Beni de goynuna al bonus uykum geldidiyetine beni de al bonus ☻
Sana özel specialher hayran oldugunu keser misin
Günaydın
Günaydın
Bonus kız o fantilatörü sofra beziynen niye kapattın
Yaa bırah resmen yere serdiğimiz sofra bezini atıksın işteulan belki kalın perdeydi o
Sofraya çiçek koymuşum onu heç görmeYaa bırah resmen yere serdiğimiz sofra bezini atıksın işteiki tene fantilatör var bi de ,zenginliğe gel hele
Beni eve gelen meraklı komşu farzetSofraya çiçek koymuşum onu heç görme
Beni eve gelen meraklı komşu farzetSen tabakta kısır verirkene ben sehpahın ayaklarında toz var mı diye bakıyorur
Bizim şansımıza öyle olur hakkattenmalipina babam kıbrısa yerleşip benide oraya çekmek istiyomuş artık ben gelene sende ana vatana gitmiş olursun
Napim komşu diyince aklıma gelen tek şey öyle teyzelerHele söylerken eğlenmeye
Belli değil ki babam bi gidip gelicek işe başlarsa eski çalıştığı yerde o zaman kalıcak orda işte ben pek ılımlı değilim yerleşmeyede benimki atladıBizim şansımıza öyle olur hakkattenkıbrıstaki güzelliği bi ben göremiyorum sanırım. Türkiye'ye dönüş yapıyoz diyen de 6 ay için de geri geliyo buraya.ne zaman geliyonuz kısmetse
Anneannem ara sıra çamasır suyuna yatırıyor dişlerini. Bembeyaz oluyorGeceden suya koymalı tabi
Erkekler çok sever atlamayı zaten.kimse fikrimizi sorma gereği duymuyoBelli değil ki babam bi gidip gelicek işe başlarsa eski çalıştığı yerde o zaman kalıcak orda işte ben pek ılımlı değilim yerleşmeyede benimki atladıgidip geleyim daha iyi sanki yerleşmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?