Düzenli Evimiz & Hayatımız

malipina babam kıbrısa yerleşip benide oraya çekmek istiyomuş artık ben gelene sende ana vatana gitmiş olursun
Bizim şansımıza öyle olur hakkatten kıbrıstaki güzelliği bi ben göremiyorum sanırım. Türkiye'ye dönüş yapıyoz diyen de 6 ay için de geri geliyo buraya.ne zaman geliyonuz kısmetse

Bizim şansımıza öyle olur hakkatten kıbrıstaki güzelliği bi ben göremiyorum sanırım. Türkiye'ye dönüş yapıyoz diyen de 6 ay için de geri geliyo buraya.ne zaman geliyonuz kısmetse
Belli değil ki babam bi gidip gelicek işe başlarsa eski çalıştığı yerde o zaman kalıcak orda işte ben pek ılımlı değilim yerleşmeyede benimki atladı gidip geleyim daha iyi sanki yerleşmekten

Belli değil ki babam bi gidip gelicek işe başlarsa eski çalıştığı yerde o zaman kalıcak orda işte ben pek ılımlı değilim yerleşmeyede benimki atladı gidip geleyim daha iyi sanki yerleşmekten
Erkekler çok sever atlamayı zaten.kimse fikrimizi sorma gereği duymuyo bizimki de atladıydı zamanında iş var gidicem diye.hayırlısı olsun kuzum kısmet olursa gelirseniz allah pişman etmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…