Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltıdan sonra gezmeye gittik bugün yeni geldik ölüyorum yorgunluktan çocukla gezmek çok yorucu. Oğlan arabada uyudu gelirken inince biraz uyanır gibi oldu şimdi dağılmadan uyusun diye uğraşıyorum. Uyuyunca duşa girip banyoyu temizleyeceğim

İyi akşamlarrr kv nin evinin dün elticigim mutfak dolaplarını silmiş halıları yikamaya gitmiş bugünde biz eşimle koltuk altlarını baza altlarını camları falan sildik
Wc lavabo ovdum çok batmış canım çıktı
En çok işi eşim yaptı ama arada ben yoruldum Bu haftada inşallah kendi evimi ayağa kaldırmayı düşünüyorum yanlız yazarken üşendim

eline sağlık canım:)
ben kaldiramam sanırım. ama çok özendim okuyunca
bu hafta sadece cuma günü müsait olabilirim işe gitmezsem. pencereleri silmek ilk hedefim:)

Bu Bayram yasak yok küçük kayinim falan da gelicek
Börülce nin kızi da gelir aaa eltinin kızları da gelir temizlik şart yarında kız kardeşim eşiyle gelicek mis
Eltinin yurt dışından kızı geldi akşam yemeğine gelicek lermis halilar kusmuk lu ufff darlandim

bu ne yav bayram alayı gibi Allah kolaylık versin Zeyno
say say bitmedi. uzaktayım ya bana giden gelen yok. kafa rahat

Ayenn canım tek umudum yasaklardi oda yok galiba valla ne güzel onlar uzaklarda ama yine beni buluyorlar gelip

eşinin kol gücü çalışacak
mesela bizim eve KV kp gelecekse eskiden deli gibi temizlik yapardım. yaptığım halde kaynanam gelir evi didik didik ederdi. mutlaka bişey bulur kp e gösterirdi.

şimdi gelecekleri zaman şu şu işler yapılacak diyorum.ben işteyken eşim yapıyo koltuk falan siliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…