- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Dün kvlemlere geçtim canım. Bugün piknik yapıyoruzHayırlı sabahlar
Herkes neler yapıyor ses kontrolEki Görüntüle 2892024
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
Epey gezmişsinizKümbette oturuyor bizim akrabalar herkesi dolandık. Avm ye gittik, istasyonda bi yürüyüş yaptık yemek yedik dondurma yedik aksam 9 da da yola cıktık. Ama çok soğuktu esiyordu baya. Sıcak çermiğe gittik gezmeye arabadan indik geri bindik cocuklar üşür diye
Vermiyor canım. Ben kullanıyorumMerhaba kizlar size bişey sormaya geldim vakumlu poşetler bir süre kaldiktan sonra elbiselere zarar verir mi
Ben bugün süpürdüm sildimTatilin bilmem kaçıncı günü negom şafak sayıyorum pazartesi maratonuna inşallah
Bende otur otur sıkıldım,süpürüp sildim bugün.Pek bir şey yaptığım söylenemez kahvaltı hazırlayıp mutfağı , yatakları toparladım o kadar canım sen napıyorsun?
Hayır vermiyor,kullanıyorum benMerhaba kizlar size bişey sormaya geldim vakumlu poşetler bir süre kaldiktan sonra elbiselere zarar verir mi
Geçmiş olsun ikinizede.Çocuklar kırılıyor ishal kusma ateşHerkesi sabah 6 da gönderdim oğlum ateşlendi saat 9 buçuğa kadar yat kalk yaptık 9 buçukta o uyuyunca ben kalktım çocuk odasını dip köşe yatakları çekerek süpürdüm sildim klimacılar tamire geldi sonra kahvaltı hazırladım yaptık Sofrayı mutfağa taşıdım. Kendimi kötü hissediyorum hem yorgunum hem oğlanın nazıyla uğraşıyorum hemde regl oldum sancım var mutfağı toplayıp yemek yapsam bugünlük yetecek akşama iyi olursam çamaşır dağına geçerim
Şükür canım öksürüğü ishali var hala ama son birkaç güne göre epey iyi antibiyotik vermişti öksürüğüne de iyi gelir dedi onu kullanıyorum şimdiBende otur otur sıkıldım,süpürüp sildim bugün.
Kızın nasıl oldu?
Daha da iyi olsun İnşallahŞükür canım öksürüğü ishali var hala ama son birkaç güne göre epey iyi antibiyotik vermişti öksürüğüne de iyi gelir dedi onu kullanıyorum şimdi
İnşallah canım Allah razı olsunDaha da iyi olsun İnşallah
Anneme geldim dinleniyorum.şükürler olsun.Hayırlı sabahlar
Herkes neler yapıyor ses kontrolEki Görüntüle 2892024
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
Anka
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
Ben bugün süpürdüm sildim
Ne güzel olmuş minnoşlaraDün salonu süpürüp silmiştim bugün pek bişey yapmadım harçlıklarıyla bebek aldık kızlara
Canım benim ya inşallah kötülenmez durduk yere niye ateşlendi ki acaba ?
Ateş ara ara yükseliyor şurup veriyorum düşüyor halsizlik var sürekli cızır cızır. İshal var ama kusma yok çok şükür iştahsızlık var. Bugün 40 dereceye kadar çıktı düştü çok şükür. İnşallah daha kötü olmadan bu kadarla atlatır
İnşallah canım evde kefir , probiyotik zinco filan varsa ishaline iyi gelir inşallahAteş ara ara yükseliyor şurup veriyorum düşüyor halsizlik var sürekli cızır cızır. İshal var ama kusma yok çok şükür iştahsızlık var. Bugün 40 dereceye kadar çıktı düştü çok şükür. İnşallah daha kötü olmadan bu kadarla atlatır
Geçmiş olsun canımAteş ara ara yükseliyor şurup veriyorum düşüyor halsizlik var sürekli cızır cızır. İshal var ama kusma yok çok şükür iştahsızlık var. Bugün 40 dereceye kadar çıktı düştü çok şükür. İnşallah daha kötü olmadan bu kadarla atlatır
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır minik. Benimki de 10 gündür falan iştahsız kilo verdi 4 5 gündür de kaka yapmıyor. 1 ay sonra rutin kan değerlerine bakılacaktı pazartesiye randevu aldım götüreceğimAteş ara ara yükseliyor şurup veriyorum düşüyor halsizlik var sürekli cızır cızır. İshal var ama kusma yok çok şükür iştahsızlık var. Bugün 40 dereceye kadar çıktı düştü çok şükür. İnşallah daha kötü olmadan bu kadarla atlatır
Aynen valla bir günde baya gezdikEpey gezmişsiniziki gündür çok soğuk gerçekten esiyor soğuk soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?