Ata ata evi bitireceğim kaksksk
sabah 9 da evdeydim. hemen makinaya camasırt attım
wc banyoyu yıkadım ovaladım
mutfagi topladim temizledim
dolaplarin icini sildim
ocak mahvolmus onunla yarim saat ugrastim
buzdolabini sildim
halilari kaldirdim yikamaya
balkonu yıkadım kapisini cifledim
mutfagi süpürdüm sildim
odaları toparladim cantalari yerlestirdim
nevresim degistirdim
halilari kaldirdim supurdum sildim
dolaplari ayrintili sildim
tüm evi süpürdüm sildim
kapıları sildim dıs kapı dahil.
diger balkonu yıkadım kuşlar pisletti diyodu esim meger o kus kendiymis balkonda calismis sürekli
yemek yaptım
7 gömlek 4 pantolon ütüledim
bu
Bitsin ya sade yaşam harika.Kocam kıyamıyor yoksa evde bir şey bırakmazdımAta ata evi bitireceğim kaksksk
Belediyeye çöp ev diye ihbar etmeyin
Mutluluk gözyaşları onlar bir kere hemen de fırsat kollaayy bak ağlıyosun sonra seni üzmemek icin yapmayasim geliyor
Ne kadar da benim kocaBitsin ya sade yaşam harika.Kocam kıyamıyor yoksa evde bir şey bırakmazdım
Şaşırdık mı yooooo
BranŞŞŞ da ağır yedin galiba
Harika ! Benim de yeni düzenim artık bu inşallahMerhaba ben hep öyle yapıyorum aslında ve çok işe yarıyor hiç birşeyi biriktirmiyorum ne çamaşır ne bulaşık . Çamaşır azken kısa program yapıp hemen asıyorum sonra katlanacakları hemen ipten alırken katlıyorum gibi gibi . Mesela yemeği yapıyorum anında ocağı siliyorum yağ filan birikmiyor . Mutfak dolaplarım çok fazla parmak izi oluyor evde bebekte var öyle olunca her gün 1 dk bez sürüyorum heryere böylece temiz kalıyor .
İlaveKahvaltı hazırladım bebeleri doyurdum
Yatakları topladım
Çamaşır yıkadım serdim topladım
2 makine çamaşır katladım yerleştirdim
3.makina çamaşırı attım yıkandı şimdi serecem
Tüm gün elim mutfağın üzerindeydi
2 defa okula gitgel yaptım
Postaneye gittim geldim
Çocuklara Öğlenlik hazırladım
Sağlık ocağına gittim 2.aşımı oldum kafama ilaç yazdırdım
Eczaneye, markete, manava gittim
Çorba yaptım yemeği yapmadan eşim geldi yanına birşeyler kızarttım yemek yedik
Salonu, koridoru, çocuk odasını süpürdüm
Hâlâ birşeyler yapmaya devam ediyorum mutfak dağınık şuan ama çok sıcak biraz güneş gitsin öyle gireceğim oraya
Bazen fazla iş yapıyormuşum gibi hissediyorum ama sürekli evde acil yapılması gereken birşey olmuyor yani kirli bir yer olmuyor . Çünkü sen sürekli temizlemiş elin üzerinde olmuş oluyorHarika ! Benim de yeni düzenim artık bu inşallah
Aynen ben de atmayı çok seviyorum eşim bişey demese sadece temel ihtiyaçları bırakırım herhalde:) bazen ben de şu gerek olur bu gerek olur diyorum ama kafam eserse de herşeyi atarım attıkça bir rahatlama geliyor sanki :)Bitsin ya sade yaşam harika.Kocam kıyamıyor yoksa evde bir şey bırakmazdım
Sorma dün 3 kere duş aldım bana mısın demediHavalar sıcak terliyoruz sürekli kıyafet değişiyoruz,bol çamaşır yıkıyoruz tahmin etmek zor olmadı pampa
Neden olmasın canım hem belki bizde şevke geliriz yaptıklarındanYa kızlar ben de akşama kadar tabiki birşeyler yapıyorum ama akşam olunca çok yoruluyorum sonrada sızıp kalıyorum :) buraya yazmaya fırsat kalmıyor,buraya toplu değilde ara ara mı gelip yazsam acaba?Ben de yazmak istiyorum da
Sivas'ın yazı güzel de kışı kötü,yaz hiç gelmiyor anasını satimVe Sivas da yaşamadığın için üzülüyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?