Düzenli Evimiz & Hayatımız

Küçükler heryerde pırtlasın da biz napcaz
Kimyon çayına ben de bi bakayım canım hiç bilmiyorum.

Bende böbreğim ağrıyor diye gittim doktora. Bağırsaklar da gaz çıktı. Doktor ilaç verdi ama nasıl eminim kesin böbrekler de sıkıntı var diye

Küçükler heryerde pırtlasın da biz napcaz
Kimyon çayına ben de bi bakayım canım hiç bilmiyorum.
Bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı koyuyorsun 10 dakika demlensin dibine çöküyor zaten. Tane kimyon da olur,bende toz var onla yapıyorumrumda

Bende böbreğim ağrıyor diye gittim doktora. Bağırsaklar da gaz çıktı. Doktor ilaç verdi ama nasıl eminim kesin böbrekler de sıkıntı var diye
Aa böbreğe böbreğe vurur ağrısı,boğazına kadar yolu var

Çocuk ne yapsın valla sıcaktan darlanıyordur ama bezi takmak istemiyorsa deneyebilirsin tuvalet eğitimini
Tam hazır değil ama tuvalet iletişimine bu ay başlayacağım inşallah .

Selams
Kahvaltıyı kaldırdım
Eşim işe gitti yine
Oğlumla evi süpürdük
Sildik
Camların önünü sildik
Balkon yıkadık
Ona çorba yedirdim savaşarak tabiki
Emziriyorum uyuyacak

Bende hemen
Tozları alacağım
Wc temizleyeceğim
Salata yapıp masa hazırlarım
Karpuz keseceğim
Ojelerimi değişip duş alırım
Bunları 45 dk da yapıp oğlumun yanına yatacağım 1 saat inşallah

Neler yaptım

Ev çok dağılmıştı topladım
Yatakları düzelttim
Fideleri suladım
Kahvaltı hazırladım
Spor ayakkabılarını yıkadım
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Ben de sizi özledim açıköğretimden mezun oldum bayağı yoğun zamanlar geçirdim negoom. Oğluşu önce Ankara ya sonra İstanbul’a yeni bir doktora götürdük yeni ilaçlar veriyoruz diyetimiz biraz değişti eşim doktorasına devam ediyor ben de aynı tarz çalışıyorum yoğun bir şekilde ama kurban bayramında tatile çıkıcaz. İnş bu seferki doktordan çok ümitliyim inşallah şifa rabbimden. Bi de günlük dualarım var bayağı sürüyor o yüzden fırsat bulamıyorum Allah benim için hayırlı olacaksa bana da ev hanımlığı nasip etsin

Hayırlı olsun mezuniyetin.İnşaallah güzel sonuç alırsınız yeni doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…