Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltı yaptık kaldırdım
Giyindik doktora gittik
Geri dönüşte e bebeğe gittik işi hallettik
Eve geldik çorba yedirdim yatırdım
Patates haşladım salata yaptım masa hazırladım
Pasta yaptım
Evde yerleri sildim daha dün akşam silmiştim ama yerler toprak olmuş yine . Biz doktordayken katya süpürmüştü evi
Wc temizledim
Yemek yedik
Halılar yıkamadan geldi yarın öğleden sonra sererim silip süpürüp
Yoruldum uzanıyorum öğleden sonra alışveriş yapacağız

Çok sıcak canım bir şeyler yemek istiyor ama ne biliyorum sanki istemiyor gibi de yemekte yok markette uzak işte yapmadım bi topladım çamaşır katladım pöffff

C Calcifer dan özendim. yedi çekmece ayikladim. altı poşet çöp çıkardım evden totalde. tarihi geçmiş yağlar, ilaçlar, mutfak erzaklari, kış çayları... eski faturalar, tahliller, klavuzlar, bebek malzemeleri ne var ne yok attım.

yola gideceğimiz için kiler dolabı, buzdolabı gibi yerleri kontrol ettim. ayıklayıp düzenledim. kalan sebzeleri dolma yaptım.

bulaşık makinesini boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım. şimdi bitti tekrar bosaltcam.

Çamaşır yıkadım bı makine, astım. tekrar yıkanacak.
eşimin bavulu boşalttım. yavaş yavaş kendimize bavul valiz hazırlamaya başladım biraz çamaşır katladim. şimdi tekrar çamaşır atıp bı kahve içeyim:)

Çok sıcak canım bir şeyler yemek istiyor ama ne biliyorum sanki istemiyor gibi de yemekte yok markette uzak işte yapmadım bi topladım çamaşır katladım pöffff

buçukta maratona çıkalım mı musluk. ben kahveyi yapıyım. bitince atarım çamaşırı. yarım saat 45 dk çıkarız önce sonra duruma göre devam ederiz

at ne varsa fazlalık. Onları attıkça üzerimden yük kalkmış gibi hissediyorum.

Bayramdan sonra KV çağıracağım fazlalık yorganları vereceğim. almazsa valla evin önündeki boş arsada yakarım

yakma kız hazır yorgan gıda bankacılığı yapan yerler vardır. oralara bağış yaparsın:)

benim de 12 tane falan yorganın var

buçukta maratona çıkalım mı musluk. ben kahveyi yapıyım. bitince atarım çamaşırı. yarım saat 45 dk çıkarız önce sonra duruma göre devam ederiz
Resmen yazıp kaçışım hissettim herhalde böyle bir teklif geleceğini

Ne ediyon kız o kadar yorganı evleneceklere tek tek hediye et

çeyiz diye yorganı yaptıran gelmiş musluk
ben beş tane yaptırmıştım evlenirken:)

3 4 tane kaynanam koymus, bı tane uyku seti verdi annem, babaannem yaptırdi bı tane satenli yorganlar var ya onlardan. annem de eskiden almış yaptırmış onlardan verdi iki üç tane.

her yer yorgan

Kız valla her evlenene versen 1 sene ye kalmaz biter

yakma kız hazır yorgan gıda bankacılığı yapan yerler vardır. oralara bağış yaparsın:)

benim de 12 tane falan yorganın var
o ne yaa öfff dayanamam valla boğulurum. Biliyorsun evi yeniden düzenledim. atacak dolu her yer. Kendi bilir alırsa alır almazsa doğruı çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…