Ben acı nescafe mi içiyorum hadi kap gel sende bi taneGece gahvesi içah mı? Bu nerenin ağzı acaba içimdeki kroyu uyutamıyorum her daim kanlı canlı
Ooo piçağını da almış gelmiş hoş geldiniz efenimAlüüüüüü napıyonuz totosunu kestiklerim
Geldim gardaşım nasılsın iyice misiniz ? Beben nasıl oldu ?Ooo piçağını da almış gelmiş hoş geldiniz efenim
Acı acı gitmez yanına bi çikilata neyim alAfiyet olsun bende içiyorum bi tane şimdi
Daha iyi şükür canım toparlanıyor yavaş yavaş elhamdulillah sen nasılsın?Geldim gardaşım nasılsın iyice misiniz ? Beben nasıl oldu ?
Acı acı gitmez yanına bi çikilata neyim al
Oh maşallah maşallah. Bende iyiyim şükürler olsun. Bayramda yine baş ağrısı atağı geldi geçti 1 günde allahtan da zehir olmadı.Daha iyi şükür canım toparlanıyor yavaş yavaş elhamdulillah sen nasılsın?
Oooo en sevdiğimBitirdiler hepaha şunlardan var
Uzun sürmemiş neyse ki canımOh maşallah maşallah. Bende iyiyim şükürler olsun. Bayramda yine baş ağrısı atağı geldi geçti 1 günde allahtan da zehir olmadı.
Oooo en sevdiğimalıyorum hepsinden bir renk açıp aynı anda ağzıma atıyorum atom gibi karışık oluyor
Tek parça sökmeli takmalı45 inde yeni takım dişi yaptırırsın
Bunlarla vitray kurabiye yapılıyor sevinsin yavrucuklarBitirdiler hepaha şunlardan var
Geceden suya koymalı tabiTek parça sökmeli takmalı
İşin büyüsü orda zatenGeceden suya koymalı tabi
Bunlarla vitray kurabiye yapılıyor sevinsin yavrucuklar
Bayramın en bitmeyen şekeri bu bayram hiç şeker yemedim sanırsam kızımın hastalığındanEyvallah gogula sordum baktım
Misafirliğe gittiğim bi evde takma dişleri suya konulmuş gördüm içine karanfil atmışlardı hala karanfilden iğreniyorumBi damla domestos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?