- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Yarım yazıp göndermişim çak vallaSorumu bu deyip çakıcan ağzına
Yarım yazıp göndermişim çak valla
15 günlük gideceğim.vgittiğim yerde dinlenirim. İş güç yapmayacağım yatacağım jajaja
Ağşam serininde işe güce gelen var mığğ
Başım tutmuştu anca kendime geldim başladım evi toparlama süpürmeye
Ne serini hangi serin nerde serinAğşam serininde işe güce gelen var mığğ
Başım tutmuştu anca kendime geldim başladım evi toparlama süpürmeye
Ben çorap çekmecem içim trendyolda almıştım plastik çok bölmeli olanlardan makul bir fiyatı vardıPrizleri silmedim çorap çekmecesi düzenledim ama bana kesinlikle bir organizer lazım yaa nerden alıyorsunuz?
Valla öyle aşırı sıcak yaprak kımıldamıyorYaaaaa çok sıcakallahım öğleden sonra dışarı alışverişe parka gittik . Geri dönüşte aldıklarımızı yerleştirdim eşim oğlumu dışarda gezdirdi . Yemek yedik onlar yine dışarı gittiler bende mutfağı topladım . Alt üst değiş temizlen derken uyuttum hemen odasını topladım ütü yaptım bulaşık makinası boşalttım çay koydum . Şuan duşa gidiyorum çay içeceğiz katya salonu süpürüyor . Ölüyorum
Burası ilk kez esiyor aslındaValla öyle aşırı sıcak yaprak kımıldamıyor
Ben de o şekilde düşünyrm. Şimdilik bizimle yatıyor. Yatağını bu eve girdgmz gibi kendi odasına koydum. Ögle uykularını orda yatryrm. Bu şekilde yavaş yavaş alstrcm inşallah 23 aylık oğlum.Aynen. Odasını ayırdım. Şimdilik beraber yatıyoruz o uyuyunca kalkıyorum. Alışması için çok zorlamadan yumuşak geçiş yapmaya çalışıyorum
Ne serini hangi serin nerde serin
Sıcaklardan mı nedir iştahı az yemek yemek istemiyor karpuzu çok severdi onu bile itiyor sadece şu içiyor çocukBurası ilk kez esiyor aslındagündüz 1 dk yağmur yağdı oda gökten düşen her damla ateş gibi sıcaktı Oğlun nasıl gölge
Esmiyor burada iki balkon kapısını açınca cereyan yapar eserdi bugün o da yokCamları açınca esiyo
Esmiyor burada iki balkon kapısını açınca cereyan yapar eserdi bugün o da yok
Malesef yanıyoruzO çok fena oluyo işte
Arka azıları mı çıkarıyor acaba yaSıcaklardan mı nedir iştahı az yemek yemek istemiyor karpuzu çok severdi onu bile itiyor sadece şu içiyor çocuk
Benimki büyük 3.5 yaşınds. Geçen yıl yapacaktık odayı pandemi yüzünden yapamadık. Çok şükür değişime çabuk uyum sağlayan bir çocuk olduğu için zorlamadı. Geceleri bir kere uyanıp çağırıyor beni ya da kendi geliyor. Tekrar uyutup yatağıma gidiyorumBen de o şekilde düşünyrm. Şimdilik bizimle yatıyor. Yatağını bu eve girdgmz gibi kendi odasına koydum. Ögle uykularını orda yatryrm. Bu şekilde yavaş yavaş alstrcm inşallah 23 aylık oğlum.
Sizin cocgnz kaç aylık süreçler nasıl gelişti
Bilmiyorumki görünürde diş falan yok. Valla normali nedir bilmiyorum benim oğlum da çok hareketli neredeyse sadece uyurken oturuyor. Doktora gittiğimizde 11.2ydi şu 4 5 günde kilo verdi 10.9 falan çıkıyoArka azıları mı çıkarıyor acaba yadoktor bugün oğlum için dedi ki çok zor kg alır normalin dışında çok hareketli ve metabolizması çok hızlı çalışıyor 3.5 ayda 900 gram almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?