Gunaydin diyeceğim ama geçti tünaydın ben bugün çamaşır katlayıp prizleri silecegimGünaydınn mutlu günler
Eki Görüntüle 2888685
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
tuce_tuce
@zambak86
I ipek2890
C Calcifer
Çok sıcakcanım bir şeyler yemek istiyor ama ne biliyorum sanki istemiyor gibi de yemekte yok markette uzak işte yapmadım bi topladım çamaşır katladım pöffff
gel müsaitim sabahtan beri yatıyorumGÜnaaaaaydın canlaaar
bugün keyifsizim ben demeden biri çabuk totosunu koysun önüme
gel müsaitim sabahtan beri yatıyorum
at ne varsa fazlalık. Onları attıkça üzerimden yük kalkmış gibi hissediyorum.C Calcifer dan özendim. yedi çekmece ayikladim. altı poşet çöp çıkardım evden totalde. tarihi geçmiş yağlar, ilaçlar, mutfak erzaklari, kış çayları... eski faturalar, tahliller, klavuzlar, bebek malzemeleri ne var ne yok attım.
yola gideceğimiz için kiler dolabı, buzdolabı gibi yerleri kontrol ettim. ayıklayıp düzenledim. kalan sebzeleri dolma yaptım.
bulaşık makinesini boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım. şimdi bitti tekrar bosaltcam.
Çamaşır yıkadım bı makine, astım. tekrar yıkanacak.
eşimin bavulu boşalttım. yavaş yavaş kendimize bavul valiz hazırlamaya başladım biraz çamaşır katladim. şimdi tekrar çamaşır atıp bı kahve içeyim:)
şu an kendimi 32 beden hissediyorumat ne varsa fazlalık. Onları attıkça üzerimden yük kalkmış gibi hissediyorum.
Bayramdan sonra KV çağıracağım fazlalık yorganları vereceğim. almazsa valla evin önündeki boş arsada yakarımşu an kendimi 32 beden hissediyorum
inşallah atmak istediğim büyüklere de gelir sıra
iyi ki kv birlikte yaşamıyosun noterim yoksa kadın gitmistişu an kendimi 32 beden hissediyorum
inşallah atmak istediğim büyüklere de gelir sıra
Bayramdan sonra KV çağıracağım fazlalık yorganları vereceğim. almazsa valla evin önündeki boş arsada yakarım
iyi ki kv birlikte yaşamıyosun noterim yoksa kadın gitmisti
Resmen yazıp kaçışım hissettim herhalde böyle bir teklif geleceğinibuçukta maratona çıkalım mı musluk. ben kahveyi yapıyım. bitince atarım çamaşırı. yarım saat 45 dk çıkarız önce sonra duruma göre devam ederiz
Ne ediyon kız o kadar yorganıyakma kız hazır yorgangıda bankacılığı yapan yerler vardır. oralara bağış yaparsın:)
benim de 12 tane falan yorganın var
Resmen yazıp kaçışım hissettim herhalde böyle bir teklif geleceğini
Bayram sonu yani bayramdan çok sonra yapıcam ben temizlik karar verdimmerak etme hala iş cok
Ne ediyon kız o kadar yorganıevleneceklere tek tek hediye et
Kız valla her evlenene versen 1 sene ye kalmaz biterçeyiz diye yorganı yaptıran gelmiş musluk
ben beş tane yaptırmıştım evlenirken:)
3 4 tane kaynanam koymus, bı tane uyku seti verdi annem, babaannem yaptırdi bı tane satenli yorganlar var ya onlardan. annem de eskiden almış yaptırmış onlardan verdi iki üç tane.
her yer yorgan
o ne yaa öfff dayanamam valla boğulurum. Biliyorsun evi yeniden düzenledim. atacak dolu her yer. Kendi bilir alırsa alır almazsa doğruı çöpeyakma kız hazır yorgangıda bankacılığı yapan yerler vardır. oralara bağış yaparsın:)
benim de 12 tane falan yorganın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?