Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben toplu yazmıyorum,yaptıkça yazıyorum

Eki Görüntüle 2888555 işte buu yaaa hayalimdeki meslek
Hadi gel matematik yapalım yılı 360 günden hesaplayalım
*Bu adam yılın 6 da 1 inde uyanık kalıyor
*Normal biri yılın 3 te 2 sinde uyanık kalıyor yani 6 da 4 ü yapar
*Yani biz normalleri bu adamdan en az 4 kat daha fazla hayatı yaşıyoruz
*Yani bu adam doğduğundan beri böyleyse henüz 11-12 yaşındaki çocuk kadar dünyayı gördü ama 42 yaşındaki gibi yaşlandı.

Hâlâ onun gibi yıkamaya bile muhtaç olan biri gibi olmayı hayal ediyor musun

Beynim yandı şuan hiç bişey anlamadım

Şuan sofra ortada yataklar toplanmayı bekliyor en ise uzanmış burayı okuyorum . Şimdi kalkıp
Önce yataklar toplanacak
Ev havalandırılacak
Mutfak toplanacak
Bir sepet çamaşır var katlanacak
Ütü yapılacak
Oğlanı ders çalıştıracağım
Evi süpürücem
Toz alıp yerleri silicem
Gardrop düzenlecenek
Bakım yapmam lazım zira giderek erkekleşiyorum
Saçımı boyamak istiyorum daha boya alacağım
Velileri aramam lazım
Akşam yemeğim yok
Çiçekler beni bekler daha yazardım ammmaaa kalemimin mürekkebi bitti

Dün yaptıklarımı yazayım.
- 3 makina çamaşır yıkandı asıldı
- park yatak toplandı ( burası önemli yarım saat uğraştırdı. Kilidi takılmış )
- Nevresimler değiştirildi
- Yerler süpürüldü ve silindi
Yatak odamdan çocuğun yatağı kalkınca kocaman bir oda oldu ferah ferah

Neden olmasın canım hem belki bizde şevke geliriz yaptıklarından
Öyle çok fazla beklentiye de girmeyin de 2 minik çocukla ilgileniyorum çoğunlukla onlardan arda kalan zamanı da biraz iş yapmaya çalışıyorum biraz internette takılıyorum öyle geçiyor işte zaman :)

Ben seviyorum ya,sıcak bana göre değil.Ferah ferah oturuyorum yazın balkonda mis
Ben de biliyorsun ki 5 buçuk sene Sivas da oturdum biliyorum oranın tadını yazı çok güzel gerçekten ama kışşş ben de bahar yaz insanıyım belki de Mayıs doğumlu olmamın da etkisi vardır,şuanda da Elbistan dayım şuan ev püfür püfür esiyor tatlı bir serinlik var oh misss hele dün rüzgardan kapılar çarpıyordu ,Bayramda maraşa gideceğiz yapış yupuş olacağız kesin nefesimiz kesilecek ne yapacağız bilmiyorum, Elbistan Kahramanmaraş ile Sivas'ın arasında ne soğuk ne sıcak çok güzel

Öyle çok fazla beklentiye de girmeyin de 2 minik çocukla ilgileniyorum çoğunlukla onlardan arda kalan zamanı da biraz iş yapmaya çalışıyorum biraz internette takılıyorum öyle geçiyor işte zaman :)
Sen zoru başarıyorsun daha ne olsun. Bence çocuk bakmak iş yapmaktan daha zor ben 1 taneyle zorlanıyorum sen iki küçük diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…