Şiş var hala.Yok geçer niye geçmesin çok ciddi bi alerji durumu olsa böyle olmaz zaten öyle düşün şu an nasıl?
Neyi var çocukların?Kızlar yeğenlerim de hastalanmış az önce abim söyledi. Sanırım ülke geneli çocuklarda bir salgın var. Allah korusun bebeleri yalütfen dikkat edin akraba komşu cart curt yollamayın çocukları bulaşıcıymış. Hastanede 4 gümde anca atlatılıyor.
Çok teşekkür ederim.Neyi var çocukların?
Geçmiş olsunAllah şifa versin
Çok geçmiş olsun onlara da jesKızlar yeğenlerim de hastalanmış az önce abim söyledi. Sanırım ülke geneli çocuklarda bir salgın var. Allah korusun bebeleri yalütfen dikkat edin akraba komşu cart curt yollamayın çocukları bulaşıcıymış. Hastanede 4 gümde anca atlatılıyor.
Selam
Canım U UcanSupurge ye birkac kez söylemiş tim.Çok teşekkür ederim.Sordum bir yere gitmedik bayramda sadece çocuklarla komşu çocukları evin önünde oynamışlar sürekli onlardan kapmış. Bağırsak enfeksiyonu geçiriyorlarmış. Sürekli kusuyorlar hastanedeler zaten şuan. Komşu da kuzenlerden kaptık demiş.
Bağırsak enfeksiyonu salgını İstanbul da mı?Arıtmada bişey olur mu ya
Bağırsak enfeksiyonu salgını İstanbul da mı?
Arıtma yok bende dandik bir tane var onun suyunu sadece çay içmek için kullanıyorum.
Benim oğlan küçükken çok çektik biz her tatil burnumuzdan geldi nerdeyse .
Çözümü evden cikmamakta bulduk
Şehir dışına çıkınca dikkat et.Yok salgın burda duymadım ama olur olur aklıma geldi öyle su deyince
Sağolasın geçer inşallah yaÇok geçmiş olsun onlara da jes
doktor da demiş havuz suyu şebeke suyu vs gibi yollarla bulaşıyor. İşin garibi ağızlarına koyöazlar şebeke suyunu. Ama çocuklarla oynayınca dipdibeymişler çocuklar öksürüyormuş baya ağızlardan yemek yemeler ne bileyim. Bulaşıcı da olabilir demiş doktor.Canım U UcanSupurge ye birkac kez söylemiş tim.
Sana da söyleyeyim.Yazin sular mikroplu oluyor.Benim oğlan her yaz annemde ya da kv de hasta olurdu . Yemek ve içme suyunu komple markete geçince rahatladık.
2-3 yıldır yaz kış çocuğun yemek ve içmek suyu marketten.
Ülke genelinde var sadece İstanbul değil duyulacak kadar çok mu bilmiyorum ama doktor baya vaka var çocuk servisi dolu demişYok salgın burda duymadım ama olur olur aklıma geldi öyle su deyince
Evlerde izole hayata alıştik.Artik vücut tepki veriyor ya salmaya gelmiyorSağolasın geçer inşallah ya
doktor da demiş havuz suyu şebeke suyu vs gibi yollarla bulaşıyor. İşin garibi ağızlarına koyöazlar şebeke suyunu. Ama çocuklarla oynayınca dipdibeymişler çocuklar öksürüyormuş baya ağızlardan yemek yemeler ne bileyim. Bulaşıcı da olabilir demiş doktor.
Sağolasın İnşallah allah tüm çocukları korusun ya
Bağışıklık azaldı sonuç böyle işte. Bilmiyorum valla ya tam izolasyon Ya da böyle hastalıklarla boğuşmaEvlerde izole hayata alıştik.Artik vücut tepki veriyor ya salmaya gelmiyor
Neden oldu bilmiyorum ama 2 gün ateş sürekli yükseldi ishal oldu bugün yine devam etseydi çocuk acile götürecektim ama gerek kalmadı akşamdan beri ateş yükselmedi bugün ishalde azaldı enerjiside iyiydi iştahta yerine gelince hiç hastane ortamına sokmak istemedimSağol canım.
Ben panik kaygılı biriyim zaten çocuk hasta olunca dünya başıma yıkılıyor sanki.
Seninki de mi sudan olmus ?
Bizim bocek sokmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?