Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım,kabızken iştahları olmuyor çünkü açlık çok hissetmiyorlar.Kabızlığı çözersen iştahı düzelebilir.

Geçmiş olsun canım,kabızken iştahları olmuyor çünkü açlık çok hissetmiyorlar.Kabızlığı çözersen iştahı düzelebilir.
Ondan da olabilir. Yalnız kabız olmadan önce de vardı iştahsızlık Zeytinyağı içiriyorum ama fayda etmedi ya da yeterli gelmedi bilemiyorum. Bol su içiyor. Yarın pazardan incir aldıracağım bir de o fayda eder inşallah

Siyah kuru erik dene,öyle yiyebiliyorsa eline ver yesin yoksa kaynat püre yap yedir.Benim çocuklar kabızlık çok yaşadı,en etkilisi siyah kuru erik.
Gün kurusu kayısı,incirde fayda eder.Hepsini kaynatıp püre yapıp yedirebilirsin

Pek yiceğini sanmıyorum ya denerim gün kurusu olacaktı evde yapayım. Yetiremezsem ben yerim sütten geçer herhalde

Gün kurusunu aklıma getirdiğin iyi oldu çok sağol şimdi ben yiyorum gece emeceği süte etki eder inşallah

Canım ya inşallah düzelir küçüktü bebeğin sanırsam
Evet canım küçük 19 aylık bakalım her ihtimale karşı baktıracağım pazartesi. Zaten 1 ay sonra kontrolünde bakılacaktı kan değerlerine erken bakılmış olur

Bugun yaptıklarım
Kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları makinaya dizdim
Yatakları topladım evi topladım oyuncakları düzenledim
İki makina çamasır yıkandı kurudu katladım yerleştirdim
Evi süpürdüm
Vileda yaptım
Toz aldım, cam balkonu içten sildim, pencere önlerini sildim
Tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
Banyoyu yıkadım, klozeti yıkadım, lavabosunu ovdum
Yemek yaptım, yedik bulaşıkları dizdim yıkandı, yerleştirdm
Buzdolabını temizledim düzenledim
Mutfağın tezgahı lavaboyu çamaşır suyuyla temizledim, çöp kovalarını çamaşır suyuyla yıkadım
Ocagı sildim
Sabah eşimin yengesi kahve içmeye geldi,öğleden sonra da biz gezmeye gittik işimi de yaptım gezmemi de gezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…