Köy dağın başı sence çekse ben senin güzel sıfatını selamsız bırakırmıyım??
Senin gıdışını kıtlarım göbüşüne gafamı koymayı özledim üleyyynBakim
Bırakırsın
Pervaneyi aklıma soktun dediğin 159 luk Pervaneyi almaya migrosa gönderdim adamı. O migros senin bu migros benim derken bulamamış. Sonra 400lük raks almış çok beğendim bayram boyunca yellendikçe hem sana hem kocama dua ettimŞuan pervanemin karşısında sütlü köpüklü gayfemi yudumluyorum
Yattınız mı üleynn hepiniz
Senin gıdışını kıtlarım göbüşüne gafamı koymayı özledim üleyyyn
Pervaneyi aklıma soktun dediğin 159 luk Pervaneyi almaya migrosa gönderdim adamı. O migros senin bu migros benim derken bulamamış. Sonra 400lük raks almış çok beğendim bayram boyunca yellendikçe hem sana hem kocama dua ettim
Ohhh misss valla çok sevindimPervaneyi aklıma soktun dediğin 159 luk Pervaneyi almaya migrosa gönderdim adamı. O migros senin bu migros benim derken bulamamış. Sonra 400lük raks almış çok beğendim bayram boyunca yellendikçe hem sana hem kocama dua ettim
Bizim ki senin dediğini dediğim gümden beri pervaneye jes’in fırfırı diyor ahhahahahEstirdikçe fırfır döndükçe falan demek varken
Evet onu demek istedim sen yellenmekten ne anladın bacımEstirdikçe fırfır döndükçe falan demek varken
Kızım evrene nasıl bir enerji yolladıysan dağın başında bile bonus bonus sesleri duydum gaiptenÖzlemeyi bende açık etmedim inşallah
Serinliği bulunca yellenmiştir de belki ne var yaniEvet onu demek istedim sen yellenmekten ne anladın bacım
Evet onu demek istedim sen yellenmekten ne anladın bacım
Kızım evrene nasıl bir enerji yolladıysan dağın başında bile bonus bonus sesleri duydum gaipten
İnşallah 5 yıl garantisi de varmış annemlere raks var 18 senedir kullanıyorlar hala canavar gibi inşallah benimki de öyle olurOhhh misss valla çok sevindimpervanesiz valla olmaz bak hiç pişman olmazsın raks ın hangisini dediğini biliyorum o çok iyi uzun seneler götürür inşallahhhh
Deli gibi seviyorsun beniAradığım romantiklik seviyesi ya
Olur olur hiç merak etme bizde 230 verdik İnan 1 numarada tüm ev serinliyor 3 ü daha denemedik maşallahİnşallah 5 yıl garantisi de varmış annemlere raks var 18 senedir kullanıyorlar hala canavar gibi inşallah benimki de öyle olur
Deli gibi seviyorsun beni
İç AnadoluGece gahvesi içah mı? Bu nerenin ağzı acaba içimdeki kroyu uyutamıyorum her daim kanlı canlı
Nalan kim ? Oda mı dinozorNalanın şarkısı geldi aklıma sen bilmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?