golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Aslında 30 da, minimalist düşünmeyi tercih ediyorur
İyi akşamlarrr kv nin evinin dün elticigimmutfak dolaplarını silmiş halıları yikamaya gitmiş bugünde biz eşimle koltuk altlarını baza altlarını camları falan sildik
Wc lavabo ovdum çok batmış canım çıktı
En çok işi eşim yaptı ama arada ben yoruldumBu haftada inşallah kendi evimi ayağa kaldırmayı düşünüyorum yanlız yazarken üşendim
Aslında 30 da, minimalist düşünmeyi tercih ediyorur
Geliyim sileyim canım ben senin camlarıeline sağlık canım:)
ben kaldiramam sanırım. ama çok özendim okuyunca
bu hafta sadece cuma günü müsait olabilirim işe gitmezsem. pencereleri silmek ilk hedefim:)
Bu Bayram yasak yok küçük kayinim falan da gelicek
Börülce nin kızi da gelir aaa eltinin kızları da gelir temizlik şartyarında kız kardeşim eşiyle gelicek mis
Eltinin yurt dışından kızı geldi akşam yemeğine gelicek lermishalilar kusmuk lu ufff darlandim
Geliyim sileyim canım ben senin camları
Ayenn canım tek umudum yasaklardi oda yok galibabu ne yav bayram alayı gibiAllah kolaylık versin Zeyno
say say bitmedi. uzaktayım ya bana giden gelen yok. kafa rahat
Yıkatma imkanın var mı?Benim salon koltuklarında su lekeleri var hep. Ne kadar silsem de çıkmıyor hiç. Tahminim içi sünger olduğu için suyu topluyor sonra leke olarak kusuyor. Neyle silmeliyim sizce
Ayenn canım tek umudum yasaklardi oda yok galibavalla ne güzel onlar uzaklarda ama yine beni buluyorlar gelip
Çekiniyoruz diye toto kesmeyeceğiz anlamına gelmiyor ki
Çekiniyoruz diye toto kesmeyeceğiz anlamına gelmiyor kisen bana bırak o iş bende
Çekiniyoruz diye toto kesmeyeceğiz anlamına gelmiyor kisen bana bırak o iş bende
Hemde ne operasyon seni ilk sıraya alayım mı çifte kavrulmuş lokumumsen daha uyumadigina göre gece Toto kesme operasyonu mu var ces
Hemde ne operasyon seni ilk sıraya alayım mı çifte kavrulmuş lokumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?