Düzenli Evimiz & Hayatımız

o ne yaa öfff dayanamam valla boğulurum. Biliyorsun evi yeniden düzenledim. atacak dolu her yer. Kendi bilir alırsa alır almazsa doğruı çöpe

gömme dolap var onun içinde duruyo hepsi
5 6 iyi bana ama fazlası gereksiz cidden.
yavaş yavaş elden cikarcam inşallah.
zaten kendi kullandığımı, oğlana kullandigimi eskidi diye atsam 2 tane elden çıkıyo

gömme dolap var onun içinde duruyo hepsi
5 6 iyi bana ama fazlası gereksiz cidden.
yavaş yavaş elden cikarcam inşallah.
zaten kendi kullandığımı, oğlana kullandigimi eskidi diye atsam 2 tane elden çıkıyo
5 6 yorgan mı kız bana kv 2 pamuk yorgan annem 1 tane yün yorgan verdi. Kv ye verdiklerini geri gönderdim eksikliğini çekmiyorum

5 6 yorgan mı kız bana kv 2 pamuk yorgan annem 1 tane yün yorgan verdi. Kv ye verdiklerini geri gönderdim eksikliğini çekmiyorum

bebeğim ben gurbetteyim
iki tane biz kullanıyoruz. benim ailem geldiği zaman kardeşlerime birer tane, anne babama bı tane versem.bi tane de nolur nolmaz yedek tutsam 6 etti işte

ben de ailemle, KV ile aynı şehirde kalmaya devam etsem az tutardım:)
gerçi iş arkadaşlarımiz falan da gelir kalır bize her halükarda 6 ideal

yine de fazla geldi bak daral geldi

Kendi odasinda yatırma çalışmaları mi acabaa ben de tam o zamandym

Samdanım buzdolabın açık kalıcaksa un bulgur vs buzdolabına koy derim böceklenmeye karşı

Kendi odasinda yatırma çalışmaları mi acabaa ben de tam o zamandym
Aynen. Odasını ayırdım. Şimdilik beraber yatıyoruz o uyuyunca kalkıyorum. Alışması için çok zorlamadan yumuşak geçiş yapmaya çalışıyorum

aaa evet bu çok iyi bı fikir bulgur falan kavanozda ama un pakette duruyordu. tarhanayi unu koyayım dolaba bonusum. çok tenk yu
Ben tarhanayı hiç dışarda bırakmıyorum samdan ev yapımı ya nolur nolmaz katkısız ürün çabuk bozuluyo nemdem küf oluyo tarhanalarda.

Buğday bulgur tam buğday siyez unları falan hepsi az az alıp kullanınca bişey yokta çok olursa koyuyorum

ben de hep kiloluk alıyorum paketle bonusum. İstanbul'da markette bile kurtlaniyo zaten ekstra bişey yapmamıza gerek bile kalmıyo.

dolabım ufak ya tarhana da çok veriyolar gelip gidemiyoruz diye. ama defne yaprağı koyunca böcek olmuyormuş. aklında bulunsun canım. ben de denicem iş yerinde bı abla söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…