabbimden. Bi de günlük dualarım var bayağı sürüyor o yüzden fırsat bulamıyorum Allah benim için hayırlı olacaksa bana da ev hanımlığı nasip etsinNeler yaptım
Ev çok dağılmıştı topladım
Yatakları düzelttim
Fideleri suladım
Kahvaltı hazırladım
Spor ayakkabılarını yıkadım
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Hayırlı olsun mezuniyetin.İnşaallah güzel sonuç alırsınız yeni doktordanBen de sizi özledim açıköğretimden mezun oldum bayağı yoğun zamanlar geçirdim negoom. Oğluşu önce Ankara ya sonra İstanbul’a yeni bir doktora götürdük yeni ilaçlar veriyoruz diyetimiz biraz değişti eşim doktorasına devam ediyor ben de aynı tarz çalışıyorum yoğun bir şekilde ama kurban bayramında tatile çıkıcaz. İnş bu seferki doktordan çok ümitliyim inşallah şifa rabbimden. Bi de günlük dualarım var bayağı sürüyor o yüzden fırsat bulamıyorum Allah benim için hayırlı olacaksa bana da ev hanımlığı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?