Beni beğenme kardeşim bana gülücük verhızlı olsun diye beğendim
Gitmesin gitmesin,yarın bol bol maraton yapalım mıÜstümde bi tembellik bi halsizlik yine çektim elimi her şeyden ev elden gidiyor
Aşk olsun basganim şebeke direğini cebimde mi tasiyom ben ne bilem çekmeyeceğiniİnsan haber verir
Ben kerahat vakti bi uyudum ki allah beni almasın şuan davul gibi kafam. Kahve çok iyi olurHadi kahve içelim ben bugün hiç içmedimBonus JES @Ayla- @golgefeslegeni Aktif Lora Nego @teolog8579 @kk birinci noteri @terliksuu @UcanSupurge
Yazsaydın gitmeden beneneAşk olsun basganim şebeke direğini cebimde mi tasiyom ben ne bilem çekmeyeceğini
yerem seniBeni beğenme kardeşim bana gülücük ver
benim deÜstümde bi tembellik bi halsizlik yine çektim elimi her şeyden ev elden gidiyor
Al işte beni deli gibi seviyorsun kızım itiraf et artıkYazsaydın gitmeden benene
Merak ediyorum böyle haber verilmeyince
Yapalım inşallahGitmesin gitmesin,yarın bol bol maraton yapalım mı
Yarın halledelim beraber:))benim de
Buralardayım negom. Etiket gelmeyince uzaktan takip ediyordum :)
Hadi kahve içelim ben bugün hiç içmedimBonus JES @Ayla- @golgefeslegeni Aktif Lora Nego @teolog8579 @kk birinci noteri @terliksuu @UcanSupurge
İnsan haber verir
Buralardayım negom. Etiket gelmeyince uzaktan takip ediyordum :)
Dünyanın işini yaptım,ayaklarım ağrıyor
Dağınıklık kolay ya,temizmiş ya daha neYapalım inşallah
Zaten arefe günü camlar kapılar dolaplar duvarlar silindi halıları yıkamaya vermiştim o gün serildi evin kökü temiz ama yıkanıp katlanacak çamaşırlardan, bir türlü sonunu getiremediğim bulaşıktan, etraftaki oyuncaklardan görünmüyor
Neler yaptın bakalımBuralardayım negom. Etiket gelmeyince uzaktan takip ediyordum :)
Dünyanın işini yaptım,ayaklarım ağrıyor
Arefe günü geldi daha canım biraz fazla yordum uzun süre gelmez artıkAnka Senin harika ötesi arkadaşın vardı kahveye diye çağırıp işi gücü birlikte yaparsınız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?