- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kız valla her evlenene versen 1 sene ye kalmaz biter
o ne yaa öfff dayanamam valla boğulurum. Biliyorsun evi yeniden düzenledim. atacak dolu her yer. Kendi bilir alırsa alır almazsa doğruı çöpe
5 6 yorgan mıgömme dolap var onun içinde duruyo hepsi
5 6 iyi bana ama fazlası gereksiz cidden.
yavaş yavaş elden cikarcam inşallah.
zaten kendi kullandığımı, oğlana kullandigimi eskidi diye atsam 2 tane elden çıkıyo
5 6 yorgan mıkız bana kv 2 pamuk yorgan annem 1 tane yün yorgan verdi. Kv ye verdiklerini geri gönderdim eksikliğini çekmiyorum
bebeğim ben gurbetteyim
iki tane biz kullanıyoruz. benim ailem geldiği zaman kardeşlerime birer tane, anne babama bı tane versem.bi tane de nolur nolmaz yedek tutsam 6 etti işte
ben de ailemle, KV ile aynı şehirde kalmaya devam etsem az tutardım:)
gerçi iş arkadaşlarımiz falan da gelir kalırbize her halükarda 6 ideal
yine de fazla geldi bak daral geldi
Kendi odasinda yatırma çalışmaları mi acabaa ben de tam o zamandymDün yaptıklarımı yazayım.
- 3 makina çamaşır yıkandı asıldı
- park yatak toplandı ( burası önemli yarım saat uğraştırdı. Kilidi takılmış)
- Nevresimler değiştirildi
- Yerler süpürüldü ve silindi
Yatak odamdan çocuğun yatağı kalkınca kocaman bir oda oldu ferah ferah
C Calcifer dan özendim. yedi çekmece ayikladim. altı poşet çöp çıkardım evden totalde. tarihi geçmiş yağlar, ilaçlar, mutfak erzaklari, kış çayları... eski faturalar, tahliller, klavuzlar, bebek malzemeleri ne var ne yok attım.
yola gideceğimiz için kiler dolabı, buzdolabı gibi yerleri kontrol ettim. ayıklayıp düzenledim. kalan sebzeleri dolma yaptım.
bulaşık makinesini boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım. şimdi bitti tekrar bosaltcam.
Çamaşır yıkadım bı makine, astım. tekrar yıkanacak.
eşimin bavulu boşalttım. yavaş yavaş kendimize bavul valiz hazırlamaya başladım biraz çamaşır katladim. şimdi tekrar çamaşır atıp bı kahve içeyim:)
Aynen. Odasını ayırdım. Şimdilik beraber yatıyoruz o uyuyunca kalkıyorum. Alışması için çok zorlamadan yumuşak geçiş yapmaya çalışıyorumKendi odasinda yatırma çalışmaları mi acabaa ben de tam o zamandym
Samdanım buzdolabın açık kalıcaksa un bulgur vs buzdolabına koy derim böceklenmeye karşı
Ben tarhanayı hiç dışarda bırakmıyorum samdan ev yapımı ya nolur nolmaz katkısız ürün çabuk bozuluyo nemdem küf oluyo tarhanalarda.aaa evet bu çok iyi bı fikirbulgur falan kavanozda ama un pakette duruyordu. tarhanayi unu koyayım dolaba bonusum. çok tenk yu
Allah razı olsun. Yarın yola çıkacağız bir de bunun dönüşü var
Nere gidiyon? Yorgun tatile gitmiş olucanAllah razı olsun. Yarın yola çıkacağız bir de bunun dönüşü var
Ben tarhanayı hiç dışarda bırakmıyorum samdan ev yapımı ya nolur nolmaz katkısız ürün çabuk bozuluyo nemdem küf oluyo tarhanalarda.
Buğday bulgur tam buğday siyez unları falan hepsi az az alıp kullanınca bişey yokta çok olursa koyuyorum
Ve aleyküm selam nasılsın canım?Selam arkadaşlar
15 gün yokum işteNere gidiyon? Yorgun tatile gitmiş olucan
Sorumu bu deyip çakıcan ağzına15 gün yokum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?