Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bu sabah benim kız altını bezletmedi iki saat açık durdu yapmadı, biraz önce klozete oturtuyum mu seni çiş yapalım dedi tamam yapalım dedi. Oturdu baya sonra yaptı hem çiş yaptı hem kaka. Şimdi ne yapmam lazım hiç beklemiyordum 20 aylık daha. Bidaha bez bağlamayım mı öğlen uykusunda falan ne yapmam lazım

Maşallah ya ne güzel daha öncesinde anlatmış mıydın tuvalet ile ilgili bi şeyler. Benim konu hakkında tecrübem yok yanlış bir şey söylemek istemiyorum

Bana göre 20 ay küçük ama aylacım çocuktan çoguğa değişir muhtemelen ne diyor şu an o saatten beri naptı gittimi wc tekrar

21 aylıkken annem de yapmıştı bak yapıyor diye gazladı beni ama evde 927492 kez yere donuna yaptıysa bir kez klozet ve lazımlığına yaptı. Ertesi gün taktım ben bez. 35 aylıkken öğrendi daha kolaydı. İkimizde yıpranmadık.

Canım çocuktan çocuğa değişiyor belki de kızın hazırdır çok zorlama ama bugün bağlama deneyin alt açma ser Öğle uykusu öncesi gidin uyanır uyanmaz yapmamışsa hemen götür benim kız 27 aylık kakasıyla geziyor hiç rahatsız olmuyor eltimin ki 28 aylık çocuk 2 aydır bezi annesi çıkarmadığı halde her çişi kakası geldiğinde kendisi çıkarttırıp tuvalete yapıyor hazırsa hissettirir zaten

Maşallah ya ne güzel daha öncesinde anlatmış mıydın tuvalet ile ilgili bi şeyler. Benim konu hakkında tecrübem yok yanlış bir şey söylemek istemiyorum
Yoo anlatmadım sadece bikaç kez çiş yapalım mı dedim ama oturmak istemedi tuvalete bidaha da hic bişey demedim bile. Bayramda eşimin amcasının kızıyla birlikteydik genelde o çişim geldi çiş yapıyorum falan dedikçe kızım da demeye basladı galiba onun etkisi oldu

Bana göre 20 ay küçük ama aylacım çocuktan çoguğa değişir muhtemelen ne diyor şu an o saatten beri naptı gittimi wc tekrar
Bencede kücük ablacım ama kendisi hic zorlamadan yapınca bnde madem hazırsa öğrensin dedim. Evet iki kez kaka yaptı iki kez de çiş yaptı hic altına yapmadı şimdi uyudu uyuyunca alıştırma kilodu var onu mu giydirsem bez mi taksan diye düşünüyorum. Yarın bi alez almam lazm

Eğer öyle zorlarsa bende tabi uğrasmam ama kendisi isteyince yapınca madem öyle şu sıcakta cocuk bezin icinde durmasın öğrensin dedim. İnsallah başarılı oluruz canm

Aynen canım öyle yapıyım alt açma seriyim iyi hatırlattın yarın da alez alıyım, hiç beklemiyordum bende şaşırdım ne yapacağımı Dedigin gibi belki hazırdır çünkü ben zorlamadım bi kere yapalım mı dedim yaptı bakalım bi insallah başarılı oluruz valla iyi olur bu sıcaklarda bezle dolaşmaz kuzum

Belki böyle halletmiş olursunuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…