- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Bayılırım elden çıkarmaya....1 Kasım Ödevi
Kullanmadığımız bir köşede dursun bir gün lazım olur dediğimiz en az bir eşya, giysi vs elden çıkarmak
Kiler dolabı varsa düzenlemek
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@tosia
H hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Casper25
Jawlensky
@Libas7
@Lavinya Lavinya
W wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
ayseMsb
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım ya
Aa aşkolsun beni terk mi ettinizAynen ya .biz genelde yemek topiğindeyiz yazsak iyi olur aslında
Rabbimiz şifa versinEşimle büyük kuzum dünden beri hastalar acile de gittiler akşam. Hala yatıyorlar.
Dünün maddeleri hak getire. Bugün de hasta bakmaya devam.
Geçmiş olsun efom allah şifa versin ikisine deEşimle büyük kuzum dünden beri hastalar acile de gittiler akşam. Hala yatıyorlar.
Yok canımSağol canım
Aa aşkolsun beni terk mi ettiniz
Rabbimiz şifa versin
Aminn sağolun canımGeçmiş olsun efom allah şifa versin ikisine de
Burdayım canım
Eşimle büyük kuzum dünden beri hastalar acile de gittiler akşam. Hala yatıyorlar.
Allah emeklerini zayi etmesin.Üzerimden tır geçmiş gibiyim hatta iki tırnöbet artı full ders beni bitirdi sesim kısılmış ayaklarım sızlıyor başım çatlıyor kendime gıcık olmuş vaziyetteyim iyi ki eşim nöbette yoksa yanmıştı adamcağız yarın tüm evimi temizleyip kilerimi düzenlerim boş kavanozları da ayırırım ödevler yarına kaldı bugün
Sen var hoşgelmekVeeeee bugün temizlik yaparak kendime gelmekle beraber azıcık da belim ağrıdı
+ Süpürge tutuldu
+ Toz alındı
+ Yerler silindi
+ Banyo ve tuvaletler ovuldu ciflendi temizlendi
+ Çamaşır asıldi
+Ocak silindi
+ Mutfak koltuğu ciflendi
:d
Size de çok geçmiş olsun canım.Hastalara geçmiş olsun.benim minigim de dış çıkarıyor.isal ateş uğraştık durduk kaç gündür.bugun yardımcı abla geldide bir elden hallettik temizligi cok şükür.evim tertemiz ama ben de bittim.gidip uzanayim biraz.yarin kızı anneme gönderip oğlanı ders çalıştırmam lazım.en zor iş o
Ooo kimleri görüyor bu gözlerVeeeee bugün temizlik yaparak kendime gelmekle beraber azıcık da belim ağrıdı
+ Süpürge tutuldu
+ Toz alındı
+ Yerler silindi
+ Banyo ve tuvaletler ovuldu ciflendi temizlendi
+ Çamaşır asıldi
+Ocak silindi
+ Mutfak koltuğu ciflendi
:d
Eline sağlık canımmerhaba.. bugun hic birsey yapmadim havanin da etkisiyle
kileri duzenledim
yemek yaptim
camasir astim bu kadar
Çok şükür iyileşmişsin, artık kendine daha iyi bakBende bi is yapmadım bugun. İyilestim cok şükür. Yemek yaptım mutfağı topladım evi süpürdüm bu kadar. Bide bi iki camasir katladım:)
Ahh geçmiş olsun diyeyim canımÜzerimden tır geçmiş gibiyim hatta iki tırnöbet artı full ders beni bitirdi sesim kısılmış ayaklarım sızlıyor başım çatlıyor kendime gıcık olmuş vaziyetteyim iyi ki eşim nöbette yoksa yanmıştı adamcağız yarın tüm evimi temizleyip kilerimi düzenlerim boş kavanozları da ayırırım ödevler yarına kaldı bugün
Sağol canım aminGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Eline sağlık canım, sen topla çocuklar erkekler dağıtsınKızlar alışverişe gidemedik, çocuklar hasta diye onları banyo yaptırdık.
Evi toparlayıp süpürmüştüm ama küçük kızım sağ olsun evi öyle bir hale getirdi ki ev tanınmaz halde
Sabah uyanınca toparlarım artık. Çünkü çok uykum geldi.
Size de çok geçmiş olsun canımHastalara geçmiş olsun.benim minigim de dış çıkarıyor.isal ateş uğraştık durduk kaç gündür.bugun yardımcı abla geldide bir elden hallettik temizligi cok şükür.evim tertemiz ama ben de bittim.gidip uzanayim biraz.yarin kızı anneme gönderip oğlanı ders çalıştırmam lazım.en zor iş o
Oh ellerine sağlık, yıkarsın tabi ne var yeter ki isteMutfağıda temizledim. dağınıklığı topladım çocuklari yıkadım, banyoyu topladım. yatıyorum(oğlanı kv ile yıkıyoduk artık tek yıkamaya karar verdm cokta zor olmadı) herkese iyi geceler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?