Düzenli Evimiz & Hayatımız

Veeeee bugün temizlik yaparak kendime gelmekle beraber azıcık da belim ağrıdı
+ Süpürge tutuldu
+ Toz alındı
+ Yerler silindi
+ Banyo ve tuvaletler ovuldu ciflendi temizlendi
+ Çamaşır asıldi
+Ocak silindi
+ Mutfak koltuğu ciflendi

:d

Üzerimden tır geçmiş gibiyim hatta iki tır nöbet artı full ders beni bitirdi sesim kısılmış ayaklarım sızlıyor başım çatlıyor kendime gıcık olmuş vaziyetteyim iyi ki eşim nöbette yoksa yanmıştı adamcağız yarın tüm evimi temizleyip kilerimi düzenlerim boş kavanozları da ayırırım ödevler yarına kaldı bugün

Allah emeklerini zayi etmesin.
Bu arada sınıf öğretmeni misin branş öğretmeni mi?

Sen var hoşgelmek

Kızlar alışverişe gidemedik, çocuklar hasta diye onları banyo yaptırdık.
Evi toparlayıp süpürmüştüm ama küçük kızım sağ olsun evi öyle bir hale getirdi ki ev tanınmaz halde
Sabah uyanınca toparlarım artık. Çünkü çok uykum geldi.

Hastalara geçmiş olsun.benim minigim de dış çıkarıyor.isal ateş uğraştık durduk kaç gündür.bugun yardımcı abla geldide bir elden hallettik temizligi cok şükür.evim tertemiz ama ben de bittim.gidip uzanayim biraz.yarin kızı anneme gönderip oğlanı ders çalıştırmam lazım.en zor iş o

Size de çok geçmiş olsun canım.

Ooo kimleri görüyor bu gözler
Eline sağlık canım maşaallah
merhaba.. bugun hic birsey yapmadim havanin da etkisiyle
kileri duzenledim
yemek yaptim
camasir astim bu kadar
Eline sağlık canım
Bende bi is yapmadım bugun. İyilestim cok şükür. Yemek yaptım mutfağı topladım evi süpürdüm bu kadar. Bide bi iki camasir katladım:)
Çok şükür iyileşmişsin, artık kendine daha iyi bak
Ahh geçmiş olsun diyeyim canım
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Sağol canım amin
Eline sağlık canım, sen topla çocuklar erkekler dağıtsın
Size de çok geçmiş olsun canım
Kaçıncı sınıfta oğlun?
Mutfağıda temizledim. dağınıklığı topladım çocuklari yıkadım, banyoyu topladım. yatıyorum(oğlanı kv ile yıkıyoduk artık tek yıkamaya karar verdm cokta zor olmadı) herkese iyi geceler:)
Oh ellerine sağlık, yıkarsın tabi ne var yeter ki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…