Çok şükür canım geceyi rahat geçirdik
Maşallah ya ne güzel daha öncesinde anlatmış mıydın tuvalet ile ilgili bi şeyler. Benim konu hakkında tecrübem yok yanlış bir şey söylemek istemiyorumKızlar bu sabah benim kız altını bezletmedi iki saat açık durdu yapmadı, biraz önce klozete oturtuyum mu seni çiş yapalım dedi tamam yapalım dedi. Oturdu baya sonra yaptı hem çiş yaptı hem kaka. Şimdi ne yapmam lazım hiç beklemiyordum 20 aylık daha. Bidaha bez bağlamayım mı öğlen uykusunda falan ne yapmam lazım
Bana göre 20 ay küçük ama aylacım çocuktan çoguğa değişir muhtemelen ne diyor şu an o saatten beri naptı gittimi wc tekrarKızlar bu sabah benim kız altını bezletmedi iki saat açık durdu yapmadı, biraz önce klozete oturtuyum mu seni çiş yapalım dedi tamam yapalım dedi. Oturdu baya sonra yaptı hem çiş yaptı hem kaka. Şimdi ne yapmam lazım hiç beklemiyordum 20 aylık daha. Bidaha bez bağlamayım mı öğlen uykusunda falan ne yapmam lazım
21 aylıkken annem de yapmıştı bak yapıyor diye gazladı beni ama evde 927492 kez yere donuna yaptıysa bir kez klozet ve lazımlığına yaptı. Ertesi gün taktım ben bez. 35 aylıkken öğrendi daha kolaydı. İkimizde yıpranmadık.Kızlar bu sabah benim kız altını bezletmedi iki saat açık durdu yapmadı, biraz önce klozete oturtuyum mu seni çiş yapalım dedi tamam yapalım dedi. Oturdu baya sonra yaptı hem çiş yaptı hem kaka. Şimdi ne yapmam lazım hiç beklemiyordum 20 aylık daha. Bidaha bez bağlamayım mı öğlen uykusunda falan ne yapmam lazım
Canım çocuktan çocuğa değişiyor belki de kızın hazırdır çok zorlama ama bugün bağlama deneyin alt açma ser Öğle uykusu öncesi gidin uyanır uyanmaz yapmamışsa hemen götür benim kız 27 aylık kakasıyla geziyor hiç rahatsız olmuyor eltimin ki 28 aylık çocuk 2 aydır bezi annesi çıkarmadığı halde her çişi kakası geldiğinde kendisi çıkarttırıp tuvalete yapıyor hazırsa hissettirir zatenKızlar bu sabah benim kız altını bezletmedi iki saat açık durdu yapmadı, biraz önce klozete oturtuyum mu seni çiş yapalım dedi tamam yapalım dedi. Oturdu baya sonra yaptı hem çiş yaptı hem kaka. Şimdi ne yapmam lazım hiç beklemiyordum 20 aylık daha. Bidaha bez bağlamayım mı öğlen uykusunda falan ne yapmam lazım
Yoo anlatmadım sadece bikaç kez çiş yapalım mı dedim ama oturmak istemedi tuvalete bidaha da hic bişey demedim bile. Bayramda eşimin amcasının kızıyla birlikteydik genelde o çişim geldi çiş yapıyorum falan dedikçe kızım da demeye basladı galiba onun etkisi olduMaşallah ya ne güzel daha öncesinde anlatmış mıydın tuvalet ile ilgili bi şeyler. Benim konu hakkında tecrübem yok yanlış bir şey söylemek istemiyorum
Bencede kücük ablacım ama kendisi hic zorlamadan yapınca bnde madem hazırsa öğrensin dedim. Evet iki kez kaka yaptı iki kez de çiş yaptı hic altına yapmadı şimdi uyudu uyuyunca alıştırma kilodu var onu mu giydirsem bez mi taksan diye düşünüyorum. Yarın bi alez almam lazmBana göre 20 ay küçük ama aylacım çocuktan çoguğa değişir muhtemelen ne diyor şu an o saatten beri naptı gittimi wc tekrar
Eğer öyle zorlarsa bende tabi uğrasmam ama kendisi isteyince yapınca madem öyle şu sıcakta cocuk bezin icinde durmasın öğrensin dedim. İnsallah başarılı oluruz canm21 aylıkken annem de yapmıştı bak yapıyor diye gazladı beni ama evde 927492 kez yere donuna yaptıysa bir kez klozet ve lazımlığına yaptı. Ertesi gün taktım ben bez. 35 aylıkken öğrendi daha kolaydı. İkimizde yıpranmadık.
Aynen canım öyle yapıyım alt açma seriyim iyi hatırlattın yarın da alez alıyım, hiç beklemiyordum bende şaşırdım ne yapacağımıCanım çocuktan çocuğa değişiyor belki de kızın hazırdır çok zorlama ama bugün bağlama deneyin alt açma ser Öğle uykusu öncesi gidin uyanır uyanmaz yapmamışsa hemen götür benim kız 27 aylık kakasıyla geziyor hiç rahatsız olmuyor eltimin ki 28 aylık çocuk 2 aydır bezi annesi çıkarmadığı halde her çişi kakası geldiğinde kendisi çıkarttırıp tuvalete yapıyor hazırsa hissettirir zaten
Belki böyle halletmiş olursunuz yaBencede kücük ablacım ama kendisi hic zorlamadan yapınca bnde madem hazırsa öğrensin dedim. Evet iki kez kaka yaptı iki kez de çiş yaptı hic altına yapmadı şimdi uyudu uyuyunca alıştırma kilodu var onu mu giydirsem bez mi taksan diye düşünüyorum. Yarın bi alez almam lazm
İnsallah valla çok iyi olur bir iki aya da memeyi bıraktırıp odasını ayırırsam benden iyisi yokBelki böyle halletmiş olursunuz ya
İnsallah valla çok iyi olur bir iki aya da memeyi bıraktırıp odasını ayırırsam benden iyisi yok
Jes sabah uğradı ama negonun sesi çıkmadı son tatil günü
Yok yok aynı anda yapmam önce memeyi bıraktırırım galiba. Nasıl olcak bilmiyorum çok düşkünAynı anda yapma onları aman hele meme oda çişten çok daha ciddi şeyler
İnsan haber verirMinareden atlarım nego seni kıtlarım
kaç gündür giremedim şehir dışına çıktık son anda. Eşimin halaları amcalarıyla geçti bayram
Ben ne yaptım peki?? Tabi ki yedim gezdim yattım ahahahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?