Düzenli Evimiz & Hayatımız

Jes size de çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Günaydın herkese inşallah sağlıklı mutlu bir hafta olur hepimiz için :)

Eşim erken yola çıktı o gittikten sonra yatmadım evimi toparladım 1 sepet çamaşır katladım yerleştirdim. Bir iki parça bulaşık vardı onları elimde yıkadım. Oğlanın çantasını hazırladım.

Şimdi kahvemi içip pankek yapacağım. 11de hastane randevumuz var. Ordan da annemlere geçeceğim

Canim senin neyin var?

Şehir dışına çıkacaktın orda mı oldu?
Yok canım kızım Burda başladı kusması ertesi gün kusmadı düzeliyor dedik yola çıktık akşama devam etti kusması bi durdu bi devam etti iyileşiyor sandık oysa orda da iki defa acile götürdük baktık düzelmiyor döndük Erzurum’a bi gece hastanede yattı tam toparlanıyor derken bende başladı ishal kusma dünden beri hastanedeyim covid testi bile yaptılar negatif çıktı şükür kusmam durdu midem çok ağrıyor ilaçlardan serumlardan zannedersem ishalim de kesilmedi daha

Çok geçmiş olsun bilgim yok maalesef

Dağınıklığı topladım başganımmmm kahvaltımı bile ettim

Çok geçmiş olsun canım ya öyle maalesef bende çok duydum akraba eş dosttan

Kızlar size birşey sorcam klasik gömlek ütüleyen bayanlar sorum özellikle size!
Bir gömleği ne kadar sürede ütülüyorsunuz mesela sadece gömlek ütüleseniz 1 saatte kaç gömlek ütüleniyor?
Ütü önemli bunda,ütü güzelse 5 dakika da tamam hadi gömlek ketenimdiyse 10 dakika maksimimum.Kazanlı ütü de çabuk bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…