Düzenli Evimiz & Hayatımız

Prizleri silmedim çorap çekmecesi düzenledim ama bana kesinlikle bir organizer lazım yaa nerden alıyorsunuz?
Ben çorap çekmecem içim trendyolda almıştım plastik çok bölmeli olanlardan makul bir fiyatı vardı

Yaaaaa çok sıcak allahım öğleden sonra dışarı alışverişe parka gittik . Geri dönüşte aldıklarımızı yerleştirdim eşim oğlumu dışarda gezdirdi . Yemek yedik onlar yine dışarı gittiler bende mutfağı topladım . Alt üst değiş temizlen derken uyuttum hemen odasını topladım ütü yaptım bulaşık makinası boşalttım çay koydum . Şuan duşa gidiyorum çay içeceğiz katya salonu süpürüyor . Ölüyorum

Valla öyle aşırı sıcak yaprak kımıldamıyor

Aynen. Odasını ayırdım. Şimdilik beraber yatıyoruz o uyuyunca kalkıyorum. Alışması için çok zorlamadan yumuşak geçiş yapmaya çalışıyorum
Ben de o şekilde düşünyrm. Şimdilik bizimle yatıyor. Yatağını bu eve girdgmz gibi kendi odasına koydum. Ögle uykularını orda yatryrm. Bu şekilde yavaş yavaş alstrcm inşallah 23 aylık oğlum.
Sizin cocgnz kaç aylık süreçler nasıl gelişti

Burası ilk kez esiyor aslında gündüz 1 dk yağmur yağdı oda gökten düşen her damla ateş gibi sıcaktı Oğlun nasıl gölge
Sıcaklardan mı nedir iştahı az yemek yemek istemiyor karpuzu çok severdi onu bile itiyor sadece şu içiyor çocuk

Sıcaklardan mı nedir iştahı az yemek yemek istemiyor karpuzu çok severdi onu bile itiyor sadece şu içiyor çocuk
Arka azıları mı çıkarıyor acaba ya doktor bugün oğlum için dedi ki çok zor kg alır normalin dışında çok hareketli ve metabolizması çok hızlı çalışıyor 3.5 ayda 900 gram almış

Benimki büyük 3.5 yaşınds. Geçen yıl yapacaktık odayı pandemi yüzünden yapamadık. Çok şükür değişime çabuk uyum sağlayan bir çocuk olduğu için zorlamadı. Geceleri bir kere uyanıp çağırıyor beni ya da kendi geliyor. Tekrar uyutup yatağıma gidiyorum

Bilmiyorumki görünürde diş falan yok. Valla normali nedir bilmiyorum benim oğlum da çok hareketli neredeyse sadece uyurken oturuyor. Doktora gittiğimizde 11.2ydi şu 4 5 günde kilo verdi 10.9 falan çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…