Arefe günü geldi daha canım biraz fazla yordum uzun süre gelmez artık
Reçel koydum ocağa o kaynarken bulaşığı halledeceğim inşallah çamaşır yarına kalsın yarın napcaz maratondaDağınıklık kolay ya,temizmiş ya daha ne
Hadi bir posta çamaşır yıka sonra hemen katla
Mutfağa da giriver hadi kalk hadi
Ellerine sağlık bayılırım reçel kokusuna çocukluğumu hatırlatırReçel koydum ocağa o kaynarken bulaşığı halledeceğim inşallah çamaşır yarına kalsın yarın napcaz maratonda
İyi mutfak cepteReçel koydum ocağa o kaynarken bulaşığı halledeceğim inşallah çamaşır yarına kalsın yarın napcaz maratonda
Çekim gücü
Hadi kahve içelim ben bugün hiç içmedimBonus @JES @Ayla- @golgefeslegeni @Aktif Lora Nego @teolog8579 @kk birinci noteri @terliksuu U UcanSupurge
Ah keşke kızım gibi yediğim içtiğim her şeyi kusuyorum serum takıldı fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim
Ben sevmiyorum aslında da işte çocuklar seviyor diye yapıyorum mecburEllerine sağlık bayılırım reçel kokusuna çocukluğumu hatırlatır
Ah ya bulaşıcı oldu demek süpürge geçmiş olsun tekrarAh keşke kızım gibi yediğim içtiğim her şeyi kusuyorum serum takıldı fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim
Sağol canım Allah razı olsun ne çekmiş yavrum kaç gündürAh ya bulaşıcı oldu demek süpürge geçmiş olsun tekrar
Buzdolabı olurİyi mutfak cepte
Ne istersin ne veriyim ablama
Ah keşke kızım gibi yediğim içtiğim her şeyi kusuyorum serum takıldı fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim
Ben de başlıyorum inşallahYarın diyete başlıyorum ani iniş çıkış yapabilirim artık nasibinizde ne varsa
Doğaçlama olsunEee yarın nabıyoz etim kemiğim senin ne yazarsan yapıcam
Ya geçmiş olsun canımAh keşke kızım gibi yediğim içtiğim her şeyi kusuyorum serum takıldı fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim
TamamBuzdolabı olur
ütü olur
Çamaşır katlama olur
Ahh canım çok geçmiş olsun
Sağolun kızlar Allah dermansız dert vermesin ama yoruldum önce kızımın hastalığı şimdi kendim karnındaki bebek olmasa bu kadar tedirgin olmayacağım belki deYa geçmiş olsun canımsalgın var maalesef
Şifa olsun
Çok haklısın canım bu havalarda zaten hamilelik çok zor oluyor hastalıkla daha çok zor olmuştur tabii. İnşallah çabucak toparlarsınızSağolun kızlar Allah dermansız dert vermesin ama yoruldum önce kızımın hastalığı şimdi kendim karnındaki bebek olmasa bu kadar tedirgin olmayacağım belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?