golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Belli olmazA ha ha senin iş yapmayan halin bile normal üstü ki
Ne tuhafları engellemedim seni mi engelliycem kız
Engelleyeceğim bir şey yapmazsın dimi
Ay koku en dayanamadığımBen girdim ama yüzme bilmiyorum
Balık balık kokuyor sevmedim zaten
Çocuk ne yapsın valla sıcaktan darlanıyordur ama bezi takmak istemiyorsa deneyebilirsin tuvalet eğitiminiAra ara yapıyor giyinmekte istemiyor çünkü ev çok sıcakdışarı bile bu düz beyaz badilerle çıkıyor . 18 aylık şuan .
Bonus'um bende hiç iş güç yok ama burayı sadece temizlik topiği olarak görmüyorum:) inşallah yanlış anlamıyorumdur kaptanımBende gördüm bamyayı severim
Bazende işlerini tam yapamayınca gelmek istemiyolar bizim diyet topiklerinde gibi menü kötü diye gelmeyenler gibi işte.
Tam aksi aslında geldikçe daha iyi olar.
Belki de muhabbetimizden sıkılıyolardır süpürge
Geçmiş olsun canımAkşam battaniye sardım belime karnıma
Ayaklarımdan üşüttüm,birde ceryanda kalıyorum dikkat etmiyorum pek
Ne sandın tabiki de yaptımHadi yaaa tüh
Ne kaa çok ortak yanımız var bence bi çay içelimAynı canım yiyip içip yaşıyorum işte
Ne tesadüf benim de20 kilo vermem lazım malim hiç iyi değil ruh halim
Tabiki her konudan konuşuyoruz buradaGünaydınlar canım kızlar
Bonus'um bende hiç iş güç yok ama burayı sadece temizlik topiği olarak görmüyorum:) inşallah yanlış anlamıyorumdur kaptanımNego
Geçmiş olsun canım
Ben de akşamları üşüyorum burada ve ağzıma burnuma kadar gaz doluyorum
İçiyorum şimdi gelNe kaa çok ortak yanımız var bence bi çay içelim
Uhiiy
Belli olmaznego ve ben
Ay koku en dayanamadığım
Ben ikimizin yerine yazdımTabiki her konudan konuşıyoruz burada
Ya gazım var yazmamıştım açık açık
Bende yanlış konu dışı şeyler yazacağım diye çekiniyorumTabiki her konudan konuşıyoruz burada
Ya gazım var yazmamıştım açık açık
Ağşam çayına geleyim şimdi işteyimİçiyorum şimdi gel
Sen vermezsen ben vermezsem kim verecek söyleOfff çok zor ya bir daha kim verecek
A ha haBen ikimizin yerine yazdım
Seneler önce Kalp krizi geçiriyorum diye acile gidip gaz dolu olduğumu öğrenmiştim büyük rezillikti
Evde sürekli ağlayan bir bebek olunca biraz imkansız oluyor kitap okumak dıalrı çıkmak.Biz kendi kendimizin elinden tutup kaldırmasak öylece kalırız kalkın bacılar kendiniz için bir şeyler yapın dışarı çıkın, alışveriş yapın kitap okuyun sarma sarın (bu ben oluyorum) iyi gelecektir
Başkası versin bizim yerimize ama bizden gitsin olmaz mıSen vermezsen ben vermezsem kim verecek söyle
Aksine evim hiç olmadığı kadar toplu. Sıkıntıdan geçen gece 1 de banyo temizledim, derz aralarını sildim tek tek düşünİnan aynı ruh halindeyim ama bırakırsam hiç toparlanamam.Ev dağınık mı? O ruh halini çok etkiliyor,dağınıklığı toplamakla başla işe,aç bir müzik süre tut kendine.40 dakika iş yap 10 dakika mola ver
Dışarı mı çıksan çocuklarla,evde bunaldın o zamanAksine evim hiç olmadığı kadar toplu. Sıkıntıdan geçen gece 1 de banyo temizledim, derz aralarını sildim tek tek düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?